lord_BOY' Alıntı:'007[aDEm]™bu isimle ilgili bir resim yapabilirmisiniz 'kardeşler hala bekliyorum bi baksanız
sel_hac' Alıntı:arkadaşlar internette tek bir yerde bulabildiğim bir döküman var ama yeni üye oldum ve adamlar 150 mesaj olmazsa olmaz diyolar. Bunu aşarak gizli mesaj altındaki linki görebilirmiyim. Çok lazım çokmakbule geçecek. Şimdiden teşekkür ederim.
magneta' Alıntı:
85x55 mm bişi yaptım cmyk modunda ama söylediğim gibi hiç bu konu hakkında bilgim yok
DeLi_DaNa' Alıntı:Bana yollarmisin bi=?
X.hack.er' Alıntı:Arkadaşlar bi isteğim olucakdı, Avatarımdaki Resimin Sağ Tarafına
Mystery & Kaan Ve Birde Sadece Mystery Yazabilirmisiniz, resime uyum sağlıyacak bir yazi
Şimdiden yapıcak olan kişilere cok teşekkür ederim. saolun
lodosunprensi' Alıntı:arkadaşlar bana raseone fontu lazım yardım ederseniz sevinirim...sitede buldum megauploada upload edilmiş...download tuşuna basıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor...bunu 100 defada denediysem aynı hatayı verdi...acaba sorun bendemi diye bi kaç arkadaşada yolladım linki onlarda aynı hatalarla karşılaşmış...ilgilenirseniz sevinirim...
voseux' Alıntı:biri chatulkesi. com sitesine enim sitem oluyor logo ypabilirmi logo yapıcak arkaşın reklamını siteye baner olrak koyucam [email protected] saolun iiygünler
furkan1988' Alıntı:Bu adam daha öncede istek yapmıştı diye hatırlıyorum hemde aynı resimle aynı biçimde .
Virüsmüdür nedir
the_legend_of_grafiti' Alıntı:kardeşşşler bu virüslü felan deilll kız arkadaşım istedi benim resmimi bende ona vermek için sizden yardımm istedimm sitede fazlalıksam çıkayımm hem virüss atmam merak etmeyin 24 saat bu sitede online oluooom ben bi tane cik resim istedik fazlamııı yapmadınızz bu arda kız arkadaşım da üzüldüü yapabilirsenizz verecemm size güvenmiştimm