İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

007[aDEm]™ bu isime uyacak bir resim yapabilirmisiniz...

Gizli mesaj linkini görebilme

arkadaşlar internette tek bir yerde bulabildiğim bir döküman var ama yeni üye oldum ve adamlar 150 mesaj olmazsa olmaz diyolar. Bunu aşarak gizli mesaj altındaki linki görebilirmiyim. Çok lazım çokmakbule geçecek. Şimdiden teşekkür ederim.

'007[aDEm]™bu isimle ilgili bir resim yapabilirmisiniz 'kardeşler hala bekliyorum bi baksanız

lord_BOY' Alıntı:
'007[aDEm]™bu isimle ilgili bir resim yapabilirmisiniz 'kardeşler hala bekliyorum bi baksanız

Arkadasım İstekler 100 msj a ulaşınca cevaplanıyo 100 msja ulaş sonra yaz isteğinle bir ilgilenen çıkar.

sel_hac' Alıntı:
arkadaşlar internette tek bir yerde bulabildiğim bir döküman var ama yeni üye oldum ve adamlar 150 mesaj olmazsa olmaz diyolar. Bunu aşarak gizli mesaj altındaki linki görebilirmiyim. Çok lazım çokmakbule geçecek. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu sorunun yeri burası değil arkadasım burası Photosop bölümü sen derdini İnternet bölümüne yazabilirsin.

Acil

kardes acil beni eklermisin *********

edit msn adresi vermek yasak

Arkadaşlar bi isteğim olucakdı, Avatarımdaki Resimin Sağ Tarafına

Mystery & Kaan Ve Birde Sadece Mystery Yazabilirmisiniz, resime uyum sağlıyacak bir yazi

Şimdiden yapıcak olan kişilere cok teşekkür ederim. saolun

DeLi_DaNa' Alıntı:
Bana yollarmisin bi=?

imagehell de sorun var sanırım resimler gözükmüyor +açamıyorum siteyi neyse altta

632830542290437000.jpg

X.hack.er' Alıntı:
Arkadaşlar bi isteğim olucakdı, Avatarımdaki Resimin Sağ Tarafına

Mystery & Kaan Ve Birde Sadece Mystery Yazabilirmisiniz, resime uyum sağlıyacak bir yazi

Şimdiden yapıcak olan kişilere cok teşekkür ederim. saolun

632830572185617399.gif

Selam ARkadaşlar....Ya Benim Bir iSteğim oLucaktı...Yakında Bir Kız arkadaşımın Doğum Günü Var...Onun iÇin Bir Resim Hazırlıyabilir Misiniz Rica Etsem?.....Sormak iStediginiz Birşey Varsa PM leşelim Lutfen Cok onemli..:(

(Ben Neden biLmiyom Photshop Kullanmayı...)

arkadaşlar bana raseone fontu lazım yardım ederseniz sevinirim...sitede buldum megauploada upload edilmiş...download tuşuna basıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor...bunu 100 defada denediysem aynı hatayı verdi...acaba sorun bendemi diye bi kaç arkadaşada yolladım linki onlarda aynı hatalarla karşılaşmış...ilgilenirseniz sevinirim...

lodosunprensi' Alıntı:
arkadaşlar bana raseone fontu lazım yardım ederseniz sevinirim...sitede buldum megauploada upload edilmiş...download tuşuna basıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor...bunu 100 defada denediysem aynı hatayı verdi...acaba sorun bendemi diye bi kaç arkadaşada yolladım linki onlarda aynı hatalarla karşılaşmış...ilgilenirseniz sevinirim...

sorun sende değil megaupload da sorun

bu arada bu mesajın yeri burası değil sorular buraya başlığına olmalıydı
bir derdim war yazıyoya hani

www.dafont.com a gir bi bak bakalım istediğini bulabilecekmisin

biri *******sitesine enim sitem oluyor logo ypabilirmi :( logo yapıcak arkaşın reklamını siteye baner olrak koyucam ********** saolun iiygünler

voseux' Alıntı:
biri chatulkesi. com sitesine enim sitem oluyor logo ypabilirmi :( logo yapıcak arkaşın reklamını siteye baner olrak koyucam [email protected] saolun iiygünler

kardeşim sana burada kimsesnin yardım edeceğini sanmıoyrum o yüzden pek

pek umutlanma çünkü 100 msj sınırı war 100 msjın altındakilerin istekleri

yapılmayacaktır die neyse bende bu msjı yazmıcaktım ama bir isteğim olacak

ustalardan...bu arada sanırım mail adresi wermekte yasak die biliorum!!!

bir isteğim olacak arkadaşlar şu banner işinden anlamadığım için sizlerin yardımını

bekliorum eğer yardımcı olursanız çok sewinirim...

şimdi sitenin içeriği laptop satışı bununla ilgili aklınıza ne gelirse

yaparsanız çok ii olur...özellikler ===> genişlik 986 px * yükseklik 150 px arkaplan beyaz..

şimdiden ilgilenecek olan herkese teşekkür ederim...

siteden ufak bi görünüm ;)

kardeşşşşler kendi resmi mi buraya koysam arka plan yada zombie yapabilirmisinizzz:( :(

EĞER YAPABİLİRSENİZZZ RESMMİM AŞŞAĞIDA

yakuza0257cl.jpg

Resme Bakamiooosanizz Resmin üzerine Sağ Tiklayin Resme Bak Deyin Ve Onun Link Ini Kopyalayin Int. Explorer Da Açinn

e yuh yani bune 3 tane msj ard arda bıravo wallaa :Sopa :Sopa :Sopa

kardeş flood yapmışsın 2 msjınıda sil 1. msjını editle ole yaz hem 1.msjının ustunde yer alan benim yazdığım ilk paragrafı bi okusan diorum...:eek: :eek:

yada http://www.hackhell.com/showthread.php?t=44265 burayı iice oku gel ole msj yaz...:eek:ut:

BeyLer Banada Hoş 58 kb yi geçmiycek şekiLde 160*160 oLcak şekiLde güzeL effectLi Bir avatar yaparmısınız Resim aşagıda Buna Biraz effect verirmisiniz.Hoş Dururmu biLmiyorum Durursa Birde Bi Köşesine EaRnK_KaZNo yazarmısınız Tabi Bunu Sizin Görüşünüze Bırakıyorum Hoş Durmaz DerseNiz Koymayın.

Bu Arada yazıyo OYnatmaya kaLKmayın Çünkü oNu ben yaptım SizLerden Daha ustaca Bir ŞEy BekLiyorum.

http://img253.imageshack.us/img253/5723/pwd2hy4yb.jpg

furkan1988' Alıntı:
Bu adam daha öncede istek yapmıştı diye hatırlıyorum hemde aynı resimle aynı biçimde . :D
Virüsmüdür nedir :D

furkan "the_legend_of_grafiti" bu elemana dedin değilmi virusmu dur nedir die ???:eek:

kardeşşşler bu virüslü felan deilll kız arkadaşım istedi benim resmimi bende ona vermek için sizden yardımm istedimm sitede fazlalıksam çıkayımm hem virüss atmam merak etmeyin 24 saat bu sitede online oluooom ben bi tane cik resim istedik fazlamııı yapmadınızz bu arda kız arkadaşım da üzüldüü yapabilirsenizz verecemm size güvenmiştimm

the_legend_of_grafiti' Alıntı:
kardeşşşler bu virüslü felan deilll kız arkadaşım istedi benim resmimi bende ona vermek için sizden yardımm istedimm sitede fazlalıksam çıkayımm hem virüss atmam merak etmeyin 24 saat bu sitede online oluooom ben bi tane cik resim istedik fazlamııı yapmadınızz bu arda kız arkadaşım da üzüldüü yapabilirsenizz verecemm size güvenmiştimm

dostum kimseninn sana burda fazlalıksınn dediği falan yokk

arkadaş senin daha öncede istekte bulunduğunu halbuki 100 msjın altındasın

bu yüzden ısrarla istekte bulunduğun için sana virüs müdür nedir die bi söz

söylemişşş...seninn virüs atacağınıda solememiş bunuda nerden çıkardın

çokk merakk ettimm...

Geri