İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

shaeen idare et biraz acele oldu

http://www.imagehell.com/out.php/i9996_shaeen.gif

earnkanzo resim açılmıyor imagehell pls

ali_reis boyutlar filan gibi ne istediğini tam belirtirsen sevinirim

the_legend_of_grafiti kardeşim forum kuralları+ps bölüm kuralları+ bu başlık kurallarını okursan sevinirim

shaheen' Alıntı:
furkan "the_legend_of_grafiti" bu elemana dedin değilmi virusmu dur nedir die ???:eek:

Evet kardes o ismi uzun olan arkadasa demistim hem mesajı yok hem sürekli istek yapıyo bide msjı hemen hemen aynı gibi hatırlıyorum programlanmış gibi gelip gelip yazıyo o yüzden virüs benzetmesi yaptım :D

magneta' Alıntı:
shaeen idare et biraz acele oldu

http://www.imagehell.com/out.php/i9996_shaeen.gif

earnkanzo resim açılmıyor imagehell pls

ali_reis boyutlar filan gibi ne istediğini tam belirtirsen sevinirim

the_legend_of_grafiti kardeşim forum kuralları+ps bölüm kuralları+ bu başlık kurallarını okursan sevinirim

sağoll magneta ellerinee sağlıkk

bence çok güzell olmuşş ellerin dert görmesinnn

tekrarr teşekkürler...

edit :

magneta bana pm den yaptığın banner ın psd sini yollarmısın rejaa etsemm

çünkü www.siteadresi.com yazıo ya benim adresi koyarım yanii

eğer yollarsann çokk sewinirimm...şimdiden teşekkürler

slm herkese sizden bi ricam var vb bır sıtem var powerblue tema yuklu bunun ıcın bır logo yaparmısınız ? ılgılenenlere sımdıden tesekkur ederız..

~uYuSTuRuCu~' Alıntı:
slm herkese sizden bi ricam var vb bır sıtem var powerblue tema yuklu bunun ıcın bır logo yaparmısınız ? ılgılenenlere sımdıden tesekkur ederız..
Ne tarz birlogo istiyosun arkadasım nmesela sitenin içeriği hakkında biraz bilgi verevilirmisin , aklında belli bir şekil varmı ?

arkadaşlar bende güzel bi avatar istiyorum :)

magneta' Alıntı:
shaeen attım psd yi ben sen bana pm atarsın düzeltirim diie yapmıştım oyle

çokk teşekkürlerr magnetaa

wallaa seniii uğraştırmamak içinn istedim psd yi yoksa amacımm hazıraa konmakk değill:ter: :ter:

tekrar teşekkürler...

magneta kardeş: bana güzel bi avatar yapabilirmisin...GinGa....şimdiden eline sağlık teşekkür ederim...

eywallaaaaah:)

ShitDeath' Alıntı:
Böle bişi ilgini çekermi...??
i10781_632838301455375647.gif

eline sağlık kardeşim..bol bol,teşekkürler:)
ama kabul etmedi forum bu avatarı...kb ı fazla geldi galiba bi ilgilenebilirmisin

Geri