İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

shaheen' Alıntı:
BUNLARIN ARASINDAN BİRİNİ SEÇEBİLİRSİN...ZATEN HEPSİDE AYNI HEPSİDE KÖTÜ OLDU İDARE ETT ARTIKK

ELİMDEN GELEN BU DAHA İİ YAPANLAR ÇIKAR....

632819836669036835.gif

632819836626223239.gif

632819836817165627.gif

632819836738413611.gif

Not : walla hhman logosu kadar demişsin onu msjı yazdıktan sonnra gördüm
eğer bu boyut buyukse aralarında birini seç ya msj yaz yada özelden bana msj at
hangisi old. belirt bende ona göre yapabilirsem bu msjımı düzeltip sadece onu koyarım
ade ii forumlar....

Hepsi çok güzel olmuş .. ellerine sağlık içlerinden herhangi biri olabilir. fark etmez ama bouyutu yukarıdaki hhman logosu gibi oluacak . Ve o çorumsproun amblemini kullanmana gerek yok .. Bayrak ay yıldız değilde siyah beyaz çizgili olabilirmi VE o adamın eline uygun büyüklükte:( umarım çok fazla şey istememişimdir. Çok teşekkür ederim ilgin için.

Arkadaşlar pembe renk ağırlıklı..kalpli..çiçekli.vs bi flash intro lazım..

[arkada slow bir müzik yada melodi olursa da güsel olur tabi :) ]

Amatorce basit bir ornek

byaBanCı' Alıntı:
Hepsi çok güzel olmuş .. ellerine sağlık içlerinden herhangi biri olabilir. fark etmez ama bouyutu yukarıdaki hhman logosu gibi oluacak . Ve o çorumsproun amblemini kullanmana gerek yok .. Bayrak ay yıldız değilde siyah beyaz çizgili olabilirmi VE o adamın eline uygun büyüklükte:( umarım çok fazla şey istememişimdir. Çok teşekkür ederim ilgin için.

1

632820942754397007.gif

2

632820943823486875.gif

3

632820944613507099.gif

4 ( bevel and emboss yok bunda)

632820945383995573.gif

NOT: SON YAĞTIĞIMDA BEVEL AND EMBOSS YOK ÇÜNKÜ DİĞERLERİNDE BAYRAĞIN SOPASINI TUTAN ELİN HEMEN ALTINDA HAFİF BEYAZLIK WARDI ONU GİDERMEK İÇİN SOPAYA BEVEL AN EMBOSS UYGULAMAMAK GEREKİYOR ONUN İÇİN 4. YUDE OLE YAPTIM EĞER DİĞERLEİNDEN BEĞENDİĞİNİ OLURSA SOLE İSTERSEN ONUN SOPAYIDA AYARLAMAYA ÇALIŞIRIZZ...HEE BU ARADAA 3.YAPTIĞIM HH NİN BANNER DA DURAN GİF İN BOYUTLARIYLA AYNIDIR ....

DeLi_DaNa' Alıntı:
Selam arkadaslar, benim bi arkadasin tamirhanesi icin Kartvizit hazirlamam gerekiyor. Photoshopla bi türlü beceremedim. Kartvisit leri online matbaaya gönderecegim icin renklerin CMYK olmasi gerekiyor. Burdaki standart kartvizit 85mmx55mm imis.
Ama matbaa icin kenarlarinda ayarlari önemli imis. Acaba benim icin elinizde bi ps dosyasi varmi, veya nasil yapacagimi söyleyebilirmisiniz?
Ben size örnek bi resim gösterim. bunun gibi biseyler olacak, bide renkli olursa cok sevinirim.
Yaptigim sey biseye benzemedi, Yardim edin lütfen, adama rezil olacam yoksa:D

Ya arkadaslar bana yardim etmiyormusunuz? küstüm:p

deli_dana bu konuda hiç bir fkrim yok o nedenle sessiz kaldım ama
butip bişi ps de yapılabilir sen tam olarak ne yazcak napılacak yazarsan sevinirim
cmyk modunda kenarlara fazla yaklaşmadan resim ekleme ve yazı yazma işi aslında
bide hazır kartvizit programı hatırlıyorum ama bulursam paylaşırım

DeLi_DaNa ben yapmaya çalıştım daha öncedende bir iki kere tasar lamıştım ve kullanılmıştı ama bu konuda bnm de bir fikrim yok yaptım bir iki tane beğenmeyip geri sildim bence burda uğrasma bir kartvizitci bul sana hazırlarını göstersin sen ona göre yaptır istersen yazıların arkasına istediğin resmi ekliyolar zaten daha iyi olur profesyonellerle çalışmak senin için ;)

Sayın ustalarım şu resimi gözleri yanıp sönsün birde şöyle güzel bir şekilde Ahkiliteus yazarmısınız nickim yanıp sönsün size zahmet rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim birde boyutunu küçülte bilirmisiniz

ahkiliteus' Alıntı:
Sayın ustalarım şu resimi gözleri yanıp sönsün birde şöyle güzel bir şekilde Ahkiliteus yazarmısınız nickim yanıp sönsün size zahmet rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim birde boyutunu küçülte bilirmisiniz

BUYUR

1)
632823188628053491.gif

2)
632823188792431647.gif

eğer boyutları buyuk gelirse sole küçültürüzz...

shaheen' Alıntı:
BUYUR

1)
632823188628053491.gif

2)
632823188792431647.gif

eğer boyutları buyuk gelirse sole küçültürüzz...

Dostum eline sağlık çok güzel olmuş ama yazıyı sırayla yanıp sonra sırayla geri gelirken sönen birde boyutunu küçültürsen çok sevinirim eline sağlık
birde avatarımda da göründüğü gibi flas lar hareket etmiyor:D

ahkiliteus' Alıntı:
Dostum eline sağlık çok güzel olmuş ama yazıyı sırayla yanıp sonra sırayla geri gelirken sönen birde boyutunu küçültürsen çok sevinirim eline sağlık
birde avatarımda da göründüğü gibi flas lar hareket etmiyor:D

kardeşimm bende sorun yok yani ben boyotları küçükk yaptımm diee sen onu avatrınaa nası koydun bilmiomm yanii normalde hh de sınır 150 px ama ben 300 yapmıştım zatenn senin onu avatarına koycağını bilmiodumm...
şimdi boyutunu 150 yaptım eğer sen onun üzerinde oynamadn avatarına koyarsann bi sorun çıkmazz okk adii kibb yani değiin flas olayı olurrr :)

632823430658726252.gif
632823468480257718.gif

BAK BEN BUNU BOLEE YAPTIMM ÇOKK B..KTANN BİŞİ OLDUU YAAA YANİ BOYUTLARII KÜÇÜLDÜÜ GÖRÜNTT KALİTESİDEE DÜŞTÜÜ BENİMM ELİMDEE OLANN BİŞEYY DEĞİLL BİLGİN OLSUNN İİ FORUMLARRR

NEYSE SENN BİDE BUNA BAKLAIM BELKİ AVATARIN KAPASİTESİNE UYAR Bİ DENE İŞTE İNŞALLAH BU OLURR AMA TEKRAR SOLUYORUMM SEN NAPIOSAN ARTIK UZANTISINI MI DEĞİŞTİRİON YOKSA NE YAPIOSAN BİLMİOM İŞTEEE SEN OYNAMA YANİ AL DİREK OARAYA KOYY

632823442653446708.gif
632823468441350721.gif

eğer bunlardan birinidee koyduğunda flashlar olmassa ben denicemm

magneta' Alıntı:
deli_dana bu konuda hiç bir fkrim yok o nedenle sessiz kaldım ama
butip bişi ps de yapılabilir sen tam olarak ne yazcak napılacak yazarsan sevinirim
cmyk modunda kenarlara fazla yaklaşmadan resim ekleme ve yazı yazma işi aslında
bide hazır kartvizit programı hatırlıyorum ama bulursam paylaşırım
Tesekkürler, abi resimde gördügün seyler yazilcak sadece. sen bi örnek versende bana, bi denesem, nasil olursa olsun. adam zaten cakmiyo davadan, lütfen ya:sigara:

DeLi_DaNa' Alıntı:
Tesekkürler, abi resimde gördügün seyler yazilcak sadece. sen bi örnek versende bana, bi denesem, nasil olursa olsun. adam zaten cakmiyo davadan, lütfen ya:sigara:

i1240_kart.jpg

85x55 mm bişi yaptım cmyk modunda ama söylediğim gibi hiç bu konu hakkında bilgim yok

shaheen' Alıntı:
kardeşimm bende sorun yok yani ben boyotları küçükk yaptımm diee sen onu avatrınaa nası koydun bilmiomm yanii normalde hh de sınır 150 px ama ben 300 yapmıştım zatenn senin onu avatarına koycağını bilmiodumm...
şimdi boyutunu 150 yaptım eğer sen onun üzerinde oynamadn avatarına koyarsann bi sorun çıkmazz okk adii kibb yani değiin flas olayı olurrr :)

632823430658726252.gif
632823468480257718.gif

BAK BEN BUNU BOLEE YAPTIMM ÇOKK B..KTANN BİŞİ OLDUU YAAA YANİ BOYUTLARII KÜÇÜLDÜÜ GÖRÜNTT KALİTESİDEE DÜŞTÜÜ BENİMM ELİMDEE OLANN BİŞEYY DEĞİLL BİLGİN OLSUNN İİ FORUMLARRR

NEYSE SENN BİDE BUNA BAKLAIM BELKİ AVATARIN KAPASİTESİNE UYAR Bİ DENE İŞTE İNŞALLAH BU OLURR AMA TEKRAR SOLUYORUMM SEN NAPIOSAN ARTIK UZANTISINI MI DEĞİŞTİRİON YOKSA NE YAPIOSAN BİLMİOM İŞTEEE SEN OYNAMA YANİ AL DİREK OARAYA KOYY

632823442653446708.gif
632823468441350721.gif

eğer bunlardan birinidee koyduğunda flashlar olmassa ben denicemm

kardeşim ellerin dert görmesin çok saol emeğin ve ilgilendiğin için tşkler

idare süresi doldumu:D

magneta' Alıntı:
başkaları yapana kadar idare ediver

632815750081529179.gif

kardeş sonra ii bişyeyler yaparız demiştin ilgilencekmisin bu resimle...şimdiden çok teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba. Benim sizden bir ricam olacak eğer yaparsanız çok sevinirim. Konu şu; Aşağıda gördüğünüz logo Ankara'da yeni açacağımız sinemanın logosudur. Sizden ricam, bu resme ne gibi hareket kazandırabilirsiniz? Mesela K harfinin üstündeki çizgi dönebilir ve her dönüşünde 9'dan geri sayabilir yani bir, sayı bir sinemanın ismi, yani bir, sayı bir sinemanın ismi... Gerisi sizin beceri ve hayal gücünüze kalmış. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim...
Magneta kusura bakma:Sopa

tokmak2000' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba. Benim sizden bir ricam olacak eğer yaparsanız çok sevinirim. Konu şu; Aşağıda gördüğünüz logo Ankara'da yeni açacağımız sinemanın logosudur. Sizden ricam, bu resme ne gibi hareket kazandırabilirsiniz? Mesela K harfinin üstündeki çizgi dönebilir ve her dönüşünde 9'dan geri sayabilir yani bir, sayı bir sinemanın ismi, yani bir, sayı bir sinemanın ismi... Gerisi sizin beceri ve hayal gücünüze kalmış. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim...
Magneta kusura bakma:Sopa

buyur dostum fakat demişsinki 1 yazdığında 1.sinemanın ismi yazacak GÖKSU bir sinema adımı eğer oyleyse cwp yaz yani o 9 sinemanın adını wer 1 olduğunda göksu 2 olduğundada diğer ad yazsın yardımcı olabildiysemm ii :hhman:​

632824466978663293.gif

NOT : EĞER BEĞENMEDİĞİN WEYA EK OLMASINI İSTEDİĞİN BİŞEY WARSA YAZ...

edit :

632824469887331503.gif

hangisini beğendiğini yazarsan iii olurr

632824471556592985.gif

shaheen ve magneta ilginiz için gerçekten teşekkür ederim. shaheen yaptıkların gerçekten çok güzel olmuş ama benim tam olarak istediğim, aşağı yukarı hareket eden çizginin tam tur dönmesiydi. Yani çizgi bir tur dönecek KC Sinemaları Göksu logosu, ikinci turunda 10 yazacak, üçüncü turu döndüğünde tekrar KC Sinemaları Göksu, dördüncü turunda da 9 yazacak, sonra bu şekilde bire kadar gidecek yani her turda farklı görüntü olacak. En sonunda da sinemanın logosu (aşağıda tekrar gönderdim) etkili bir şekilde belirtilecek (titretme veya yanıp sönme gibi) (Film başlarında böyle animasyonlar vardır ya 10'dan 1 kadar sayar) Eğer "yuh 10 kasar" diyosan 3'dende düşebilir, ama yapabilirsen ikisinide (10 ve 3'ten düşen) yapmanı isteyebilirim:goz: Bu arada sinemanın adı KC Sinemaları Göksu, Ankara Eryamanda. Aranızda Ankara'da oturan varmı?

Geri