İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

( P3simist)kardeş Benim Avatar Ne Oldu...ben Yeni Bi Resim Göndersem Ona Yapsan Güzel Bişeyler .. önceki Pek Olmamişti...

arkadaşlar yokmu ilgilenen kimsecikler yaaws:)

Arkadaşlar bana bir şirket logosu lazım logo "Y" ve "A" harflerinden oluşacak ve işletmenin konusu nakliye yardım eden olursa acayip derecede makbule geçer hatta yardım etmeyi düşünmeniz bile yeter şimdiden saolun

arkadaşlar şu avatarla ilgilenecek biri yokmuuuuu::::)

ginga bir daha flood yapma mesajının birini sildim sabreden derviş muradına ermiş demişler dimi

arkadaşlar msjım 100 değil ama sizden bir isteğim olacak yardım ederseniz çok sevinirim konu ise şu:

herhangi bir kitabın ön ve arka yüzünün photoshopta tasarlanması tarayıcı taranıp photoshopa alma da olabilir maksat photoshopta yapılması

şimdiden teşekkür ederim

flood yapmak istememiştim

magneta' Alıntı:
ginga bir daha flood yapma mesajının birini sildim sabreden derviş muradına ermiş demişler dimi

msj yazdığım gün net ağır işliodu bende göndermedi die msjı sildim ve başka yazmıştım ama ikisinide yollamışım kus.bakmayın arkadaşlar:::::bilerek olmadı yani:)

arkadaşlar bana msn için bi avatar yapabilirmisiniz

arkada bi adam suratı olsun mavi renkle efekt alttada benim nick minerva olsun yazıdaki ışıklar sağa sola yayılsın ama resmi fazla etkilemesin bunu yapan olursa cok sevinirim yapan arkadaşa şimdiden cok teşekkür ederim

konusma tarzı biraz emir cumleleriyle oldu kusura bakmayın ama rica edrim

her türlü istik burada açılıyomus duyduguma göre
ben viski istiyom

al magneta abi 100. mesajımı buraya yazıyorum şu anki resim ile biras oynabilir misin abi ?? biyerlere anot falan yazıp resim böyle yanıp sönebilr mi lüüüüütfenn!!!!şimdiden çook tşkür ederm

Bana Bi Arda Yazarsan Söyle Güzel Bişe Sevinirim....

Bana Bi Arda Yazarsan Söyle Güzel Bişe Sevinirim....

Kod:

Geri