°o.OкızıℓαкяєρO.o°
Forumun Cadısı
- Reaction score
- 0
Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
pesmerge' Alıntı:arkadaşlar şimdiye kadar izlemekle geçirdim bu koskaca 37 sayfayı.artık bende istiyorum janjanlı bişi... banner olarak ust tarafa PeSMeRgE alt tarafa da
07 L 7560 janjanlı bi şekilde yazarsanız çok sevinirim... resim upload ettim. şimdiden teşekur ediyorum...
http://www.hemenpaylas.com/download/286201/PeSMeRgE__30_.psd.html
pesmerge' Alıntı:arkadaşlar şimdiye kadar izlemekle geçirdim bu koskaca 37 sayfayı.artık bende istiyorum janjanlı bişi... banner olarak ust tarafa PeSMeRgE alt tarafa da
07 L 7560 janjanlı bi şekilde yazarsanız çok sevinirim... resim upload ettim. şimdiden teşekur ediyorum...
http://www.hemenpaylas.com/download/286201/PeSMeRgE__30_.psd.html
EaRnK_KaZNo' Alıntı:Bende İStekte buLuncam İndex HAzırlamak için Bir Topic warDı oraya geç KaLdım Şimdi Burda İstesem.ÖzeLLikLeri:
1. Türk BayraGı Üstüne SanalKorsanlar.org YAzarsanIz Sevinirim.
NOT: BEyLer İstekte buLunurken RekLam Suç sayıLıyomu Sayılıyosa Hemen siLecem.
Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
pesmerge' Alıntı:Arkadaslar hepiniz guzel çalışmalar yapmışsınız tek tek tşk ediyorum sizlere ama ben avatar olaraktan istemiştim... gif uzantılı avatar olsun plss... janjanlı bişi işte yanıp sönsün filan.... siz nası uygun gorurseniz oyle yapın.... sizlere guveniyorum ve tşk ediyorum şimdiden....
blackman89' Alıntı:ben kendi sitem icin bir banner istiyorum yapmak isteyen arkadaşlar pm olarak yollım.......
eger yaparsanızda cok teşekkür bayadır ugraşdım ama güzel olmadı yapıcak arkadaş varsa ben pm olarak göndereim...
sitenin adresini.........
pesmerge' Alıntı:Arkadaslar hepiniz guzel çalışmalar yapmışsınız tek tek tşk ediyorum sizlere ama ben avatar olaraktan istemiştim... gif uzantılı avatar olsun plss... janjanlı bişi işte yanıp sönsün filan.... siz nası uygun gorurseniz oyle yapın.... sizlere guveniyorum ve tşk ediyorum şimdiden....
magneta' Alıntı:fatu boyutu küçültmüş bende boyut aynı kaldı 40 kb 90x122
fatu' Alıntı:Sabah sabah hiç uyumadan kafada kırk sekiz tane tilki varken anca bu çıkıyo valla..!
Canım benim..! Ben sana yardımcı olmaya çalışıyom arada bir..! :clap:
Kızıyorsan yapmiyim..?
Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:magneta bişi yap bana sıkıldım kendime düzgün bişi yapamıorum artık