İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

magne şaşırcaksın ama bende geldim buralara:p acaba 91 kb ı nasıl 48kb a uyarlıcam

bunu​

Bende İStekte buLuncam İndex HAzırlamak için Bir Topic warDı oraya geç KaLdım Şimdi Burda İstesem.ÖzeLLikLeri:
1. Türk BayraGı Üstüne SanalKorsanlar.org YAzarsanIz Sevinirim.

NOT: BEyLer İstekte buLunurken RekLam Suç sayıLıyomu Sayılıyosa Hemen siLecem.

pesmerge' Alıntı:
arkadaşlar şimdiye kadar izlemekle geçirdim bu koskaca 37 sayfayı.artık bende istiyorum janjanlı bişi... banner olarak ust tarafa PeSMeRgE alt tarafa da
07 L 7560 janjanlı bi şekilde yazarsanız çok sevinirim... resim upload ettim. şimdiden teşekur ediyorum...
http://www.hemenpaylas.com/download/286201/PeSMeRgE__30_.psd.html

Daha dün BaşLadım Arkadaşım Photo Shop a 100 mesajım tam deilmiş filan dediler bende baktım başkası ses vermiyo kendim örenim dedim elimeden bu kadarı geldi umarım beğenirsin .. :)

pesmerge30copy1xm.jpg

pesmerge' Alıntı:
arkadaşlar şimdiye kadar izlemekle geçirdim bu koskaca 37 sayfayı.artık bende istiyorum janjanlı bişi... banner olarak ust tarafa PeSMeRgE alt tarafa da
07 L 7560 janjanlı bi şekilde yazarsanız çok sevinirim... resim upload ettim. şimdiden teşekur ediyorum...
http://www.hemenpaylas.com/download/286201/PeSMeRgE__30_.psd.html

arkadaşım elimden geldiğince yapmaya çalıştım umarım beğenirsinn...:)

aqqww4ur.gif

EaRnK_KaZNo' Alıntı:
Bende İStekte buLuncam İndex HAzırlamak için Bir Topic warDı oraya geç KaLdım Şimdi Burda İstesem.ÖzeLLikLeri:
1. Türk BayraGı Üstüne SanalKorsanlar.org YAzarsanIz Sevinirim.

NOT: BEyLer İstekte buLunurken RekLam Suç sayıLıyomu Sayılıyosa Hemen siLecem.

Umarım Beğenirsin Acemiyim daha Yeni YEni Öreniyorum :)

REsmin üstünde reklam oldugu için sayfa koymadım link verdim ordan hem bakar hemde sağ tuş farklı kaydet yaparsın

http://img58.imageshack.us/img58/8131/sanalkorsanlar2aq.jpg

Arkadaslar hepiniz guzel çalışmalar yapmışsınız tek tek tşk ediyorum sizlere ama ben avatar olaraktan istemiştim... gif uzantılı avatar olsun plss... janjanlı bişi işte yanıp sönsün filan.... siz nası uygun gorurseniz oyle yapın.... sizlere guveniyorum ve tşk ediyorum şimdiden....

pesmerge' Alıntı:
Arkadaslar hepiniz guzel çalışmalar yapmışsınız tek tek tşk ediyorum sizlere ama ben avatar olaraktan istemiştim... gif uzantılı avatar olsun plss... janjanlı bişi işte yanıp sönsün filan.... siz nası uygun gorurseniz oyle yapın.... sizlere guveniyorum ve tşk ediyorum şimdiden....

arkadaşım sen ilk msjında banner olarak yazmışın bizde öle yaptık sana avatarda yaptım

adsz9va.gif

ben kendi sitem icin bir banner istiyorum yapmak isteyen arkadaşlar pm olarak yollım.......

eger yaparsanızda cok teşekkür bayadır ugraşdım ama güzel olmadı yapıcak arkadaş varsa ben pm olarak göndereim...

sitenin adresini.........

blackman89' Alıntı:
ben kendi sitem icin bir banner istiyorum yapmak isteyen arkadaşlar pm olarak yollım.......

eger yaparsanızda cok teşekkür bayadır ugraşdım ama güzel olmadı yapıcak arkadaş varsa ben pm olarak göndereim...

sitenin adresini.........

banner da kuLLanıLmasını istediğin resimLeri de yoLLarsan sevinirim arkadaşım
pm i bekLiorum .!

bu arada Captain arkadaşımızın kapattığı konu terar açıLmıştır biLginize ...
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=56738

pesmerge' Alıntı:

Bu kadar GEldi eLimden :(

pesmerge30copy1xm3ow.gif

Daha yeni öreniyom walla uraşıom sürekli yapabildikçe koyarım

magneta' Alıntı:
fatu boyutu küçültmüş bende boyut aynı kaldı 40 kb:) 90x122

kizil16av.gif

Sabah sabah hiç uyumadan kafada kırk sekiz tane tilki varken anca bu çıkıyo valla..!

Canım benim..! Ben sana yardımcı olmaya çalışıyom arada bir..! :clap: :p

Kızıyorsan yapmiyim..?

magneta beni unuttu :(

Geri