İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

ya bi tane de ben ıstıyorum yeteneklı arkadaşlardan. bana uygun (sitilime) olmak kaydıyla sanateserlerinizi görmek istiyorum.ebatları kesınlıkle 150x150 olmalı :)
thx..

Eywallah furkan ...Daha bişler eqleyebılıomuz buna..yaratıcıLıq gusel bişi olsun sole..SeqıL bişi..Prowl'inden eii olsun:D(150*150)

Hadı baqaLım kolay gelsın:D

PcHacker' Alıntı:
Eywallah furkan ...Daha bişler eqleyebılıomuz buna..yaratıcıLıq gusel bişi olsun sole..SeqıL bişi..Prowl'inden eii olsun:D(150*150)

Hadı baqaLım kolay gelsın:D

Kardes 150x 150 çok kötü oluyo resim enine uzun olduğu için y eksenide x eksenide 150 olunca resim boyuna uzun gibi gözüküyo 150x150 nasıl yapılıyo bilmiyorum ben direk image size dan kendini ölçütlendirmeyi sectim buna 150ye 113ü uygun gördü.:)

13lb1.gif

112va.gif

126ia.gif

Ben orjinal halini ekliyorum kendin boyutlandıramazsan ben yaparım ok.

furkan bide banayapsan :) ChLem yazcak bi kız için güsel bişiler olsun [AVATAR OLCAK]

p3simist' Alıntı:
furkan bide banayapsan :) ChLem yazcak bi kız için güsel bişiler olsun [AVATAR OLCAK]

Yaparım ama resmi sen koysan daha iyi olur çünkü ben bulursam beyeneceini sanmıyorum :) Veya ne tarz bişey olsun ınu söyle pc hacker a yaptıım gibimi istiyosun ?

ya bi kız için yap kız rap sevio hoş olsun :) yeter :)

furkan bence magneta ile konusak sen ps de asistan mod ol bak ;)
herhalde o manga resmindeki saça hareketi sen verdin.. çok realistic sallanıyor ;)

bakın bakam
furkanın verdiği avatarla ben bi tane ufak çaplı bişe yapmtım
baya iyi olmuş demi
daha öreniyom
şimdsilik idare eder kim ne derse desin:))
saol furkan elindeki avatarları koy da suraya güzel şeyler çıkcak gibi sanki;)

J@CK@L' Alıntı:
ya bi tane de ben ıstıyorum yeteneklı arkadaşlardan. bana uygun (sitilime) olmak kaydıyla sanateserlerinizi görmek istiyorum.ebatları kesınlıkle 150x150 olmalı :)
thx..
bu isteğimi pek sallayan olmadı sanırım :p

p3simist' Alıntı:
ya bi kız için yap kız rap sevio hoş olsun :) yeter :)

Kardes sen en iyisi bana avatar olmasını istediğin bi resim koy düşündüm düşündüm yaptım bitane oda 138 kb oldu yani anlicaın isteyen resim koymayınca bize işkence gibi bişey oluyo:)

Bu 138 kb :)Hızlı...

chlm2hzl3je.gif

Buda 138 üsttekinin yavaşı.

chlm2yavas7lk.gif

Bunun küçüğünü yap kullanırım diyosan yaparım ama uymadıysa sen bi resim koy onun üzerinde çalışalım ok:clap:

al jackal bi tane yaptım beyenirsen kullanırsın ..! :clap:

cree elıne saglıkda o biraz cocuksu olmus gibi yaww. :p şöle yaşa uygun olsun biraz:cool:

bana Neşet Ertaş tan yarim senden ayrılalı adlı türküyü bulabilirmisiniz? forumda aradım;ya link ölmüş yada başka sanatçılar söylüyor

Geri