İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

brave22' Alıntı:
bana Neşet Ertaş tan yarim senden ayrılalı adlı türküyü bulabilirmisiniz? forumda aradım;ya link ölmüş yada başka sanatçılar söylüyor
ehuhee arkadaşım burası photshop ıstek bolumu ayrıca
anasayfaya bakarsan mp3 paylasımı kaldırıldı.:)

brave22' Alıntı:
bana Neşet Ertaş tan yarim senden ayrılalı adlı türküyü bulabilirmisiniz? forumda aradım;ya link ölmüş yada başka sanatçılar söylüyor

Hahahahahaa kardes açılabilecek en yanlış konu altına yazdın bu mesajı.

Banada Lazım La o Türkü :D

ne bileyim istekler bu başlık altından deyince bende yazayım dedim.neyse kısmet degilmiş

Banner isteği

Öncelikle herkese slmlar..Benim sizden ricam sitemin üstene 468x60 boyutunda "buraya reklam ver" cinsinden hoş bir haretketli banner istiyorum,bende war ama sitenin temasına hiç uymuyolar..Sizden rica etsem bir el atabilirmisiniz..Sitemin teması koyu gri renk ağırlıklı..Yani aslında hackhell'in banner renkleri tam bana göre..Yardım ederseniz memnun olurum

Kardeş bende bi AVATAR istoyrum :D bakıorum herkese yapmıslar :D Şöle Harpy_Queen le başlasın H den aşagı Hackhell yazsın güzel bişi olsun işte yaparsan sevinirim :D

kyle007' Alıntı:
Öncelikle herkese slmlar..Benim sizden ricam sitemin üstene 468x60 boyutunda "buraya reklam ver" cinsinden hoş bir haretketli banner istiyorum,bende war ama sitenin temasına hiç uymuyolar..Sizden rica etsem bir el atabilirmisiniz..Sitemin teması koyu gri renk ağırlıklı..Yani aslında hackhell'in banner renkleri tam bana göre..Yardım ederseniz memnun olurum

mesaj sınırlamasına bakın ilk sayfada

ya bende cok istek yapıyorum ama :S YeR6tr.CoM yazsa... ya bana söyle bi site için index için arka plan resmi yapsanız siyah tonlar kullanılsa :S şunun gibi :)

giris1pl.jpg

bide buna uygun banner yapsanız ama o beyaz olsun arka fonu:)

logo8zm.jpg

seLam HackheLL aiLesi ...

Sizlere bu tür hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum ...

Şu Logoda Consoul yazan yere mavi yazı aynı renkle yani OrduRap

aLtında vBskinSworks Yazan Yerede Ordu Yer 6 Dünyasına Hoşgeldiniz

Yazmanızı rica edecektim ... Yardımlarınız için şimdiden tşk.ler

100 msj altındasın bi kuralları okuda koy :mad: 3 msj daha yaz gel 50 kere dedik sana :mad:

p3simist' Alıntı:
100 msj altındasın bi kuralları okuda koy :mad: 3 msj daha yaz gel 50 kere dedik sana :mad:
sakın ol !!! .3 mesajla vatanı mı kurtaracak

ya bu kaç kere oldu bi kere 70 le sistek yaptı dedik hala yapıo :D

.... HackHeLL ...

J@CK@L' Alıntı:
sakın ol !!! .3 mesajla vatanı mı kurtaracak

+1 daa iisi oLamazdı :D

DeathSouL kardeşim biaz sakin oL ... kimLiğin avatarında mevcut copyaLar emniyete veririm bakh =) ..şaka 1yana isteğine cevp geLicekti p3si bias uyusLuk etmiş sadece ... hemen aLınma =)

ya abi ne alaka 10 kere dio yani 10 kere 100 msjla gel denmiş :D uyus derken :S

jckl7wa.jpg

jackal ala güseel olmadı ama bişi yaptık :)

DeathSouL' Alıntı:
logo8zm.jpg

seLam HackheLL aiLesi ...

Sizlere bu tür hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum ...

Şu Logoda Consoul yazan yere mavi yazı aynı renkle yani OrduRap

aLtında vBskinSworks Yazan Yerede Ordu Yer 6 Dünyasına Hoşgeldiniz

Yazmanızı rica edecektim ... Yardımlarınız için şimdiden tşk.ler

Bende font kıtlığı var ya anca bunları bulabildim ama güzel oldu tam rap fontu graffiti deil ama idare eder.

610231279133404.JPG

668277915424043.JPG

Geri