İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

PRofilimde kullanmam içim beşiktaş yada çarsı konulu bir esme hareketli olarak Nickimi(PePeSanceS) yazarmısın şimdiden teşekkur....
suan kullandıgım resim üzerinede ismimi ekleyebilirsin nası yaparsan sana kalmış...

arkadaslar benım de sızden bı rıcam olacak. kartvizit yapmak ıstıyorum herseyının benım belırleyecegı bı kartvızıt. nasıl yapacagım konusunda hıc bır bılgım yok. ama cok ıhtıyacım var. yardm edersenız gervcekten cok sevınırım. sımdıden cok saolun.

Herkese tekrardan merhabalar.

Uzun zaman oldu giremeyeli foruma. Kaldigimiz yerden devam edebiliriz.

Istekleri yenilersek sevinirim. Unutulmus olanlar olabilir bosuna zaman kaybi olmasin.

Iyi forumlar...

Öncelikle aramıza tekrar hosgeldin...
PRofilimde kullanmam içim beşiktaş yada çarsı konulu bir resme hareketli olarak Nickimi(PePeSanceS) yazarmısın şimdiden teşekkur....

2pocytk.gif

banada profilimde kullanmam için Fenerbahçe yada gençfb temalı üzerine Mustafa yada Mustimix yada Mustafa Özel yazarsan çok sevinirim

24uw8w7_th.gif

€line sağLık Kacan yalnız PhotosHopa bi el at derim yetenek mevcut.

Olsun usta Ya böle adamLar olmalı senide bekliyom daha sesin cıkmıyo bi el at gari bişiler yapak senle :D

Çalışmalarımı arşiv yapıyorum hepsini birden paylaşcam kısmetse :D

Tema yapaLım Windowsf 7 :durdurun

CS4 64 Bit İçin Crack?

Elinde olan var mı ? 32 bitlik sürüm için değil 64 bitlik sürüm için olan crack istiyorum. Kolay gelsin.

arkadaşlar herkese selamlar şimdi sizden bir ricam olucak eğer uğraş verip yardımcı olursanız yapabileceğim tek şey size dua etmek olucak..

kuaför dükkanımız var camlarına komple kapatıcak calışmalar lazım tasarlayabileceğiniz örneklerniz varmı?

şimdiden allah razı olsun..

Örnek bi Resmimiz yok Aklınızdan örnek geçirdiginiz en uygun resimlere istedigin bi şekilde efect yazı uygularız ;)

işte kesin bi resim yok tasarlamıyoruz :D bu yüzden yardımınıza ihtiyacımız var hasan kuaför dükkanin ismi ona göre bişeyler tutturabilirmisin?_çok minnetar kalırım

Geri