İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

BaNaDa üzeRiNde ANDREİ Yazan Bi Avatar Yapsan.

Buyur andrei. Ne yapacağımı bilmediğim için bu çıktı ortaya. Beğenmezsen nasıl olmasını istedğini soyleyebilirsin.

ch3.gif

Counter Strikle ilgili bi hareketli resim yapabilir misiniz ??

TeuF yazabilir misiniz bir tarafında..

Buyur Arpej farklı renk istersende yapabilirim;)

30ayjb6.png

tesekkurler baya işime yaradi peki yazi yine kırmızı ama arka planı transparan yada siyahta olabilir her ikiside olursa daha makbule gecer ikisinide denemiş olurum :)

tesekkurler şimdiden

teşekkür ederim ch3lisky güzel olmuş..Eline sağlık..

istekleri karşılayan arkadaşlara teşekkürşler. internetten uzak bir tatilde olduıgum ıcın girme fırsatım olmuyor pek...
Bu adam yonetıcı oldu elını ayagını cektı dıye dusunmeyın.. dondugumde gorusuruz ınsallah :)

bana logo yapabilcek arkadaş varmı?
bunun boyutlarında buna benzer bişi

yk yazıcak veya yk otomasyon yazıcak gennişlik biraz daha fazka olabilir ama arka plan değişmiycek

şimdiden teşekkürler...

15ed3td.jpg

170*100 boyutlarında tercihimdir veyahut da
...
190*100
...
200*100
...
250*100

zlgd3.jpg

bu resmi 176*226 boyunda ve dünyanın tam ortasında elektrik dikkat işareti ve dünyanında tam altında YK ELEKTRİK yazısı olabilir mi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

yani şunun gibi bişi olcak

293x3sx.jpg

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

arkdaşım biliyorum benim isteğim biraz fazla olcak ama şu resimlerin;sağ alta köşesine nickimi(#*ThEGoDFaTHeR.06*#),sol üst köşesinede hackhell,yazarmısın..ama hareketli olarak...yanlış anlama rica ediyorum..:)(isimler şekiili olsa daha süper olur:D)
a41jb5.gif
ndoxj.jpg

ndoxj.gif
2qjbtwm.gif

14kit7s.gif
acsn68.gif

Herkeze Kolay Gelsin İyi Forumlar Hayırlı Ramazanlar..
Sizden 2 adet isteğim olacaktı ama kısa istekler..

http://i31.tinypic.com/etcmt4.jpg
http://www.nezihuzel.com/wp-content/uploads/image/gece.jpg

Her 2 resimede OGame 52. Evren CitieS Yazarsanız Sevinirim.. Yazcağımız kelimede renkler gidip gelsin felan yani hareketli olursa çok güzel olur..

Şimdiden teşekkürler iyi günler..

Edit :
ve de Resimlerin Farklı yerlerine Fark Eder mi yazarsanız sevinirim tekrardan saolun

ws1vvc.jpg

Dostum söyle Bir avatar var ama boyuTu birazdaha büyük oLucak oNu buyutursem pixeLi bozuluyor .

bu orji Resmin yarı büyüklüğünde aynı sekilde veya baska daha güzel bir renkte Techno bi yazı yaZabiLirseniz DoxaNBeSh diye Çok güzel olur Simdiden tesekkürler

1z4yfzm.jpg

arkadaşlar Bana Msnede Koyabileceğim Fenerbahçe ile ilgili bişe yaparmısınız içinde mustafa ismide geçerse iyi olur şimdiden teşekkürler özel mesajla gönderirseniz daha iyi olurt

şiddetle ...Magic Video Converter key arıyorum =???

Geri