İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

tesekkurler ama benim gerçekten trendy flash site builder v1.0 2009 desktop edition hakkında yardıma ihtiyacım var yardım edebilecekler lütfen [email protected]

Hackhell İçin 1 Resim Yapmaya Varmısınız :)

Knight Online Serveri Açmaktayız Biliyorsunuz...Oyun Girişine 1 Resim Yapıcaz

Bu Boyutta 1 Resim Olucaktır Orjinal Boyutu...

Buna Benzer 1 Resim Olucaktır Tuş Yerleri Filan Orjinal Kalıcaktır...

800x600 olucak resim

HH MAN ' lı 1 resim hackhell.com filan yazarsanız süper...olur

Resim Budur...Ortadaki Ekran Gibi Olan Yeri ve Start Home Page Tarzı Yerler Aynı Kalıcaktır...Kalan Yerler Sizin

Bana 37,2 x 92,5 boyutların bir avatar yapabilir misiniz? Arkaplan koyu turkuaz ile şampanya kırmızısı (Dom Pérignon tercihimdir) renkleri arasında devamlı değişecek, değişirken yıldırım gibi bir flaş efekti koyarsanız süper olur (turkuaz 4 sn, şampanya 3 saniye aktif kalacak ve geçiş süreleri 1,2 saniye olacak). Ön planda HackHell'in maskotu gibi bir karakter olsun ama rengi beyaz olmasın, kafası öyle yuvarlak olmasın, sırıtmasın, dişleri ve gözleri simetrik olsun, Frankfurt aksanıyla ama yavaş konuşsun, devamlı yemek yesin ama hiç kilo almasın, Fenerbahçeli olsun ama dertli dertli bakmasın (bu son dediğim çok zor, olmasa da olur). Bu karakter sol eliyle anarşi işareti ile izci selamı arasında bir hareket yapacak. Diğer elindeki matkapla da frambuazlı kek pişirecek.

Hackhell İçin 1 Resim Yapmaya Varmısınız :)

Knight Online Serveri Açmaktayız Biliyorsunuz...Oyun Girişine 1 Resim Yapıcaz

Bu Boyutta 1 Resim Olucaktır Orjinal Boyutu...

Buna Benzer 1 Resim Olucaktır Tuş Yerleri Filan Orjinal Kalıcaktır...

800x600 olucak resim

HH MAN ' lı 1 resim hackhell.com filan yazarsanız süper...olur

Resim Budur...Ortadaki Ekran Gibi Olan Yeri ve Start Home Page Tarzı Yerler Aynı Kalıcaktır...Kalan Yerler Sizin

Haci ortadaki kutunin icine ne olacak veya ne yazilacak ? ve BURAYA TIKLAYIN butonu kalacak mi ?
Birde yuklenme bari ile "Update Completed" aynen kalsin mi ??

Bana 37,2 x 92,5 boyutların bir avatar yapabilir misiniz? Arkaplan koyu turkuaz ile şampanya kırmızısı (Dom Pérignon tercihimdir) renkleri arasında devamlı değişecek, değişirken yıldırım gibi bir flaş efekti koyarsanız süper olur (turkuaz 4 sn, şampanya 3 saniye aktif kalacak ve geçiş süreleri 1,2 saniye olacak). Ön planda HackHell'in maskotu gibi bir karakter olsun ama rengi beyaz olmasın, kafası öyle yuvarlak olmasın, sırıtmasın, dişleri ve gözleri simetrik olsun, Frankfurt aksanıyla ama yavaş konuşsun, devamlı yemek yesin ama hiç kilo almasın, Fenerbahçeli olsun ama dertli dertli bakmasın (bu son dediğim çok zor, olmasa da olur). Bu karakter sol eliyle anarşi işareti ile izci selamı arasında bir hareket yapacak. Diğer elindeki matkapla da frambuazlı kek pişirecek.

haha :hhmanD
Hacim kirildim gulmekten. Okurken avatar bi ara gozumde canlanmaya basladi. stephen king romaniydi sankii :D devamini bekleriz :p
Hacim 250Msj. sinirlamasi var istek yapabilmek icin =)

Hackhell.com fılan yazcan işte :D o kadar hh man fılan olsun :D

HHman'i kizdirdik :D Umarim olmustur Kacan haci =)

2wgzoyq.jpg

Hacı Sol Tarafdaki Yaratığın Uzerıne Olucaktı :D Oraya Usko Kendı Resmını Yerlestırıyor

ßende istiyorum avatar dai farklı bakış açısı lazım :D

adobe flash cs4 görsel eğitimi olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruz

33veqev.jpg

arkadaslar yukaridaki resmin aynisi yanliz yazi rengi kırmızı arka plan beyaz olcak sekilde ayarlamaniz mumkunmu ?

tesekkurler şimdien..

Buyur Arpej farklı renk istersende yapabilirim;)

30ayjb6.png

Geri