İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

2hricrd.gif

30ua7bn.jpg

Bu iki resmi birleştirmek istiyorum. Aslında Ulead Gif Animatörle birleştiriyorumda Dönen dünya resmi 20 parçaya ayrılıyo hepsini tek tek aynı yere Koyamıyorum Hepsini birlikte te hizalıyamıyorum . Bunu Ne ile Yaparım ve Yapıp Verirmisiniz? Dünya GİF i PORTAL olucak şekilde yerleştirilicek..

//Teşekkürler..

2hricrd.gif

30ua7bn.jpg

Bu iki resmi birleştirmek istiyorum. Aslında Ulead Gif Animatörle birleştiriyorumda Dönen dünya resmi 20 parçaya ayrılıyo hepsini tek tek aynı yere Koyamıyorum Hepsini birlikte te hizalıyamıyorum . Bunu Ne ile Yaparım ve Yapıp Verirmisiniz? Dünya GİF i PORTAL olucak şekilde yerleştirilicek..

//Teşekkürler..

Bilemiyorum zor bi iş olcak boş olunca bakıcam

Merhaba

Elinde olan varsa eğer Flash CS4 görsel eğitim setini paylaşabilirmi.?

Arkadaşlar bana Bi eğlence parti afişi lazım yardımcı olabilecek arkadaşlardan pm bekliyorum gerekli bilgileri verecegim.yarım akşama kadar hazır olmalı bu afiş.

sanırım siz sorunuzu halletmiştiniz .. Pm le öyle dediğiniz için yazmak zorundayım

Merhaba

Elinde olan varsa eğer Flash CS4 görsel eğitim setini paylaşabilirmi.?

forumda var .. aratırsanız bulursunuz :)

2hricrd.gif

30ua7bn.jpg

//Teşekkürler..

Gec olmadiysa buyrun =)
k4xzds.gif

tmmda arkadaşım burda takılanlarbende dahil neredeyse büyük bir kısmımız öğrenci diyebilirim bu aralar sına zamanları ben bile bölümle ilgilenmeye bile bazen vakit ayırmakta zorlanıoum. ne yapabilirim elimden gelen anca bu.

vaktin yoksa mod olmamalıydın yazacaktım ki ayrılmışsın sanırım : )
tebrik ediyorum bu yüzden..

Her İsteğinize Karşılık verilcek die 1 kaide yok
Unutmayınki burdaki isteklerinizi karsılan insanlardan sizin gibi 1 insan :)

Bölümün modu isen her ne kadar insan olursan ol istekleri karşılamak zorundasın demektir diye düşünüyorum Ali : )

Bölümün modu isen her ne kadar insan olursan ol istekleri karşılamak zorundasın demektir diye düşünüyorum Ali : )[/QUOTE]

Bak Ali ben herkesin isteklerini yerine getirdim ne gördüm?Bir sürü derslerim öğren abicim acil çözüm istiyosan.Sonuçta sen bunu ücretsiz yaptırıyosun bas para 10 numara avatar banner logo şablon afiş yapıyım sana modsak eger görevlerimiz size hizmetçi olup emir almak deildir.Bölümü düzene sokmak yanlısları takip etmektir ;)

photoshop After effect programı lazım bulabilirseniz çok sevinirim...saygılar

Upload Edildi Kardes. ;)
http://www.hackhell.com/photoshop-a...e-after-efect-cs3-full-toplu-turkce-ders.html

Evet Arkadaşlar Herkeze kolay gelsin ßanada bi Disko resmine hatunların olduğu ama avatar olucak 150x150 SpyCeza Yazabilirmisiniz Üstüne SpyCeza zıp zıp bişi oLsn :D

Evet Arkadaşlar Herkeze kolay gelsin ßanada bi Disko resmine hatunların olduğu ama avatar olucak 150x150 SpyCeza Yazabilirmisiniz Üstüne SpyCeza zıp zıp bişi oLsn :D

2vcet5k.gif

Birader Bi De Bana Yapsan Sana Zahmet.........2-3 Tane Yaparsan Sevinirim....

2,3 tane ???
Istekte bulunurken ayrintilarida belirtirsek sevinirim..
Nasil ve ne tur avatar istediginizi bilemem degil mi ;)

€line Sağlık Dai Şık duruyo bide karısı kız olsun diyo ya :D

Merhaba

30rqt8y.jpg

Bu Yukarıdaki Resmin aLtında ~SiLenT ScЯeaM~ Yazarsa ve Avatar Yanıp Yanıp Sönen, Yazı da Bi Gidip GeLen Cinsten oLursa Kıyak oLur =)

Gerisini Sizin Hayalgücü ve Yeteneğinize Bırakıyorum =)

İyi GünLer...

SpyCeza o kadar cok avatar istiyosan kendine derslerim mevcut ps giriş videolu dersleride var öğren hergün yaparsın 1 tane. 04-26-2009 yapmıs 3mr, Buqün yine istiyosun lütfen hizmeti su istimal etmeyin.

~SiLenT ScЯeaM~;4287355' Alıntı:
Merhaba

30rqt8y.jpg

Bu Yukarıdaki Resmin aLtında ~SiLenT ScЯeaM~ Yazarsa ve Avatar Yanıp Yanıp Sönen, Yazı da Bi Gidip GeLen Cinsten oLursa Kıyak oLur =)

Gerisini Sizin Hayalgücü ve Yeteneğinize Bırakıyorum =)

İyi GünLer...

Umarim olmustur =)
11kcg0l.gif
and
28vgmx1.gif

http://www.resimupload.com/ds678467116_fuckisrael.html
Şu Resmin Müsait Bir Yerine SpyCeza Yazarsan Sevinirim Font güzeL oLsun Siz AyarLarsınız zaten anLatmama gerek yok =) ..
Resmi acamadim. o sitenin zaten hic bir resmi bende acilmiyor :)
Bu arada TheMetaor hakli. 2 istek arasina biraz zaman koyarsak bende sevinirim. Sanki onceki yaptigim 5 para etmez hissine kapiliyorum :(

Geri