ben çocukluğumdan beri bu konuya aşırı meraklı biriyim.. yıllarca bu konuyla ilgili kendimce araştırmalar yaptım sayısını hatrlamadıgım kadar kaynak yalayıp yuttum, internetteki araştırmalarm bunların dışında tabi....
Bazılarınız olayı hemen kuran a çekmiş, olsa orda yazardı demişsiniz.. allah aşkına ne yazmasını bekliyodunuz UFO suresimi olmalıydı? vardır vardır vardır... böyle yazmasını mı bekliyodunuz? ayrıca kuranda dünyadan başka yerde akıllı yaşam yoktur diye bişeyler yazıyomu bir vurgu varmı? yine kuranda bilmem kaç bin tane alemden bahsetmiyormu? siz bu alemleri nasıl algılıyosunz? Koskoca evrende (süreklide büyüyen evrende) dünyadan başka yerde akıllı yaşam yoktur demek allahın büyüklügüne hakarettir, körlüktür, önyargıdır, allahn verdigi aklı kullanmamaktır, sonsuz ilim kaynagı kuran a da hakarettir
Yıllardır dünyanın her tarafında çeşitli ufo olayları oluyo ewt bunların çogu fake bazıları keyfi dalga geçmek amacıyla yapılan sahtekarlıklar bazılarıda sadece bu işi ticarete dökmüş insanların işi... sonuçta yine olayların altında insanların körlügü yatıyo
Eski çağlarda eski uygarlıklara "gökyüzünden ateş saçan arabaylaryla gelenlerin" yaptıgı ziyaretlerle ilgili bi çok tasvir var... "o arabalardan çıkanların tanrı kabul edildigini onlara tapıldıgını, hizmet edildigini" gösteren, anlatan bir yıgın kanıt var.. üstelik birbirinden farklı çağlarda farklı cografyalarda yaşamış medeniyetler bunlar ve tasvrler hep aynı!!!!!!
Hiç araştrmadan doğrudan yoktur demek, saçmalık demek, hele bide kuranda yazardı demek ( bunu diyenler kuran okudularmı bilmiyorum, okudularsada bi yorum problemi oldugu kesin) insanlığın geregi şeyler diildir.