×÷·.·´¯`·)»acaba ufo lar gerçek mi?buyrun hayret verivi resimler içerde...«(·´¯`·.·÷×

bende zannetmiyorum gerçek olduklarına olsalar neden bu kadar zamandır meydana çıkmazlar
van gölü canavarı gibi bişey

ALLAH insandan üztün bi canlı yaratmamıştır o zaman uzaylı diye birşe yoktur

Teşekkürler güzel paylaşım. ama benm görüşüm ufo yoktur hepsi gözyanılmasıdır umarım yanlış düşünüyorumdur. Emeğine sağlık:vur:durdurun:saskin

ufo lar hepsi hikaye ya ama bu konu ciddi anlamda tartışılcak ve araştırılması gereken bir konu diye düşünüyorum...

ufo lar hepsi hikaye ya ama bu konu ciddi anlamda tartışılcak ve araştırılması gereken bir konu diye düşünüyorum...

:clapefet kardesim bu konuyu bn actım ve süper bi konu oldu...coqq carpıcı...daha qüzel konularla karsınıza qelcem...mesela:hayaletler qercekmi??sizlere resimlerle we videolarla bu koyu tartıscazz...yaklasık 3 qün sonra accam bu konuyu...:clap

bence saçma bişi :D

bir düşünün koskoca evrende sadece bizmi varız acaba kuranı kerimde yaratmıs olduğu seyleri söylemiyor ama yaratmıs olduğu seyleri rakam içinde acıklamıs arkadaslar

ben çocukluğumdan beri bu konuya aşırı meraklı biriyim.. yıllarca bu konuyla ilgili kendimce araştırmalar yaptım sayısını hatrlamadıgım kadar kaynak yalayıp yuttum, internetteki araştırmalarm bunların dışında tabi....

Bazılarınız olayı hemen kuran a çekmiş, olsa orda yazardı demişsiniz.. allah aşkına ne yazmasını bekliyodunuz UFO suresimi olmalıydı? vardır vardır vardır... böyle yazmasını mı bekliyodunuz? ayrıca kuranda dünyadan başka yerde akıllı yaşam yoktur diye bişeyler yazıyomu bir vurgu varmı? yine kuranda bilmem kaç bin tane alemden bahsetmiyormu? siz bu alemleri nasıl algılıyosunz? Koskoca evrende (süreklide büyüyen evrende) dünyadan başka yerde akıllı yaşam yoktur demek allahın büyüklügüne hakarettir, körlüktür, önyargıdır, allahn verdigi aklı kullanmamaktır, sonsuz ilim kaynagı kuran a da hakarettir

Yıllardır dünyanın her tarafında çeşitli ufo olayları oluyo ewt bunların çogu fake bazıları keyfi dalga geçmek amacıyla yapılan sahtekarlıklar bazılarıda sadece bu işi ticarete dökmüş insanların işi... sonuçta yine olayların altında insanların körlügü yatıyo

Eski çağlarda eski uygarlıklara "gökyüzünden ateş saçan arabaylaryla gelenlerin" yaptıgı ziyaretlerle ilgili bi çok tasvir var... "o arabalardan çıkanların tanrı kabul edildigini onlara tapıldıgını, hizmet edildigini" gösteren, anlatan bir yıgın kanıt var.. üstelik birbirinden farklı çağlarda farklı cografyalarda yaşamış medeniyetler bunlar ve tasvrler hep aynı!!!!!!

Hiç araştrmadan doğrudan yoktur demek, saçmalık demek, hele bide kuranda yazardı demek ( bunu diyenler kuran okudularmı bilmiyorum, okudularsada bi yorum problemi oldugu kesin) insanlığın geregi şeyler diildir.

Bencede UFO diye bişey yoktur ..! PAylaşım için teşekkürler

valla gerçek olabilri....ben inanıyorum.............

bakın en son japon hükumeti ufolarn varlığını resmen kabul etti... ondan önce ilgiltere hükumeti... meksika hükumeti.... dahada var ve olcakta.

hatta yeni amerikan yönetimi de göreve başladıktan sonra bu konuda bişeyler söyleyecektir..

yıllarca aynı resimler verildi, ama hiç biri bilimsel olarak ispatlanamadı.

Geri