×÷·.·´¯`·)»acaba ufo lar gerçek mi?buyrun hayret verivi resimler içerde...«(·´¯`·.·÷×

kimileri palavra kimileri dolandırıcılık olarak bahsetsede bu olaylardan az da olsa gerçek payı var bence bizden başka canlı neden olmasın ki olmaması için bi neden söyleyin ayrıca Kur-an'ın sırları tam olarak çözülemedi bu kadar olay görgü tanıkları kanıtlar hepsi palavra olamaz biraz mantık herşeyi çözmeye yetecektir bende gördüm kendi gözlerimle tanımadığım cisimler ufo da olabilir başka bişey de ama yargısız infaz hiç hoş değil...

niye bizimle görüşmüyorlar acaba dedim kendime yoksa bir engel mi var ve buldum gerçekseler tabii....

anlatılanların hayal ürünü olması uydurma olması bizim evrende yaşayan tek canlı olduğumuzu ispatlamaz ben gözümle görmedikçe inanmam bu zımbırtılara ama kesinlikle yok da diyip inkar edemem.İnkar eder araştırmadan kanıtlamadan kabullenirsek orta çağ avrupa milletinden farkımız kalmaz.Diye düşünüyorum.

ben gördüm. 20 dakikaya kadar seyrettim. benim gibi binlerce gören var.

18.000 alem var. 1 tane uzaylı değil 18.000 alemde milyarlarca uzaylı var. ufolara inanmak zor değil çünkü öldükten sonra ufolardan daha mükemmel varlıklar göreceğiz.

Geri