×÷·.·´¯`·)»acaba ufo lar gerçek mi?buyrun hayret verivi resimler içerde...«(·´¯`·.·÷×

ufo vardır artık ya daha ne olsun ßu kadar çekilmiş resim video yapılan otopsiler ..

Bu resimleri üretenlerin hayal gücünün zayıf olduğu anlaşılıyor. Veya insanlara istediğini vermiş. Neden insana benzesinler ve hatta neden insanın estetikler sonucu çirkinleşmiş hali ve hasta gibi olsunlar. Daha da üretici olunmalı...

aynen kardeşim eyw! bunlara inanmak kuran'ı yalanlamaktan farksız bence

geçen ben gördün bize geldilerdi tavla oynamaya merak etmişlerde taa uzaya bile konu olmuş tavla yaf

evren çok geniş bizim hayal edemeyeceğimiz kadar,yanlız olmayacağımızı düşünüyorum

uzaylılar yok diyenlere 2 sorum var bunların cevabını bulun ben de uzaylılara inanmam;)
1: Kuranda ya da bir hadisteydi tam hatırlamıyorum ama 70 bin alemden söz ediliyor, biz bu alemlerin SADECE birindeyiz diyer alemlerde neler yaşıyor????
2: Hadi uzayda başka yaşayan canlı yok diyelim o zaman 1 güneş bir dünya bir de ayımız olurdu mutlu mesut yaşardık değil mi ?? diğer gezegenlere galaksilere ne gerek var dimi hepsi israf o zaman??????? Her yaratılan varlığın bir sebebi vardır gezegenlerin sebebi ne o zaman????????? neden bu kadar fazla yıldız gezegen güneş sistamleri var neden???

bunlara cevap verebilecek bir insan arıyorum yıllardır bulamadım...

bu konuda sessiz kalıyorum ama evrende yaşayan tek varlıklar biz değiliz bunu biliyoruz
1.sorunun cevabı ise kuranda geçen bir ayet'de cennet ve cehennem insanlar ve cinlerle dolacak diyor ama uzaylılar demiyor ve dünyada tek insan alemi yok bunuda unutma bitkilerde bir alem hayvanlarda ve daha birçok göremediğimiz canlılar
2.ALLAH(c.c)neyi ne için yarattığını sen bilemezsin onları yaratmış olması başka canlıların olduğunu göstermez . belkide onlar olmasaydı dünyada hayat olmaya bilirdi yani diğer gezegenler sadece bu dengeyi tamamlaması için yaratılmış olabilir
başka sorun olursa yaz ben senin için cevaplarım.....xD

hepsi saçmalık ben inanmıorum eğer olsaydı muhakkak kur'an da belirtilirdi bizden başka canlı yok arkadaşlar

Evrende 40.000 alem olduğunu duymuştum.Bu kuranda belirtiliyor.

Biz bu alemlerden sadece İnsanları,Hayvanları,Bitkileri ve Cinleri biliyoruz.Nerde geriye kalanları ??? Var mı sayabilecek......

Tek birşey biliyorum.Oda bu evrende insanoğlunun bilmediği başka alemlerin olduğu....

olabilir..bize faydaları yok zararlarıda yok o zaman bildiğim kadarıyla(tabi varsa)..

Bu fotolar Kafamda Büssürü Soru işareti Bıraktı :S

ya hala nasıl palavra diyebiliyosunuz ya.tarihteki eski resimlerde olan ufo ları gösterdim hala inanmadınız.yahu çağlar öncesinde adamlar ufo resimleri kazımış mağaralara.amerikalılarından ufo ları var ama onları ufoları roswell olayından sonra başladı.ufolar ise çağlar öncesinden beri var...

ya hala nasıl palavra diyebiliyosunuz ya.tarihteki eski resimlerde olan ufo ları gösterdim hala inanmadınız.yahu çağlar öncesinde adamlar ufo resimleri kazımış mağaralara.amerikalılarından ufo ları var ama onları ufoları roswell olayından sonra başladı.ufolar ise çağlar öncesinden beri var...

ahh WoLF daim beaa...bizim halkımıza bunu dinletemeyiz...artık acık acık ufo diye bir varlıgın söz konusu...gerek tüm dünyada gerek türkiyede bircok kalıntı ve kanıt var...ama bizim halkımız hala bunu kabullenmek istemiyor...

Uzaylılar olablir. Burda bir kavram hatası var. Kullanım yaygın olduğu için kimse değinmemiş. UFO bilinmeyen uçan cisim demektir. Bir çocuğa göre kuş da ufo olabilir. Yani ufo eğer bir uzaylı varsa onun aracı olabilir. Çünkü Allah insandan daha üstsün bir varlık olmadığını söylemiştir. UFO'lar gerçek mi? demek yanlış bence. Çünkü ufanın anlamı uzaylı değil uçan cisimdir. Türkçe kısalytması BUO'dur. (Tam oturdu. :D:D:D) Bence uzaylılar insanlardan gelişmiş olmadıkları için dünyaya gelme yetisine sahip değildir. Bu nedenle araçlarla gelebilirler. Ama bu da mantıksız bence. Neden kendi gezegenlerinde uslu uslu oturmuyolar. Bence bunlar casus uçakları falan olabilir. Veya halka korku salmayı amaçlayan güçlerin planı da olabilir. Madem gelmişler neden kendilerini açık etmesin bu uzaylılar. tam bir korku kurgusu. Bence bu resimlerdekiler insan eli değen nesneler. Ve Dünyaya hiç uzaylı gelmedi. Evet bunlar BUO'dur. Çünkü tanımlayamıyoruz. Ama her buo uzaylı değildir. Bence bunlar uzaylı olmayan buolar. :D:D uZAYlılar kesinlikle var. Hatta binlerce tür. Birsürü farklı alemden söz ediliyo Kuran'da, ancak uzaylılar bu resimlerde değil uzayın derinliklerindedir.

Geri