PESİMİSTYLE
New member
- Reaction score
- 0
ufo vardır artık ya daha ne olsun ßu kadar çekilmiş resim video yapılan otopsiler ..
hepsi saçmalık ben inanmıorum eğer olsaydı muhakkak kur'an da belirtilirdi bizden başka canlı yok arkadaşlar
hepsi saçmalık ben inanmıorum eğer olsaydı muhakkak kur'an da belirtilirdi bizden başka canlı yok arkadaşlar
uzaylılar yok diyenlere 2 sorum var bunların cevabını bulun ben de uzaylılara inanmam
1: Kuranda ya da bir hadisteydi tam hatırlamıyorum ama 70 bin alemden söz ediliyor, biz bu alemlerin SADECE birindeyiz diyer alemlerde neler yaşıyor????
2: Hadi uzayda başka yaşayan canlı yok diyelim o zaman 1 güneş bir dünya bir de ayımız olurdu mutlu mesut yaşardık değil mi ?? diğer gezegenlere galaksilere ne gerek var dimi hepsi israf o zaman??????? Her yaratılan varlığın bir sebebi vardır gezegenlerin sebebi ne o zaman????????? neden bu kadar fazla yıldız gezegen güneş sistamleri var neden???
bunlara cevap verebilecek bir insan arıyorum yıllardır bulamadım...
Bu fotolar Kafamda Büssürü Soru işareti Bıraktı :S
ya hala nasıl palavra diyebiliyosunuz ya.tarihteki eski resimlerde olan ufo ları gösterdim hala inanmadınız.yahu çağlar öncesinde adamlar ufo resimleri kazımış mağaralara.amerikalılarından ufo ları var ama onları ufoları roswell olayından sonra başladı.ufolar ise çağlar öncesinden beri var...