×÷·.·´¯`·)»acaba ufo lar gerçek mi?buyrun hayret verivi resimler içerde...«(·´¯`·.·÷×

ya burda bi tane fotomontajsiz weya kaliteli fotomontajli foto yokki kepsine kotu kotu montaj yapilmis anlasilmasin die siyah beyaza cewrilmis

hepsi saçmalık ben inanmıorum eğer olsaydı muhakkak kur'an da belirtilirdi bizden başka canlı yok arkadaşlar

BEN Seni Alemlere rahmet olasın diye yarattım...Alla h bu sözü Hz. MUhamet İçin söylemiş...Su an bilinen 18 bin alem var toplam alem 60,000 dir gerisi nerde sen ce :D

bence vardır.Bizlerede ara sıra görünüyorlar işleri çıkıyor dünyada uğruyorlar :D

aha bak ufo. sarayburnu semalarında uçuyo. ben yaptım:D

9zr3m8.jpg

hastalanmış insan resimleri olabilir mi ajbaa??

O resimlerin tamamı fake.
Ancak bu ufoların olmadığını göstermez.

ben ufo diye bişey olduğuna inanmıyorum ama bi videosunu gördüm dağcılar dağa çıkmışlar kamera ile görüntü alırken birden uçan ufolar görmüşler animasyon değil!!!!

hepsi saçmalık ben inanmıorum eğer olsaydı muhakkak kur'an da belirtilirdi bizden başka canlı yok arkadaşlar

herşeyi kur an bağlamayalım arkdaslar biraz kendi kafanızı çalsıtırın ALLAH düşün yorum yapabilmmemiz için beyin wermişş :goz:

uzayda baska yasamların oldugunu japon meclisi kabul etmisti ama bu fotoların bikacı ksin montaj

bu koca uzayda bi tek insanlarmı yaşıyor?
yani bi anlamı yokmu kainatın bu kadar büyük olması?
tabi bunlar benim aklımdaki 100lerce sorudan bi kaçı.
ama şurasıda bi gerçekki ; yayınlanan resimler ve videolar sahte.
diyelimki var : Vede istediği yere ışınlanacak kadar gelişmiş bi canlılarsa , naapsın insan gibi geri kalmış bi ırka görünerek
.başına dertmi açsın :D yada dönercileri yok ekmek arası dönercimi arıyolar :D

diyelimki var : Vede istediği yere ışınlanacak kadar gelişmiş bi canlılarsa , naapsın insan gibi geri kalmış bi ırka görünerek

kaedesim konuyu en güzel yorumlayan sensin...

Bir kere lafı söyleyemiyorsun.Uzayda Deil evrendee!

2-İnsanlardan hayvanlardan başka yaratık CanLı yoktur.Bunu İlk oKul Cocuguna sorsan biLe anLar siz anlayamıyorsunuz..Uzaylı başka bir yaratık olsaydı Kuran'ı Kerim'de yazardı.

Lütfen CahiL gibi konuşmayaLım yha!1:goz:

Bunların Görüntülerin hepsi Dümen.

valla ben inanıyorum araştırırsanız sizde inanacaksınız birkaç kez geldi başıma ufo meseleleri ztn

Geri