×÷·.·´¯`·)»acaba ufo lar gerçek mi?buyrun hayret verivi resimler içerde...«(·´¯`·.·÷×

uzaylı diye bi yaratık olsaydı kur'anda belirtilirdi arkadaslar ben inanmıyorum ama renkler ve zevkler tartışılmaz

70000 Alem Olduğunu Ve buralarda da İnsan Olmayan Varlıklara Kuran-ı Kerim Bile İşaret Ediyosa Dünya Dışı Varlıkları İnkar Etmek Söz Konusu Değil.

uzaylı diye bi yaratık olsaydı kur'anda belirtilirdi arkadaslar ben inanmıyorum ama renkler ve zevkler tartışılmaz

waripal arkadasımda demiş...bu konu kuran da da gecmektedir....acı ama gercek bunu kimse inkar edemez...

70000 Alem Olduğunu Ve buralarda da İnsan Olmayan Varlıklara Kuran-ı Kerim Bile İşaret Ediyosa Dünya Dışı Varlıkları İnkar Etmek Söz Konusu Değil.

waripal arkadasımda demiş...bu konu kuran da da gecmektedir....acı ama gercek bunu kimse inkar edemez...

kanka daha dün gördüm.ilk defa kendi gözlerimle gördüm.kesinlikle ufoydu.yukarıya bakıyodum ölesine birden yakında bi ışık hızlıca geçti.ben kesinlikle inanıyorum valla.ne uçak,ne de meteor.başka hiçbişey olamaz.bu konuda arkandayım kanka...

kanka daha dün gördüm.ilk defa kendi gözlerimle gördüm.kesinlikle ufoydu.yukarıya bakıyodum ölesine birden yakında bi ışık hızlıca geçti.ben kesinlikle inanıyorum valla.ne uçak,ne de meteor.başka hiçbişey olamaz.bu konuda arkandayım kanka...

Kanka ßak ALLah ßeLamı Wersin ßüyük Konusuyorum Cünkü 3 Görsü Sahıtım Var...Antalyada Oturuyorum Ve YıL 2006.Antalya nın Uzun Sıcak Yaz GeceLeri Vardır...Bi Gece DayımLa Balkondayız Oturdugumuz Yer de sehirden uzak biyer...Nese Gece 3 Muhabbet falan Tam uyku Wakti geldi TopLanıoz bi ısık ama Turuncu...Ve filimlerdeki gibi bi saga bi sola Hareket Halinde Herkes Panık yaptı Dayım Ses Cıkarmayın Dedi ve SaniyeLer İçinde Ortadan Yok OLdu...

BeLki Bunu Okuyan ÜyeLerimiz ''Lan DeLiye Bak SacmaLamıs '' DiyebiLir Ama OLay Harfi Harfine Dogrudur...Ve O Günden Beri UFO Ların VarLıgına inanıyorum...

uzaylı da olsa insan insandır.
buraya cem yılmazın sözü iyi gider diye düsündüm

aaaaa bu resimdekiler benim akrabalar nerden buldunuz bu resimleri ehehhehe

ben 10-11 yaşlarında gördüm, en yakın görende benimdir aramızda tam 100 yada 150 metre olduğunu biliyorum 3 adet yuvarlak yanlarında ışıkları olan ve ikisi sabit duruyordu ortadaki etraflarında dönüyordu kesinlikle gerçektir, daha dün gibi hatırlıyorum ve 1 hafta öncede abim görmüş
bu evrende sadece biz varsak niye diğer gezegenler yaratıldı, bilmem farkındamısınız. :)

Kanka ßak ALLah ßeLamı Wersin ßüyük Konusuyorum Cünkü 3 Görsü Sahıtım Var...Antalyada Oturuyorum Ve YıL 2006.Antalya nın Uzun Sıcak Yaz GeceLeri Vardır...Bi Gece DayımLa Balkondayız Oturdugumuz Yer de sehirden uzak biyer...Nese Gece 3 Muhabbet falan Tam uyku Wakti geldi TopLanıoz bi ısık ama Turuncu...Ve filimlerdeki gibi bi saga bi sola Hareket Halinde Herkes Panık yaptı Dayım Ses Cıkarmayın Dedi ve SaniyeLer İçinde Ortadan Yok OLdu...

BeLki Bunu Okuyan ÜyeLerimiz ''Lan DeLiye Bak SacmaLamıs '' DiyebiLir Ama OLay Harfi Harfine Dogrudur...Ve O Günden Beri UFO Ların VarLıgına inanıyorum...

valla kanka artık dediğin gibi hackhellde ufo görenler diye bi başlık açsak ii olcak...

Amerikanın Casus ucakları Ufu görünümü verip top sektiriyolar......

Kainatta Sorumlu Yalnız İnsanlar ve Cinler vardır. ama Alemlerimiz farklı. Biz Onlarla UGRAŞMADIGIMIZ MÜDDETÇE Onlarda Bizimle ugraşmazlar.

Arkadaşlar Allah 70.000 alem yaratmış. Bunlardan bizim bildiklerimiz sadece birkaç tanesi. İnsanoğlu, hayvanlar alemi vs. vs..

Ya diğerleri????????

Biraz düşünün lütfen. Bu illaki uzaylı vardır anlamına gelmiyor çünkü bizlerde uzayda yaşıyoruz. Bu durumda hepimiz uzaylı oluyoruz. :D

Bu koca evren boşuna yaratılmamış sonuçta....

black sun arkadaşımıza katılıyorum bence de onun dediği gibi

Geri