( Fethullah Gülen İle İlgili Konular 1 )

antiochia

guard
neden bu listedeki hiç kimse kendi vatanında sevilmiyor bilen varmı_? o listeye girmek için ülkesini aşağılaması mı lazım insanların.
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
GüLen'e Dokunan Yanıyor Mu?



Dokunan yanıyor mu?

BÜLENT KORUCU
ZAMAN

Hürriyet Gazetesi'nde Emin Çölaşan'ın boşluğunu doldurmaya çalışan Mehmet Y. Yılmaz, Fethullah Gülen konulu seriyi sürdürüyor.
Dün de üşenmeyip bir derleme yapan arkadaşının gönderdiği metni köşesine koymuş. Keşke kendisi de üşenmeyip yazılanların doğruluğunu biraz araştırsaydı.

Bu artık eskisi kadar zor da değil. 3G hızlı cep telefonuyla bile yapabilirdi. İnternette 10 saniyelik çabayla arkadaşının işgüzarlığının kendisini nasıl bir çelişkiye düşüreceğini fark edebilirdi. Öyle tutarsız örnekler veriyor ki biri diğerini yalanlıyor. Mesela "Emniyet'teki Fethullahçı çeteleşme ile ilgili raporlar hazırlayan Ankara Emniyet müdürü ve yardımcılarının da disiplin cezalarına çarptırıldıklarını" söylüyor.

Hafızalarımızı tazelemekte fayda var. Ankara Emniyeti'nde meşru istihbarat bölümü haricinde kanunsuz dinleme yapılan 8. kat deşifre edilmişti. Baskını yapan, Yılmaz'ın yazısında 'Gülen mağduru' olarak geçenlerden DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel. Emniyet Müdürü Cevdet Saral'la birlikte yardımcısı Osman Ak ve iki emniyet amiri yargılandılar. Çankaya Köşkü, Yargıtay, bazı gazeteciler ve Genelkurmay'ın aralarında bulunduğu 963 kişi ve kurumun yasadışı dinlenmesiyle ilgili dava zamanaşımı sebebiyle cezasız kapatıldı. Kanunsuz dinlemenin mağduru bazı kişiler açtıkları davaları kazanarak tazminat aldılar. Yargıtay 8. Daire'nin eski Başkanı Naci Ünver, bunlardan biriydi. Karar, hem kanunsuz dinlemeyi kesinleştiriyor, hem de Yargıtay gibi kurumların hedeflendiğini tescil ediyordu. Hürriyet yazarının hukuksuz ve mantıksız mantığından hareket edersek; baskını yapıp soruşturmayı açan Nuh Mete Yüksel'in, mahkûmiyetleri veren mahkemelerin, dava açıp kazanan Naci Ünver'in 'Fethullahçı' olduğuna inanmamız gerekecek. Daha ilginci, o günlerde 8. kat çetesi hakkında en ağır haberleri yapan Hürriyet Gazetesi de okkadan nasibini almalı. Hazırlanan raporun saçmalığını iki yazı ile anlatan Uğur Dündar bile risk altında. Dündar, listenin başına Adil Serdar Saçan'ın konulmasını, saçmalığı anlatmak için yeterli bulmuştu. Nuh Mete Yüksel'in cezalandırılmasına gerekçe gösterilen kasetin hikâyesi daha şaşırtıcı. Avukat arkadaşının ofisinde çekildiği iddia edilen görüntüler, Çağdaş Eğitim Vakfı baskınında ele geçirildi. Yılmaz'a sormak lazım kasetin çekildiği mekân mı 'Fethullahçı', yakalandığı yer mi? Yoksa 'Hâkimlik vakarına yakışmayan davranışlar' maddesine isnat ederek ceza veren Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulu mu?

Diğer örnekler de bunlardan farklı değil. Mehmet Y. Yılmaz'ın asıl zihniyetinde sorun var ve öncelikle onun çözümlenmesi lazım. Hürriyet yazarı, 10 yıl boyunca en ağır iddialar ve suç isnatlarıyla yapılmış ve beraatla sonuçlanmış bir yargılamayı yok farz ediyor. Üstelik Yargıtay'da iki defa temyizden geçmiş bir beraat kararından bahsediyoruz. Yılmaz bununla da kalmıyor, usulüne uygun soruşturmalar sonunda yetkili mahkeme veya kurulların vermiş olduğu cezaları da görmezden geliyor. Yani Türk hukuk sisteminin 'ak' dediği birine kara çalmaya çalışıyor. Yine hukukun derdest edip cezalandırdığı veya halen yargılaması süren ve haklarında 'kuvvetli şüphe' bulunduğu için tutuklama kararı verilen insanları ise aklamaya çalışıyor. Böyle bir zihniyet ve gazetecilik usulü olabilir mi?

İşin aslı şu: Gülen'e dokunan yanmıyor. Kendini yakacak işler yapanlar kahramanlaşıp dokunulmazlık zırhı elde etmek için Gülen'le savaşıyormuş gibi yapıyor. Sahte kahramanlar, en kolay ulaşılabilen 'yel değirmeni' olarak Gülen'i görüyorlar. Artık kimse bunlara inanmıyor, Şanso Panço'ları hariç! Değil mi Sayın Ekşi?


..:: KaYNaK ::..
 

bycimi

New member
o dediğin yer neresi arkadaşım ??? zimbabwe mi ?? japonya mı ??? beni güldürme ya bu kadar milliyetçi olan insan bu kadar bayrağına düşkün bir insan neden kendi vatanında bişeyler yapmıyor ??? a pardon yapıyor yapmıyor değil gençlerin beynini yıkayıp onu CUMHURİYET DÜŞMANI yapıyorlar. ATATÜRK lafını bile söyletmiyorlar sakın yanılıyorsun deme! ben o kadar iç sistemlerine girdim ki gördüklerim duyduklarım insanın kanını dondurur cinsten. İstiklal Marşı ile 1-2 türkçe kelime ile bu işler yürümez arkadaşım FBI koruması altında ve Bush'un kucağında olmaktan büyük keyif alınmış galiba

Dostum söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...2 Marş okuttu diye hemen vatancı milletçi etmeyin,bu adamlar milletin içine sızıp yönetimde bile söz sahibi oluyorlar...Ayrıca Gülen kim bak bakalım Mit raporuna ne çıkacak...Böyle hoca efendiymiş oymuş buymuş bırakın bu bölücü,piyon adamları memleketim için neler yaparım onun derdine düşün...:thumbdown:
 

DÜZCELİ MEHMET

Kendini Arayan Adam
.............memleketim için neler yaparım onun derdine düşün..............
Evet, ben de sana sonuna kadar katılıyorum. Üstünden yüzlerce konu geçmiş 1 sene önceki konuların içinden, bu kadar zahmete girip böyle kuyuya atılan taşı çıkartmaya yaramayacak konuları eşelemek yerine, ilim - icat - buluş - emek - mesai üretip memleket hayrına başka uğraşlara girsen çok daha faydalı olurdu. Ne oldu şimdi? 1 sene önceki konuyu hortlattın da hangi derdimize derman oldun rica ederim bir açıklasana? Ortamı gerip, iki farklı kutup insanlarını birbirine düşürecek böyle bir konuyu ana sayfaya taşıdın da iyi bir şey mi yapmış oldun? Espri olsun diye sana teşekkür de ederdim ama anlaşılamamaktan çekiniyorum. Bir yandan güzel temennilerde bulunuyorsun, diğer yandan tam tersine çatışma ortamı oluşturup, ilk fikirlerinle çelişiyorsun. Azıcık büyüyün artık...
 

bekr

New member
Lafazanlık parayla değil ya sık sıkabildiğin kadar ona çamur buna taş ohhh ne güzel ....
Zaten bi takım zümrede papanın ortadoğu temsilcisi yaptı muhteremi :durdurun Şu muhteremin farzı misal cennete girmeye fırsatı yoksa bile arkasından atıp tutanlar sayesinde bile güzel makam sahibi olmuştur
 

oLdness_07

The Darkness
Fethullah Gülen bir yerden olumlu işler icra ederken bir yerden de insanların özgür düşünme haklarını yiyor.
Bazen hukuka aykırı davranışlar icra ettiğinide biliyorum.
Ülke dışında okul açıyorsun tamam,ülkeyi tanıtıyorsun tamam.
Ama Dünya'da tek dinmiş gibi İslamiyet üzerinde dönmediğini anlaması gerek.
Burası çok yanlış.
 

yeniuyee

New member
İki ayağı oldugu halde ilerlemek için ellerinide kullanan, her direğe kokusunu bırakma içgüdüsünde olanlar gibi(Sin&SİNİZ&) dibe vurmadan çanak çömlek oo gelsin bizim Orhan abide iki tane daha devirelim olurmu ? Burda kendı ırkınızı sırtlamıs bı ınsana saldırıyorsunuz. Devir imanı kurtarma devri, devir talebe yetıstrme devri demiş çıkmış yola İlk meclisimizde bulunan, kürt oldugu halde Turklerle olması gerektiği gibi kardeşliği, barışı tek devleti savunan Bediüzzman..


Çok enteresandır ki yapılan hizmete ve faaliyetlere saldıranlarda aynı ozellıkler mevcut bikere ınsanlar artık sunu anladı BEN ATATURKCUYUM diyen adamın aslında Ataturkle alakası yok Ataturk din ile siyaseti birbirinden ayrdı Millet ile dini değil.. Ataturk ile Said Nursi arasında gecenlerı arastırın.. Ataturk un ona duydugu saygıyla ve Said Nursinin kerametlerıyle karsılasıcaksınız..

Ataturk dıoruz evet o laık sıstem getırerek bır dahilik ve kendınden beklenenı yaptı aynı Ataturk Elmalı Hamdi Yazıra Maaş Bağlıyıp Kuran tefsiri yaptırdı..! Aynı ataturk laıklıge uygun kurallar getırdı ama bacımızın anamızın baş örtusune karısmadı..!

Varolusmuzdan kaynaklı taraflanma... İnsanlar tanımadıklarınn bugune kadar hep dusmanı olagelmıstr. Ya bu saftasındır ya karsı safta. Ya ımanını yada şirkini kuvvetlendırrsın arada gri bı nokta yoktr. Senn burda saldırdıgın ınsan butun dnyada senn ırkını senn şanını yuceltıyor..Afrikanın bılmem ne kasabasında, elni harıtaya atsan bulamıyacan bılmem ne ulkesınde bır yanda Ataturk bır yanda afrika bayrağı bu bırseyler cagrıstırıyor olmalı.. Ulan zır cahil, su toprakların degerını bılemeyen kıymetsız adam! Senın İstiklal marşını, senn kültrünü cocukların zihnine kazıyor bu topluluk!, ulan dusuncesız! bu cocuklar 10 yıl sonra ne yapıcaklar?, ulan ufku kapalı dar dusuncelı asıl mıllet dusmanı sensın! Bu cocuk 10-15 yıl sonra devletin, özel kurumların, aklına gelebılecek otoritesi yuksek mevkılere gelicek ee sonra ne olucak? Düşün bakalım belki başka şeyler içinde hala beynını kullanma ozellıgın vardır..

Sana samimi gelmıyor olabılır, sana Turk dusmanı gelebılır, sen mi? sanada Amerikan yalakası Fettos olarak gelebılır ama soyle bır mevzuu var SEN bu adam kadar kendını kendi aynanda sorguladın mı? Varsayalım ki bu adam hakkında olumsuz solenenlerın hepsı dogru Ulan kafasız sen once bı don bakıyım kendi içine kendine bır bak bakalım bu adamı sorgulayabılecek elestırebılecek durumdamısın nerdesın ? NERDESINZ? Napıyoruz napıyorum. Konusu oldugu zaman hepımız muslumansınız ya bır muslumanda bulunması gereken ozellıklerın kacta kacına sahıbız ?

Konu Fetullah Gulen olmasın o sadece bır aracı burda ınsanları ofkelendıren haset etmenız iftara etmeniz. SOYLE BIR GERCEK VAR BU ADAM TURK VE MUSLUMAN DUNYASINA BİLİNC VE GUC KAZANDIRAN BI INSAN.
Hani bu adam kadar calısan hızmet eden ınsanlara kendılerınden dıer alemden haber veren baska bırısı varmı ? Gosterın bıtane adam gosterın butun Dunyada calıssın yok..
Meyve veren agaç taslanır, bıl ıstıorum uyan ıstıorum gercekler gercekten gercek sandıgın mı ?


Benım anama bacıma sovselerdı Fetullahçılar dedıklerı kadar gucume gıtmezdı
Bu sitemi sarfeden: Fetullah Gülen

Allah ki Karıncanın ayagınn sesinin golgesını goruyor bılıyor bu adamın hakkını bu sayfalarda bırakmaz.. En azından sevıyenızı koruyup ılk duydugunuz bılgılerın pesıne takılmadan objektif olarak husnu zan yaparak bakın, bı kac dakıka ınsaflı dusunmeye calısın..

Yada Düşüncenız sıze kalsın dusunce yapısı olarak gelısım asamasında olan ınsanların da kafasını karıstırmayın..
 

ghost031

New member
Fethullah Gülen bir yerden olumlu işler icra ederken bir yerden de insanların özgür düşünme haklarını yiyor.
Bazen hukuka aykırı davranışlar icra ettiğinide biliyorum.
Ülke dışında okul açıyorsun tamam,ülkeyi tanıtıyorsun tamam.
Ama Dünya'da tek dinmiş gibi İslamiyet üzerinde dönmediğini anlaması gerek.
Burası çok yanlış.
Kardeş tam anlayamadım hatalı yorumladıysam özür dilerim. Fakat Her cuma hutbesinde " İnneddiyne İndallahil İslam " ayeti kerimesinin manasına binaen Dünyanın bu merkezde döndüğüne şüphe yok. Bundan endişen olduğunu düşünmek bile istemem. Lakin Hocaefendi'nin Tüm semavi dinlerde " HOŞGÖRÜ " esas olduğu gerekçesi ile diğer dinlere mensup kişilere uzattığı dost elinide yadırgamamak lazımdır. Nihayetinde yapmak istediği diğer dinlere icabet etmek değil Bütün dinler arasında bir hoşgörü tesis etmektir. Yaşanabilir bir dünya için gerekli bir adımdır. Dinlerarası diyalog bazı kesimlerce " HATA " şeklinde yorumlansada , yorumlayan kesimlerin kendi dinlerine bakışını incelediğinizde konunun fütursuzca saptırıldığını görmek zor olmasa gerektir.
 

bodr

New member
ghost031 kardeşime katılıyorum. fetullah gülen hoşgörülü bir insan, kime bir zararı olmuş. kim diye bilirki falancalara siz böylesiniz demiş. isteyen söylediklerinden istifade eder. sadece insanların kurtuluşu için gayret ediyor. ben bir kaç kez televizyonda dinledim. ülkemiz için insanımız için insanlık için güzel şeylerden bahsediyordu
 

oLdness_07

The Darkness
Kardeş tam anlayamadım hatalı yorumladıysam özür dilerim. Fakat Her cuma hutbesinde " İnneddiyne İndallahil İslam " ayeti kerimesinin manasına binaen Dünyanın bu merkezde döndüğüne şüphe yok. Bundan endişen olduğunu düşünmek bile istemem. Lakin Hocaefendi'nin Tüm semavi dinlerde " HOŞGÖRÜ " esas olduğu gerekçesi ile diğer dinlere mensup kişilere uzattığı dost elinide yadırgamamak lazımdır. Nihayetinde yapmak istediği diğer dinlere icabet etmek değil Bütün dinler arasında bir hoşgörü tesis etmektir. Yaşanabilir bir dünya için gerekli bir adımdır. Dinlerarası diyalog bazı kesimlerce " HATA " şeklinde yorumlansada , yorumlayan kesimlerin kendi dinlerine bakışını incelediğinizde konunun fütursuzca saptırıldığını görmek zor olmasa gerektir.

oLdness dünyadaki Tek din İsLamiyeT deĞiL eLbeTTe ama Tek HAK din İsLamiyeT biLiyosun ve İsLamiyeTi yaymak öĞreTmek pi parÇa oLsun insanLarın GönLüne sokmak peyGamber efendimizden bize kaLan TebLiĞ vazifesidir.O mübarek insan o ki kainaTın efendisi nasıL ki başından işkembeLer döküLdüĞü TaşLandıĞı Canına kasT ediLdiĞi haLde en azıLı kafirLere biLe İsLamiyeTi anLaTmaya ÇaLışmışTır bizLerin de biraz oLdun bu biLinÇ iÇinde oLmamız Gerekiyor.YurT dışında okuLLarın aÇıLması anasını babasını vaTanını bırakan GenCeCik öĞreTmenLerin oraLara GiTmesi sırf bundandır.biLdiĞim kadarıyLa da FeThuLLah GüLen diĞer dinLere bir sayGısızLıkTa buLunmamışTır zTn onun yapTıĞı dinLer arası diyaLoG harekeTidir.
Benimde Fetullah Gülen'in dine bağlı oluşundan şüphem yok.
Amma velakin 1 ay kadar önce yaşadığım bir hadise Futullah Gülen adına düşüncelerimi baya değiştirdi.
Hepiniz bilmeyebilirsiniz ama Polis Seçme sınavı var 1 buçuk ay kadar önce yapıldı bu sınav.
Arkadaşımda bu sınava girmişti.Ama sınav iptal oldu.Neden Fetullah Gülen yüzünden...
Bilirsiniz Fetullah Gülen'in sahibi olduğu bir dershane var FEM..
Burda Polislik sınavında çıkacak soruları FEM sanırım KPSS kursu adı altında
aynen vermiş.Yani sorular çalınmış bir şekilde ve FEM'liler bu soruları sınava girmeden aylar önceden ele geçirmişler.
Ve polislik sınavından sonra bu tespit edildi.FEM bu soruları çalıp FEM ögrencilerine dağıtmış.
Ve böylece sınav iptal edildi.Binlerce kişinin emeği boşuna gitti.
Arkadaşım ne kadar çalışmıştı sınava.

Sanırım şimdi yukarıda ne demek istediğimi daha iyi anlamışsınızdır.

Gerçek müslüman hak yemez.Kaç bin kişinin hakkı yendi düşünsenize..

Eğer İslam'ı yaymak için ''islam kurallarının dışına çıkıyorsanuz'' burda masumiyetten söz edilemez kesinlikle...

 

bycimi

New member
Evet, ben de sana sonuna kadar katılıyorum. Üstünden yüzlerce konu geçmiş 1 sene önceki konuların içinden, bu kadar zahmete girip böyle kuyuya atılan taşı çıkartmaya yaramayacak konuları eşelemek yerine, ilim - icat - buluş - emek - mesai üretip memleket hayrına başka uğraşlara girsen çok daha faydalı olurdu. Ne oldu şimdi? 1 sene önceki konuyu hortlattın da hangi derdimize derman oldun rica ederim bir açıklasana? Ortamı gerip, iki farklı kutup insanlarını birbirine düşürecek böyle bir konuyu ana sayfaya taşıdın da iyi bir şey mi yapmış oldun? Espri olsun diye sana teşekkür de ederdim ama anlaşılamamaktan çekiniyorum. Bir yandan güzel temennilerde bulunuyorsun, diğer yandan tam tersine çatışma ortamı oluşturup, ilk fikirlerinle çelişiyorsun. Azıcık büyüyün artık...
Yaşım ve olgunluğum sana düşmedi bir konu var ve buna yorum yapmak herkesin hakkı,bölücüler zaten ortada benim adıma dosyalar yok onun bunun ajanı diye Fetonun var,eğer zoruna giden sözler varsa okuma atla sen...
 

combanant

New member
bu fetullah bir el bakan kadar bile olamadı . elbakan okadar yaşlı olmasına rağmen hapse girme pahasına ülkesinde duruyor . fetullah ise amerikalı abilerinin koruması altında işini yürütüyor. sizce amerika çıkarı olmadan böyle dinci takılan adamları ükesinde tutup korurmu . amerika bu kadar basitmi ? bu 8 milyon fetullahçı neden bu kadar saftirik takılıyor anlamıyorum . görüyorsun o ıraklıların evine girip erkekleri öldürüp bayanlarada tecavüz eden amerikalı pi* lere vergi veriyor. imam oss**rur* sa millet sı*ar . hesabı hele bide risale gibi bir tevsir kitabını kullanarak bu işi yapmaları tam bir nasipsizliktir
 

mesut67

New member
hcm bu yazın herseyı acıklar ve noktalar nıtelıkte

İki ayağı oldugu halde ilerlemek için ellerinide kullanan, her direğe kokusunu bırakma içgüdüsünde olanlar gibi(Sin&SİNİZ&) dibe vurmadan çanak çömlek oo gelsin bizim Orhan abide iki tane daha devirelim olurmu ? Burda kendı ırkınızı sırtlamıs bı ınsana saldırıyorsunuz. Devir imanı kurtarma devri, devir talebe yetıstrme devri demiş çıkmış yola İlk meclisimizde bulunan, kürt oldugu halde Turklerle olması gerektiği gibi kardeşliği, barışı tek devleti savunan Bediüzzman..


Çok enteresandır ki yapılan hizmete ve faaliyetlere saldıranlarda aynı ozellıkler mevcut bikere ınsanlar artık sunu anladı BEN ATATURKCUYUM diyen adamın aslında Ataturkle alakası yok Ataturk din ile siyaseti birbirinden ayrdı Millet ile dini değil.. Ataturk ile Said Nursi arasında gecenlerı arastırın.. Ataturk un ona duydugu saygıyla ve Said Nursinin kerametlerıyle karsılasıcaksınız..

Ataturk dıoruz evet o laık sıstem getırerek bır dahilik ve kendınden beklenenı yaptı aynı Ataturk Elmalı Hamdi Yazıra Maaş Bağlıyıp Kuran tefsiri yaptırdı..! Aynı ataturk laıklıge uygun kurallar getırdı ama bacımızın anamızın baş örtusune karısmadı..!

Varolusmuzdan kaynaklı taraflanma... İnsanlar tanımadıklarınn bugune kadar hep dusmanı olagelmıstr. Ya bu saftasındır ya karsı safta. Ya ımanını yada şirkini kuvvetlendırrsın arada gri bı nokta yoktr. Senn burda saldırdıgın ınsan butun dnyada senn ırkını senn şanını yuceltıyor..Afrikanın bılmem ne kasabasında, elni harıtaya atsan bulamıyacan bılmem ne ulkesınde bır yanda Ataturk bır yanda afrika bayrağı bu bırseyler cagrıstırıyor olmalı.. Ulan zır cahil, su toprakların degerını bılemeyen kıymetsız adam! Senın İstiklal marşını, senn kültrünü cocukların zihnine kazıyor bu topluluk!, ulan dusuncesız! bu cocuklar 10 yıl sonra ne yapıcaklar?, ulan ufku kapalı dar dusuncelı asıl mıllet dusmanı sensın! Bu cocuk 10-15 yıl sonra devletin, özel kurumların, aklına gelebılecek otoritesi yuksek mevkılere gelicek ee sonra ne olucak? Düşün bakalım belki başka şeyler içinde hala beynını kullanma ozellıgın vardır..

Sana samimi gelmıyor olabılır, sana Turk dusmanı gelebılır, sen mi? sanada Amerikan yalakası Fettos olarak gelebılır ama soyle bır mevzuu var SEN bu adam kadar kendını kendi aynanda sorguladın mı? Varsayalım ki bu adam hakkında olumsuz solenenlerın hepsı dogru Ulan kafasız sen once bı don bakıyım kendi içine kendine bır bak bakalım bu adamı sorgulayabılecek elestırebılecek durumdamısın nerdesın ? NERDESINZ? Napıyoruz napıyorum. Konusu oldugu zaman hepımız muslumansınız ya bır muslumanda bulunması gereken ozellıklerın kacta kacına sahıbız ?

Konu Fetullah Gulen olmasın o sadece bır aracı burda ınsanları ofkelendıren haset etmenız iftara etmeniz. SOYLE BIR GERCEK VAR BU ADAM TURK VE MUSLUMAN DUNYASINA BİLİNC VE GUC KAZANDIRAN BI INSAN.
Hani bu adam kadar calısan hızmet eden ınsanlara kendılerınden dıer alemden haber veren baska bırısı varmı ? Gosterın bıtane adam gosterın butun Dunyada calıssın yok..
Meyve veren agaç taslanır, bıl ıstıorum uyan ıstıorum gercekler gercekten gercek sandıgın mı ?


Benım anama bacıma sovselerdı Fetullahçılar dedıklerı kadar gucume gıtmezdı
Bu sitemi sarfeden: Fetullah Gülen

Allah ki Karıncanın ayagınn sesinin golgesını goruyor bılıyor bu adamın hakkını bu sayfalarda bırakmaz.. En azından sevıyenızı koruyup ılk duydugunuz bılgılerın pesıne takılmadan objektif olarak husnu zan yaparak bakın, bı kac dakıka ınsaflı dusunmeye calısın..

Yada Düşüncenız sıze kalsın dusunce yapısı olarak gelısım asamasında olan ınsanların da kafasını karıstırmayın..
hcm helal olsun elıne dılıne saglık gercekten zzevkle okudum ve destlıyorum
 

gokmnalt

New member
CHP'den karşı atak GÜLEN'İN DERSİM VİDEOSU

BUNLARIN DİNLERİ YOKTUR
Fakat Türkiye’de ben Alevi demiyorum. Onlar Alevi değildir. Anadolu’daki Aleviler Yörükler, bizim tahtacılar onlar bizim her zaman anlaşacağımız insanlardır. Fakat aslen Nusayri olan Ermenilerden, Süryanilerden meydana gelmiş aslen Nusayri olan Tunceli civarındaki Aleviler bu işin arkasında. Bunlar Türkiye’de gaileler açtığı zaman devletinizle, ordunuzla bu işin karşısına çıkamazsınız. Ve bunların dinleri yoktur. Nusayri akidesi vardır. Allah insandır, insan Allah’tır. Allah insanın içine girmiştir, insana itaat etmiştir. Bu anlayış hakimdir.

Biz Güneydoğu’yu verelim dediği zaman bile Sivas’a kadar talepler gelecektir. Çünkü bu talebi yapabilecek şeyler şimdiden kazınmaya başlamıştır. Çok sıkı durmak lazım. Taviz vermemek lazım bu mevzuda. Allah baştakilerin başına akıl versin. Esas derdin dermanı olan reçeteyle işin üzerine gitmiyorlar, yanlışlık içindeler. Haber toplamak açısından da yanlışlık içindeler, İslam’dan kopma açısından da yanlışlık içindeler. İslam’ın oradaki insanın derdine derman olması, reçete olması açısından da yanlışlık içindeler. Ve bu yanlışlıklar inşallah bu millete pahalıya mal olmaz. Akılları başlarına gelir de ne o tampon devlet teşekkül eder ne de arkadan gelenlerin iştahları kabarır.”

CHP'den karşı atak GÜLEN'İN DERSİM VİDEOSU - EnSonHaber.com

buda video:http://videonuz.ensonhaber.com/izle/gulen-dersimli-alevilerin-dini-yoktur

UMARIM TUNCELİLİ ALEVİLER fethullahçıların SON GÜNLERDEKİ KARA PROPAGANDASININ PALAVRA OLDUĞUNU BU VİDEODAN SONRA ANLARLAR
 

MG_eVİL

New member
Anlamazlar Dostum Anlamaz Bu Yobazlar.. biz Ne Kadar Bağırsakta Çağırsakta Anlamazlar... At Gözlüklerini Çıkarmaya Biz Ne Kadar Çalışsakta.. Anlamaz Bunlar... Kendi Ağzıyla Söylüyor... ve Kalkmış Onur Öğmen Laf Kılıçdaroğluna LAf.. Ben Hep Derim Bir Söz Söylemeden Bir İş Yapmadan Önce Kendine Döndür Aynayı Sonra Başkalarına.. :goz:

2.Peygamber :) Pardon Pardon 3.Peygamber fetullah Gülen Yalan söylemezdi Demi :)
 

HTML

Üst