Yeni yine yeniden Hackhell.com =)

alışmasına alışırızda rengi seçen arkadaş itiraf etsin çok iyi bi seçim değil .;)

yazınlanlar sayfaya tam sığmıyo ...............eksikler varsada giderilir heralde

değişiklik herzaman iyidir

İlk hh ye girdim dedim ne oluyor nerdeyim ben yaa şaşırdım...Güzell olmuş ama sanki diğeri daha iyi gibiydi neyse farklılıklar güzeldir...

renk biraz soğuk gibi geliyor bana sanki her zaman ki girdiğimiz bizim site değil gibi ama buna da alışırız zamanla...lakin eskisi daha iyiydi...

Ben alışamadım..Sanki eski hali daha iyiydi gibi....

HackHeLL ciLere göre biraz fazLa sade diye düşünorum ama karar sizin ne yaparsınız eyvaLLah :Sopa

yaa cok fazla açık bi renk bununla eskisi arasında orta halli bir renk tonu daha iyi olurdu bence cünkü gözlerimi alıyorr yine de olmus bitmiş ellerinize saglık nediyim :goz:

yaw ben de dedim siteyi hacklediler herhalde...::):):)
süper olmuş üstad ellerine sağlık yapanların....özellikle renk uyumu harika...çok beğendim ben walla...hayırlı uğurlu olsun....

bu tema bu gidişle kör eder çok feci ya 1 dk bktm gözlerim ağrıdı

Selammmmm :) güzel olmuş görünüm şu hızlı msj bölmüne bi el atsan dark üstad,nirde çoklu alıntı olayıda olsa hazır elşn değmişken yane....! ;)

oLeyy eski temaya qeri dOnduk 1an 2010 yıLına qitmish qißi oLduk sorna 2006'ya qeri donduk qißi oLdu :pp =)

aaaaaaaaaa ne oldu yaww yoksa daha güzel bir tema mı gelıyo :p

yine eskiyemi döndük
skin değil de bencede hızlı msj bölümünü
altına renk kodları vb. gibi gelsin

Daha koyu bir renk olursa daha iyi olur bence....çünkü gözleri daha az yoran bir tema olmalı, bu tema gözleri çok yoruyor parlak bir renk olduğu için

уαяαмαζ_в๏у' Alıntı:
yine eskiyemi döndük
skin değil de bencede hızlı msj bölümünü
altına renk kodları vb. gibi gelsin
bence renk kodlarından ziyade=
eeee kalın yazı,resim kodları,link,altı çizili yazı,yazı tipi,code
gibi kodlar koyulursa daha iyi olur çünkü..
renk,boyut filan koyulursa bu seferde herkes renkli ve büyük yazar
buda hiç iyi olmaz..

Geri