Yeni yine yeniden Hackhell.com =)

güzel olmuş güzel elinize sağlık değişiklik iyidir. bakalım diğer taklitçi forumlar bunuda kopyalayacaklarmı:)

Alışmak Zaman Alıcak Onun Dışında Çok Güzel Olmuş ;) Yenilik gerekliydi ...

Güzel olmuş yeni görüntüsü forumun.Alışmak biraz zamanımızı alacak tabiki.Biraz göz aşinalığı lazım.Ama değişiklik iyidir.
Hayırlı olsun herkese...

qüzeL oLmuş zamanLa aLışcaz eLinize saqLık ama benim avatara kaydı bu tema en baştan onu düzenLicez:D:D

Dark_Angel mümkünatı olsa da artık İslam ve İnsan bölümünü de Ana Sayfada ki menüde yerine koysanız sizce de zamanı gelmedi mi forumda öyle bi bölüm oldugundan bi haber olanlarımız bile var yeri burası değil belki ama zamanı geldi diye düşündüm...Ama tabikide takdir sizin..

çok güzel olmuş dark tebrikler ;)

ya harbiden sayfayı sağa sola çekmek gerekiyo okumak için
bide alıntı butonunda alıntı yerine altıntı yazıyo :)

ya ben ötekisini çok seviodum ama bu da hoş
zamanla alışıp bunu sevecez ve siz bunu da değiştireceksiniz:p
yok yok bu çok güsel olmuş
çok teşekkür :)

hepimize hayırlı olsun umarım ugraştıgımıza degmiştir.

Konuyu Toplam 27 üye okuyor. (24 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

:) misafirlerimiz bile baqıo

onlineler darkında dedigi gibi bugün çoştu gerçekten 3.058 (875 Üye ve 2.183 Misafir) sunucu takviyeler yapılcaktır biraz sabırlı olalım yeniliklerin ardı arkası kesilmiycek daha yeni başladık.

sarı olmamış gibi hafiften pembe falan yapsaydınız :p

bide altıntı ne demek :p

Amanın bu sitede neyin nesi böle :)

avatar altı reklam olmamasından sanırım mesaj yazılan yerler dar olmuş ve cok güzel olmuş.

Rengi pek beğenmedim sanki diğer sıradan forumlara benzemiş gibi =P

Emeği gecenlerin ellerine sağlık buna da alışırız ve yine bunuda taklit ederler ;)

uzun suredir girmiordum guzel olmuş ellerinize sağlık işleri atlatıp yuvama donecegim :D

kalın saglıcakla...

Konuyu Toplam 28 üye okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) :D
bu rekor resmen :D

:)) heketen güzel olmuş.ama yani galiba biraz neshter e benzemiş :)
bazı yazıların altı çizili olması güzel göstermiyo.
genede elinize sağlık

Çok güzel olmuş ama sarı renk biraz ciyak kaçmış gibi , ortasındaki yazıda kırmızı olunca fenerbahçeliler olarak bu duruma seyirci kalamayıs... :)

Solariz' Alıntı:
hepimize hayırlı olsun umarım ugraştıgımıza degmiştir.

değmiş kanka elinize sağlık harbi güzel olmuş. 100 üzerinden 100 verdim de hakkaten gemi biraz sağa mı çekiyor :D

Geri