Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fazla tepki gördü yeni skin hem böyle daha hızlı bence böyle kalsın..hatta bana göre artık hackhell.com kendisini gösterdi defult skine dönüp daha da hızlı şekilde geze biliriz hackhelli
acilirken gri ekrana alismisiz birden sarimsi bisey cikinca monitore bisey oldu zannettim valla. elinize saglik guzel olmus ama birde su hiz problemi olmasa daha ii olacak sanirim bicok arkadas hak verio bana. cogu zaman bi konuyu acarken sayfayi defalarca yenilemek zorunda kaliorm
benim anlamadigim bu sefer site kalici mi dgil mi
bi ara ruya bilmem ne diye bi site aciliyodu umudu kesmistim siteden
googleda arama yapinca cikti sansa gordum mail da gelmedi tekrar aktfolduguna dair
güzel güzel site kasmasının bununla bi ilsi olamaz zaten yukardada açıklanmış... bunada alışınca vazgecemeyeceğimiz bişey kesin olacaktır sadece mesajları okurken sağa sola alma durumu var oda düzelir...
ut: katılmıyorum cok kötü olmuş bence bu açık sarı altın rengi gibi renk insanın ögüzün ağrıtıyor emeğin güzel ama bence eski yeil ağırlıklı temaya geri dönelim sevmedim ben bunuut: