Yeni yine yeniden Hackhell.com =)

Hehe Maniac olmuş Site TEşKürü Borç biliriz

PaSaKLI' Alıntı:
tema degisti madem bide smileyleri degistirin =p
bol bol dua edicem o zaman size :)

onaYLıyoRum deği$ebiLİR :W

en iysi ındex in fazla değısmemıs olmasa ellerınıze sağlık
sonbaharı andıran renkler guzel olmus ama zamanla alısacaz :cool:

Bu Siteye

Bi Tane Bira İçen

Bi Tane Rakı İçen

Bi Tane Whisky İçen

Bitanede AbsoLut Wodka İçen SmiLey Lazım :p

dikkatimi çektide. sitede bu en üst bölüm turuncu olan yer yani. reklamın altında olan yerde home, forum, arama, sohbet yazan kısımda home neden ingilizce yazıldıda diğerleri türkçe yani neden home da neden türkçe deil anlamış deilim. o kadar çok konu açıyoruzki bunları takip etmekten orası es geçildi galiba :) ama yinede düzeltilse iyi olur. TÜRKÇE olsun.

değişiklik her zaman iyidir unutmayın osmanlının çökmesi avrupada yapılan değişiklikleri görmezden gelmesidir :):)

eline sağlık darki :D

Sİte nin üsttaki kırmızı kısmı iyide diğerleri için yorum yapmıcam..
ayrıca konu başlıklarının yanında ki simgeler çok karışık... ! ! !

Sİte nin üsttaki kırmızı kısmı iyide diğerleri için yorum yapmıcam..
ayrıca konu başlıklarının yanında ki simgeler çok karışık... ! ! !

Güzel olmuş elinize sağlık ama,yeni mesajlar'ı tıklayınca sadece ekonomi ve politika klasörlerini veriyor,hepsini vermiyor. Böyle mi olacak yoksa ayarı falan var mı acaba ...

bugün öglende ilk girdigimde bir an kendimi hackhel in de versiyonunda zannettim kisacasi alismam biraz sürecek gibi yanliz hiz bakimindan pek bisey degismemis. olsun gülü seven dikenine katlanirmis dimi. emegi gecenlerin ellerine saglik.

flyleon' Alıntı:
Güzel olmuş elinize sağlık ama,yeni mesajlar'ı tıklayınca sadece ekonomi ve politika klasörlerini veriyor,hepsini vermiyor. Böyle mi olacak yoksa ayarı falan var mı acaba ...

Ana sayfa dan takip edebilirsin yeni mesajları

:D Abi Girem Dedim la Noluyoz Bi Baktım Sarı Sarı Şeyler Geliyor :D Hacklediler mi Göçtümü Site Dedim ( Ama Oda Sıkar Biraz Diye Kafamdan Geçti Yani . ) Bi Baktım Gıcır Gıcır Bi Sayfa Ama Baya Yavaş :D :D

cok güsel olmus acıkcası. hem de göze değişik gelmesi ii oldu artık.

tek kelime ile harika

DeishLik iİidir =) tema quzeL yawash yawash aLıshıOrum =)

ya çok güzel olmuş valla dah ayeni girdim ve şaşırdım acaba başka siteyemi girdim diye ama biraz yavaş lamıl sanki ama çok ii ii

degisim basladi yazio...

baska yenilikler de mi olcak yani :eek:

Geri