XP'de Maximum Performans

Cok tesekkur.Senin verdigin programlarin butun ozelliklerini bir arada toplayan system mechanic pro'yu tavsiye ederim.

kardes eline koluna beynine salgLIK ÇOK MANYAK OLDU B0LGiSAYARIM
WALLA HELAL SANA ;)

2 adım daha ekledim, toplam 8 adım oldu :) Birçok arkadaşımız bakmış ve faydasını görmüş, ne mutlu bana..

vgdnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkküüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

taktıre deger bır calısma tesekkurler..

eline saglık kardeşim sagolasın....

tesekkurler kardeşşşşşşşşşşşş

helal olsun

eline,koluna emegine saglik arkadasım.10 numara bir iş cıkarmışsın.

valla helal olsun şimdi uyguluyorum bende win performansına takarım yavaşladı mı kafayı yiyorum inş çözüm sende :)

dostum güzel bir paylasım ben bunu baska formlarda yayınlıyacaktım ama darılırsın diye düşündüm . yayınlasam nasıl olur. millet faydalansın maksat. ayrıca cok saol ellerine saglık

ilteris' Alıntı:
dostum güzel bir paylasım ben bunu baska formlarda yayınlıyacaktım ama darılırsın diye düşündüm . yayınlasam nasıl olur. millet faydalansın maksat. ayrıca cok saol ellerine saglık

Yayınlamayan kalmadı zaten :) sende yayınla bişi olmaz..

ilteris' Alıntı:

sormayı düşünmen ne güzel takdir ettim :mutlu:

Geri