Vista Ultimate Turkce x64-64 Bit_full DVD_ISO_full crack+caps

onur10ur

New member
cok sagol arkadasim nefis oldu valla 5 gun ugrastim ama sonunda degdi.
arkadaslara hatırlatma CD KEY girmeyin direk crack yapin.
ELLERINE SAGLIK WINDOWS VISTA COK GUZEL OLMUS BILGISAYARINA SAGLIK ... :)
 

EgeLeee

New member
cok sagol arkadasim nefis oldu valla 5 gun ugrastim ama sonunda degdi.
arkadaslara hatırlatma CD KEY girmeyin direk crack yapin.
ELLERINE SAGLIK WINDOWS VISTA COK GUZEL OLMUS BILGISAYARINA SAGLIK ... :)
ok. anladım. bu mesajı yazdıktan sonra kuruluma başlayacağım. vista kurulur kurulmaz ve sistem hazır olur olmaz sonuçlıar ve izlenimlerimi yazacağım.

teşekkürler...

Evet, Windows Vista Ultimate Edition 64 Bit'i yükledim. Crack işlemlerini de tamamladım ve herşey sorunsuz. İlk izlemimlerime göre gerçekten hız farkı muazzam. CPU'nun ve ekran kartının hakkını gerçekten veriyor.

EgeLeee arkadaşa çok teşekkürler. Bu arada Vistayı kurduktan sonra Windows Aero puanlarına baktım. Onları da sizle paylaşayım...



Teşekkürler arkadaşlar,güle güle sorunsuz kullanın ..Sorularınıza zamanında yanıt verebildiysem paylasımıma sahip olup sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu..iyi forumlar..

 

adem003

New member
kardes linkleri indirdim rardan cikardim iso formatinda cd ye cektim cd yi taktim cd den onyuklemek icin bir tusa bastim ve bu hata cikti sanki eksik dosya var gibi geldi bana. kara ekranda diyorki

windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem
1.instert your windows installation disc and restart
2.choose your language setting, and then click "next"
3.click "repair your computer."


if you do not have this disc. contact your system administrator or computer manufacturer for asistance.

file: \windows\system32\boot\winload.exe

status: 0xc000035a

info: Attempting to load a 64-bit application. however this cpu is not compatible with 64-bit mode

kara ekrandaki tum yazilari yazdim napmamiz gerek yardim edersen iyi olur kardes simdiden saol
 

dayvvalker

New member
Sevgili EgeLeee,

Vista 64 bit edition'dan memnun kaldım. fakat bir sorun ortaya çıktı. gerçi sorun da denebilir mi bilmiyorum.

Windows vista 64 bit oldugu için bazı 32 bit'lik uygulamaları çalıştırmıyor. mesela en basitinden "MTU Sözlük Pogramı gibi". Fakat vista 64'de 32 bitlik uygulamaları çalıştırmak için bir yama varmış.

Eğer böyle bir yama sende mevcut ise ya da internetten indirebileceğimiz bir link varsa paylaşabilirmisin?

Teşekkürler...
 

EgeLeee

New member
Arkadaslar birçok sitede de aynı soruları soruyorlar ve herzaman su yanıtı veriyorum ,,
64bit sistem le 32bit sistem çok farklı bişey zaten farkını bildiğiniz için 64bit arayıp bulup kullanıyorsunuz..

Her zaman da söylüyorum 32bitlik alıştıgınız programların birçoğu ve özellikle driver lar 64bitte çalışmayack sorun yapacaktır ve doğaldır.Ama bu sorun ne sizin ne 64bit vistanın bu sorun program üreten yada yazılım firmalarının sorunu kendilerini geliştirmemelerinden kaynaklanıyor..

Burda eger biz 64bit kullanacagız diyorsak o zaman sadece 64bit uyumlu programları ve sürücüleri tercih edeceğiz..Mutlaka 64bit uyumlu sözlükler yada programlar var onları tercih edip kullanmaya alışacağız..
Ayrıca sizin dediğiniz de su olabilir bazı program yada yazılımların 64bit destekleyen eklentileri çıkartılmıştır.
Bu işte ençok mimari autocad catia türü programların vista ve 64bit uyarlanması için eklenti yazılımlar güncelleme yamalar çıkmıştı.

Genel olarak tüm 32bit i 64 bitte çalıştıracak bi yama yada eklenti söz konusu değil..
Fakat sunuda unutmayalım ki suan tüm üreticiler (işlemci/ekran kartı/...vs vs )yazılım ve oyunlar/programlar artık öncelikle 64 bit uyumlu ve 32bit destekli olarak çıkartılmakta yani birçok yeni program donanım grafik ve oyunlar 64bit üretilmekte zamanla tüm program yazılım ve donanımlar fabrikadan üretimden 64bit gelecek..
Son bağlamda benim gördüğüm ise camera driver ları ve birçok ufak tefek program yada driver larda 64bit desteği henüz yok ama çok yakındır çıkacaktır..

Suan yapılacak en güzel şey en güncel drivers-programları kullanmak tercih etmek olacaktır..64bit destekli -uyumlu programlar kullanmak olacaktır.


Arkadasım yanlış duymuşsun öyle birşey yok o sadece bir tek pro yada yazılım içindir..bu microsoftla alakalı değilki senin kullandıgın programın yazılımın 64 bit te çalışanı çıkması gerek..microsoft kendi yazılım yada donanımı için bi eklenti yada yama çıkartmış olabilir..

Genel olarak 32 bit her programı 64bit te uyarlayacak yama olması zaten mantıksız olur..Yani işte bende ATI 4870 ekrann kartım var dolayısı yla atı 64bit uyumlu drivers çıkartıyor..Bu nu microsoftan beklemem zaten yanlış olurdu..
 

M!to

New member
teşekkürler ama daha vista geliştirilmeli bence vista da çok görselliğe önem vermişler xp gibi olsaymış kurardım tekrar teşeküürler bilgisayarına vista kurmayı düşünen varsa vista ultimate kursunlar derim çünkü vista nın en iyi versiyonu o
konuyu okumamışsın sanrım başlığa bakarsan vista ultimate olduğunu görürsün
 

kadann

New member
paylaşımın için saol benim işlemcim amd 64 athlon *2 desteklermi şuan 32 bit ultimate kullanıyorum sebebini bilmediğim bir kasma var pc de 64 bit de da çok kasar diye tırsıyorum .

bi sorum daha olacak 32 bit ultimate kullanıyorum indirip yükseltme yapabiliyormuyuz yoksa formatlayınca bütün programlar gidiyor bildiğin gibi
 

ciattt

New member
ben 64 bit kurdum bi problem yoktu ama sonradan kopya olduu ortaya cıktı bunun için ne yapabilirm ?? cvp atarsanz sevinirim
 

peker064

New member
benim C: 75 gb ultimate 64 bit için yetermi ona göre indircem bazı forumlarda kurulacak olan sürücüde 128 gb alan olması gerektiği yazıyo
 

EgeLeee

New member
benim C: 75 gb ultimate 64 bit için yetermi ona göre indircem bazı forumlarda kurulacak olan sürücüde 128 gb alan olması gerektiği yazıyo
Hayır kardeş 30 gb olsada kurarsın..onu bizde bastan yanlış biliyorduk diyende bendim..128 olayı ram laa alakalı bi olay ...
hdd ben 50 gb ve üzeri tavsiye ediyorum..ama 30 gb 'tada kuruluyor..75 gb uygundur..
 

HTML

Üst