Vista Ultimate 32Bit Sp1+64Bit Sp1[Türkçe][Boot DVD]

Arkadaş bunun cracki uymadı 2 kez yükledim yeniden başlattım,hatalar verdi.Daha güncel bir crack lazım galiba?

Hocam 36. Part sorunlu tekrar yüklermisiniz! Yada indiren arkadaşlar yükleye bilirlermi teşekkür ederim...

Sorun :
The file is on server number: 60:
The server is momentarily not available. Please bear with us. Server momentarily not available.

You have requested http://rapidshare.com/files/123119971/VistaUltimate32bit64bitsp1.part36.rar | 104700 KB.

The server 60.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

http://rapidshare.com/files/123119971/VistaUltimate32bit64bitsp1.part36.rar

arkadaşlar 36. part kimsede yok mu ?

Hadi bakalım bismillah diyip start alalım indirmeye başlıyalım da benim bi sorum olucak 32 bit ile 64 bit arasındaki fark nedir??

bütün herşey çalışıyor ve 64 bit gayet güzel orjinal oluyor ama birtek güncelleme sorunu oldu oda önemli değil

teşekürler hocam hp nin orjinal vista home edition u silinmişti yemişim orjinalini burdan ultimate indirip kullanacağım

Arkadaşlar kurdum ve 64 bit i kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum aynı zamanda aktivasyon sorunuda yaşamadım vista loader ile orjinal leştirdim ve ekran görünümünüde sizinle paylaşmak istedim en ufak bir sorun yok ekleyen arkadaşın emeğine tekrar teşekkürler herkeze kolay gelsin

catapulko.JPG

O içinden ilk cıkardıgın winrar dosyası degil işte :D Sadece winrar iso dosyasını acabildigi için winrar icon u gozukuyor.O cıkanı yazdor sen rahat ol :D :D

arkadaşım partlarda bi sorun var galiba 7.part sorunlu bi bakarsan sevinirim

indiriyorum ben şuan 7yi bi sorun yok gibi

Bozuk link

Arkadaşım 7,14,21,33,ve 43. partların linkleri silinmiş bakarsan sevinirim.

dostum su an partlarda bir sorun yok gayet guzel devam ediyor ben wista 64 i kurdum crack ı da işe yaradı emege saygı :durdurun

7,14,21,33,ve 43. partlarında sorun var. Linkleri düzeltirseniz çok makbule geçer.

çalışmadığı garanti. Arkadaşım bazı partlar ölmüş. ben 7 de kaldım bıraktım. Arkadaşlarında dediği gibi bayağı ölü part var herhalde.

arkadaşım eline saglık ama yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi bir çok rar dosyası ölmüş bir ilgilenirsen sevinirim sana kolay gelsin

Geri