Vista Ultimate 32Bit Sp1+64Bit Sp1[Türkçe][Boot DVD]

yaaa kardes eline saglık guzel olmusta ben boot tan yani cd den baslatmak istiyorum sıyah ekrandan ama olmuyoo onu nasıl yapacaz

indirmeye başladım. bu arada 29. partda bir sorun yok görünüyor.

umarım çalışır.

bunu içinde işletim sistemi olmayan boş harddiske yükleyebilir miyiz?
tam sürüm mü yoksa yükseltme sürümümü???

eywallah kardeşim kraL payLaşım oLmu$ :D

çok teşekkür ederim.. emeğine sağlık...

İndirme işlemi bittikten sonra, 32bit versiyonunu deneyip yorumlarımı yazıcam ama önce birşey sormak istiyorum: Kurulum sırasında serial girmeli miyim? Bazı vista upload larında kurulum sırasında serial girmeyin gibi bir ibare olduğu için soruyorum.

ben de indirdim isoyu dvdye yazdım fakat dvdden boot etmek istediğimde önce bişeyler okuyo dvdden sonra biyerde takılıyo cız cız diye devamlı sesler cikariyo buarada da ekran simsiyah sadece en sol üstte imleç yanıp sönüyor, arkadaşlar SİNİR OLDUM LÜTFEN Bİ FİKİR VERİN, 2 dvd harcadım belki bozuktur diye ilki, isoyu dvdye yazarken bootable olması için başka ayar mı yapmak gerekiyor nedir sorun ??

siz bir dahilsiniz teşekürler

yaaa kardes eline saglık guzel olmusta ben boot tan yani cd den baslatmak istiyorum sıyah ekrandan ama olmuyoo onu nasıl yapacaz

arkadaşım bendede olmuştu önceki vista pc açılırken f5 veya f8 bas cd den başla diye talimat ver.

indirmeye başladım. bu arada 29. partda yım yarı oldu sorun yok emenize sağlık.yalnız vista 3 kurmuştum ben beğenmedim çok eksikleri var.birde cırak yapınca makına açılmadı bilgisayarcı 50 ytlmı aldı.bilgisi olan varsa yazabilirmi cırak yapınca pc açılırken siyah ekranda kaldı neden dir aceb

ellerine saglık

arkadaşlar indirdim alttaki resime kadar denedim çalışıyor.
http://i34.tinypic.com/2ew35ac.jpg
pc ye yuklemedim yeni format atmıştım.linkleri indirirken sorun çıkıyormu diyenlere şunu tavsiye ederim.kotalı kullananlar için bu çok zor.43 tane lin var en az bende 40 tane kesinti oldu buda tabiki kotalı kullananlar için hemen kotaları dolar.

ellerine sağlık haftasonu vistaya geçeceğim inşallah bir sorun olmaz valla pre olunca ayrı oluyor benden tavsiye rapid pre sart her yerde kesin rapid linki oluyor cdciden cd alacağına yıllık 55 E odemek daha cazip her ne kadar aylık 60 gb olsada dowload limitin genede yetiyor

18. part için paket veri harası cilt bozuk, 43 . part içinde crc hatası dosya bozuk bu 2 si yüzünden hepsi boşa gitmesin zaten 4 gb yi doldurdum lütfen yardım

43. ve 18. dosyayı ikinci kez indirdim sonuç değişmedi

18. part için paket veri harası cilt bozuk, 43 . part içinde crc hatası dosya bozuk bu 2 si yüzünden hepsi boşa gitmesin zaten 4 gb yi doldurdum lütfen yardım

43. ve 18. dosyayı ikinci kez indirdim sonuç değişmedi
kardeş ben hepsini indirdim dv yuklrdim sorun yok linklerde sorun şurda linkler bazen kesintiye uruyor ben bir linki beş sefer urşıpta indirdiğim oldu zorla indirirsin bence

Geri