Vista Ultimate 32Bit Sp1+64Bit Sp1[Türkçe][Boot DVD]

ellerine saglık özellikle 32 ve 64 bit tek dvd de olması cok hos olmus tesekurrler....

doot ekranında sorun veriyo

boot
arrıca genede teşekkürler ve neden olabilir

arkadaşlar sistemi yükselt olarak değil de dvd den boot ederek kurun
biostan dvd den önyükleme yapacak şekilde ayarlayın gerçekten güzel bir işletim sistemi sorunsuzca kullanıyorum etkinleştirmede herhangi bir sorun çıkarmıyor SP1 olması ayrıca güzel bence XP nin pabucunu dama attı :)

21d0h1x.jpg

müthiş paylaşım. ellerine sağlık kardeşim.

birader ellerine sağlık güzel bir paylaşım ancak 31.partta problemmi var diğerleri 1öö kb la inerken o 4-5 kb la iniyor ilgilenirsen sevinirim

İndirdim ve DVD'ye attım.Bir sorum olacak.

Bunu yüklerken serial girmemiz gerekiyormu?

İndiren arkadaşlar kuruluomu? Kurulum sırasında serial istiomu? kurduktan sonra cracklediniz mi? herşey normal seyrinde mi bunlara bi cevap yazsanız hani daha ii olur.

emeğine sağlık kardesim çok sağol

Arkadaşlar ben dün gece 23 sularında indirmeyi tamamladım, rardan çıkan İSO yu nero ile dvd ye yazdım.
Boot ederekten formata başladım, serial soruo doğrudur ama siz serial girmeden kurmaya devam edin, kurulum bittikten sonra dvd yi çıkarmadan yine ilk sayfada verilen crack linkindeki dosyayla orjinal hale getirin. Biraz önce microsoftun ürün doğrulama sayfasına girdim ve orjinal ürün kullandığım için teşekkür bile ettiler :) güncellemeler de tamamdır...
1,5 günümü aldı download ama değdi, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler umarım sorunsuz bi şekilde kullanırız.

arkadaşım çok kaliteli bir paylaşım %100 çalışıyor ekran kartı driverlarında sorun yaşayanlar framework ü yükselttin düzelir.

bütün partları indirdim birazdan kuracağım derbederin kardes sağolasın ellerine sağlık

arkadasim yorumlari okudum cok iyi diyorlar ondan suphem yok ama ben indirdim winrar dan cikartirken yeni bir winrar dosyasi verdi bana yaklasik 4.357 gbilk ben onuda cikartim ama bana iso dosyasi vermiyor yada ben goremiyorum yardim lutfennn

arkadasim yorumlari okudum cok iyi diyorlar ondan suphem yok ama ben indirdim winrar dan cikartirken yeni bir winrar dosyasi verdi bana yaklasik 4.357 gbilk ben onuda cikartim ama bana iso dosyasi vermiyor yada ben goremiyorum yardim lutfennn

rardan çıkarırken yeni bi rar dosyası vermez rarın içinde sadece iso dosyası vardır bir daha bakmanı tavsiye ederim :goz:

O 4.357 gb'lık dosya iso dosyasının kendisidir.

Arkadaşlar ben dün gece 23 sularında indirmeyi tamamladım, rardan çıkan İSO yu nero ile dvd ye yazdım.
Boot ederekten formata başladım, serial soruo doğrudur ama siz serial girmeden kurmaya devam edin, kurulum bittikten sonra dvd yi çıkarmadan yine ilk sayfada verilen crack linkindeki dosyayla orjinal hale getirin. Biraz önce microsoftun ürün doğrulama sayfasına girdim ve orjinal ürün kullandığım için teşekkür bile ettiler :) güncellemeler de tamamdır...
1,5 günümü aldı download ama değdi, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler umarım sorunsuz bi şekilde kullanırız.

Otomatik güncellemeleri destekliyor mu yani? Eğer öyleyse yaşasın vista yaşasın hackhell :clap

derbederin emeğine sağlık teşekkürler.. ama bir sorunum var kardeşim 34. parta kadar indirdim şu anda ama 22. partı 2 gündür indiremiyorum rapid sürekli şu mesajı veriyor."The server 31.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved." rapid şimdilik müsait değil gibisine birşeyler diyor bu 22. part elinde varsa tekrar upload edebilirsen sevinirim.. yada inşallah rapid bu serverının sorunu giderir..

aradan bir dakika geçti denedim ve server açılmış.. :D teşekürler sorunum kalmadı..

kardes 22 . part neden hata verıyor sunu bır duzeltsen

Geri