bloodrawen
New member
- Reaction score
- 0
ellerine saglık özellikle 32 ve 64 bit tek dvd de olması cok hos olmus tesekurrler....
arkadasim yorumlari okudum cok iyi diyorlar ondan suphem yok ama ben indirdim winrar dan cikartirken yeni bir winrar dosyasi verdi bana yaklasik 4.357 gbilk ben onuda cikartim ama bana iso dosyasi vermiyor yada ben goremiyorum yardim lutfennn
arkadasim yorumlari okudum cok iyi diyorlar ondan suphem yok ama ben indirdim winrar dan cikartirken yeni bir winrar dosyasi verdi bana yaklasik 4.357 gbilk ben onuda cikartim ama bana iso dosyasi vermiyor yada ben goremiyorum yardim lutfennn
Arkadaşlar ben dün gece 23 sularında indirmeyi tamamladım, rardan çıkan İSO yu nero ile dvd ye yazdım.
Boot ederekten formata başladım, serial soruo doğrudur ama siz serial girmeden kurmaya devam edin, kurulum bittikten sonra dvd yi çıkarmadan yine ilk sayfada verilen crack linkindeki dosyayla orjinal hale getirin. Biraz önce microsoftun ürün doğrulama sayfasına girdim ve orjinal ürün kullandığım için teşekkür bile ettiler güncellemeler de tamamdır...
1,5 günümü aldı download ama değdi, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler umarım sorunsuz bi şekilde kullanırız.