Vista Ultimate 32Bit Sp1+64Bit Sp1[Türkçe][Boot DVD]

41. partını upload edebilecek arkadas var mı 4 gb bosa gidicek tskler

Aynen Lütfen Beyler İndiren Varsa 41. Partı Upload Etsin Allah Rızası İçin Ya :S

arkadaşalr 32 veya 64 biti neye göre seçicez acaba?

vistayı kurdukdan sonra yükleyemeyiz mi acaba?

arkadaşlar beni takan yok :S yardım edicekmisiniz?!!!

illa vistayı kurarken mi yüklememiz gerek yoksa sonradan yüklesekde olur mu?

Saol dostum 32 bit ve 64 bit tek cd'de olması cok iyi hemen indiriyorum.

şu an 11 pard ı indiriyrum upload eden arkadaş biraz daha ilgi verebilirmisin sorun varmı boşu boşuna oğraşmayalım şu anakadar sorun yok eline sağlık

Yok Kardeş çalışıyor Ben Indirdim Daha Yeni Tekrar Dene Uplaad Eden Arkadaş Birazda Ilgilense Iyi Olacak Oğraşmaya Değer Inşallah

arkadaşlar upload yapan arkadaşı tanımıyorum alıntı olduğu konuda yazıyor zaten :) fakat bunu ben şahsen indirdim kurdum gayet stabil çalışıyor zaten ekran görüntüsü de ilk mesajda mevcut incelerseniz sevinirim
orjinallik isterse de konuda linki var zaten hiçbir sıkıntı çekmeden kullanabilirsiniz :goz:

26. Pattayım Hiç Sorun Yok şu Ana Kadar Ttnet Güzel Himetinden Dolayı çabuk Iniyor 100 Megabayt 2 Saat Sürüyooo Arkadaşım Peki Sorun Olan Part Olursa Bizim Için Upload Edermisin Emeğin Boşa Gitmez Teşekkürler

29 . part hala sorun yok iyi gidiyor ama internet yavaş

part 37 hala bir sorun yok ve bu arada upload eden arkadaşı buldum takıldığı yeri verirsem biraz reklam olur gibi sorun yaşayanlara irtibarat sağlamasında yardımcı olurum sorunlara cevap veriyor maili göstermiyor o yüzden maili var ama yok herneyse emek boşa geçmez adam uploadının arkasında duruyor ve indirenlerden olumlu yanıt var yani hala destek devam herkeze kolay gelsin

arkadaşım eline koluna sağlık indirdim bitti gayet iyi linklerin hepsi çalışıyo sorunsuz

Geri