Vatan hainimi arıyorsunuz. Buyurun size bir kaçtanesi

Baykal ; bir önceki yerel seçimde DTP ile işbirliği yapan Karayalçın için ozamanlar ne demiş biliyor musunuz

"Karayalçının aday listeleri İmralı dan geliyor"

O gün Karayalçın için bunu söyleyen Baykal bugün onu Ankaraya aday gösteriyor

Varın vatan hainliği neymiş siz düşünün

Kendimden 10 tane klonlasam, yine de sizin yalan-yanlış kasıtlı yorumlarınıza cevap yazmaya yetişemem. Siz nasıl olur da ADAM GİBİ araştırmadan ya da bir insanı tam

tanımadan gelip buralara bişeyler karalayıp durursunuz. Fethullah Gülen silahlı kuvvetler düşmanıymış he! Ne diyeyim size, Allah ıslah etsin sizi. Al sana kaynağı

ile senin iddianı çürüten yazı. Ne düşünüyorsun merak ediyorum. Böyle talihsiz hatalar yapmaman dileği ile...

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın Onursal Başkanı Fethullah Gülen, AB reformları içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tarihi rolünün unutulmaması gerektiğini

belirterek ordunun Atatürk'ün gösterdiği "muasır medeniyet" hedefinin en önemli temsilcisi olduğunu söyledi. Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Avrupa

Parlamentosu binasında gerçekleştirilen 8. Abant Platformu dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gülen, en kritik ve tarihi dönemeçte Mustafa Kemal Atatürk'ün

tercihini millet iradesinin ifadesi olan "Cumhuriyet"ten yana koyduğunu hatırlatarak, "Bu tercih, milli varlığımızın, yönetim biçimine dönüşmesi manasına geldiği

gibi, muasır medeniyet hedefine doğru atılan tarihi bir adımdır. İşte bu adım bugün yeni bir ufka ermiştir." dedi. Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce tarafından

okunan mesajda, Atatürk'ün gösterdiği 'muasır medeniyet' hedefinin bugün AB vesilesiyle yeni bir noktaya geldiğini ifade eden Gülen, Cumhuriyet'in kuruluşundan

bu yana bu yolda herkesin kendine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini belirterek, şöyle dedi:

"Önceki hükümetlerle başlayan, şimdiki hükümetle zirveye ulaşan AB reformları içinde hemen her kurum ve kuruluşun gayreti takdire şayandır. Bu çerçevede Türk

Silahlı Kuvvetleri'nin tarihi rolü unutulmamalıdır. Zira AB yolunda en büyük engelin ordumuz olduğuna dair çıkartılan söylentileri fiilen tekzip eden TSK bir kere

daha göstermiştir ki bu tarihi kurum, Atatürk'ün gösterdiği 'muasır medeniyet' hedefinin hala en önemli temsilcisidir."

KAYNAK

Kaynağa bakarmısınız bizim kaynaklara fason diyorlar fethullah gülen ile ilgili yazdığı yazının kaynağı fethullah gülene ait site haaahahaha

Sen hangi partinin partizanlığını yapıyorsun bilmiyorum. ben partiden bahsetmiyorum. ben BAŞBAKAN'a yapılan hakaretten(daha doğrusu direk itham) bahsediyorum. parti tellallığı yapmıyorum.

senin başbakan dediğin insanın partisi cumhuriyet düşmanlığından yargılandı bende onu diyorum zaten . ben parti dedim ama onun başkanıda bunun basında işte .

tayyip erdoğan cumuriyet ve laiklik düşmanlığından yargılanmadı mı ?
sen ne mutlu türküm diyene dersen oda kürdüm der demedi mi ?
o yukardaki diğer sözleri yalanmı ?

tamam o zaman bırakta bu söz ve davranışlarına göre herkes tanımlama yapsın kendine göre . bütün sitelerde legal olarak bulunan bilgiler direk itham olmuyormu . demekki olmuyor ki bu sitelere devlet müsade ediyor . o zaman sende bi müsade et lütfen :D

Kaynağa bakarmısınız bizim kaynaklara fason diyorlar fethullah gülen ile ilgili yazdığı yazının kaynağı fethullah gülene ait site haaahahaha

Ama islerine gelmeyince tskdan belge gösterirsin begenmezler. Sacma sapan savunmalarina carpitma haberlerine alistim artik diyordum ama beni sasirtmaya her daim devam ediyorlar.

K€LKiTLi;3897399' Alıntı:
Baykal ; bir önceki yerel seçimde DTP ile işbirliği yapan Karayalçın için ozamanlar ne demiş biliyor musunuz

:clap:clap:clap

hani nerede vatan aşığı ayaklarına yatan ergenekoncular cevap verselar ya

Karayalçının aday listeleri İmralı dan geliyor

tamam gene konuyu çarpıtın helal olsun size. anca bunu yaparsınız :clap

o sözleri söyleyenden bahsediyoruz anlayabildinmi ?

o sözleri söyleyenler kahramanmı peki ?

ne kadar konuyu çarpıtırsanız aynı mesajı yazıcam size

senin başbakan dediğin insanın partisi cumhuriyet düşmanlığından yargılandı bende onu diyorum zaten . ben parti dedim ama onun başkanıda bunun basında işte .

tayyip erdoğan cumuriyet ve laiklik düşmanlığından yargılanmadı mı ?
sen ne mutlu türküm diyene dersen oda kürdüm der demedi mi ?
o yukardaki diğer sözleri yalanmı ?

tamam o zaman bırakta bu söz ve davranışlarına göre herkes tanımlama yapsın kendine göre . bütün sitelerde legal olarak bulunan bilgiler direk itham olmuyormu . demekki olmuyor ki bu sitelere devlet müsade ediyor . o zaman sende bi müsade et lütfen :D

Herkes kendi üzerine düşen görevi yapacak. benim üzerime düşen görev de bu. Yanlış yapanı uyarmak, hakaret ve direk suçlama olmasın amenna, tartışmaya her zaman varım. Yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim.

simdi ben de sana kaynak goster derdim ama senin gosterecegin kaynak da belli hic bosuna zahmet etme.kara yalcin ne demis mis, mis te mis....

şu içimizdeki hainleride bi atsaydık daha güsel bi vatan olcak ta..

Herkes kendi üzerine düşen görevi yapacak. benim üzerime düşen görev de bu. Yanlış yapanı uyarmak, hakaret ve direk suçlama olmasın amenna, tartışmaya her zaman varım. Yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim.

kim yiğit o sözleri söyleyenmi . yaw bırak allahını seversen kapatalım mevzuyu neyse saol uyardığın için eksik olma . ama legal sitelerden alınan şeyler yayınlanabilir merak etme sen rahat ol . kimsenin bası belaya girmez

kim yiğit o sözleri söyleyenmi . yaw bırak allahını seversen kapatalım mevzuyu neyse saol uyardığın için eksik olma . ama legal sitelerden alınan şeyler yayınlanabilir merak etme sen rahat ol . kimsenin bası belaya girmez

Ben yiğit'in kim olduğunu göstermedim, sen de yiğit olabilirsin ben de, başkasıda. önemli olan yanlış anlama sana söylemiyorum at gözlüğü ile bakmamak. Çerçevemizi geniş tutalım.

Arkadaşımi yaptığın olay büyük bir suç oluşturuyo haberin olsun, yerinde olsam düzeltirim.Başın belaya girebilir.

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

Demekki bizim görüpte suç saydığımızı Atatürk 81 yıl önce görmüş

Yok ben vatan haini aramıyom elimizde çok var stok yaptık:)

Ben yiğit'in kim olduğunu göstermedim, sen de yiğit olabilirsin ben de, başkasıda. önemli olan yanlış anlama sana söylemiyorum at gözlüğü ile bakmamak. Çerçevemizi geniş tutalım.

kardeş bisey göstermene gerek yok . bahsi geçen isimler bu sözleri söylediyse gereken muameleyide görür tarafımızdan ve görecektirde. olay bundan ibarettir .

at gözlüğü ile bakıldığına dair çevremizi dar tuttuğumuza dair kanıt alalım senden o zaman .

evet haklısın önce elimizdeki stğu eritelim.

Silividekileri öncelikle bir yargılayalım

silivridekilerin bir çoğunun davadan beraat etmesi halinde onları terörist olarak hain olarak lanse edenler hangi yüzle ve ahlakla bu foruma girebilecekler merak ediyorum doğrusu .

lafım geneledir üstüne alınmak isteyen alınabilir . sonuçlanmamış bir dava hakkında kesin ifadelerle konuşmak hiçbir ahlak anlayışına sığmaz bence

silivridekilerin bir çoğunun davadan beraat etmesi halinde onları terörist olarak hain olarak lanse edenler hangi yüzle ve ahlakla bu foruma girebilecekler merak ediyorum doğrusu .

çoğu beraat etsede bu dava bitmez nedeni ise bu davanın siyasi tezgah olduğuna dair ciddi şüpheler var.

Siyasi olunca şöyle bir sonuç çıkıyor.:bop çu ılımlı islamcı amerikancı avrupacı liboşlara muhalif kim varsa içeri tıkmak sindirmek yıldırmak.

amaca ulaşana kadar her yol mübah fetbası var bop kurulana kadar biz parçalanana kadar satılmadık iğne kalmayana kadar devam edecektir.

Kardeşim VATAN HAİNLİğinin sağı solu olmaz, siyahı beyazı olmaz. Siz taraf olmuşsunuz direk aynı yöne saldırı yapıyorsunuz. Herkes önce kendi söküğünü diksin sonra başkasının yırtığına baksın.

İnternetten bilgi taraması yapmayı bilmeyenlere ücretsiz kurs:
Söylediğin iddia edilen bir demeç ya da açıklama için ilk bakılacak yer, kişiye ait web sitesidir. Forum siteleri yalan rüzgarı gibi kimin eli, kimin cebinde belli olmadığından, içinde yer alan hiç bir bilgiye güven olmaz. Zaten o yüzden link verilmeksizin direkt yazı yazmanın hükmü yoktur. Sizler kalkmış serbestçe birçok kişinin görüşlerini belirtebildiği yerlerden girip bir takım bilgileri buraya taşıyorsunuz bunlar bilgi değeri yüksek oluyor, kişinin kendisine ait web sitesinden alınan bilgilerin haber değeri yoktur diyorsunuz.
Asıl olan kişi ya da kurumların kendi resmi web siteleridir. Burayı da kulağınızı iyi açıp dinleyin. Herhangi bir forum sitesinde, adınıza ait bir askere çağrılma ilanı görseniz, bu durumda sizler demek ki asıl kaynağına bakmadan (mesela tsk.gov.tr ya da askerlik şubesi) koştura koştura kışlanın yolunu tutacaksınız öyle mi?
O demin kahkaha ile gülen zevat, şimdi de bi gülme efekti verebilir mi burada hepiniz adına...

Geri