Vatan hainimi arıyorsunuz. Buyurun size bir kaçtanesi

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

Demekki bizim görüpte suç saydığımızı Atatürk 81 yıl önce görmüş

Kardeş ben ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesini ilkokuldan beri ezbere bilirim, İSTİKLAL MARŞI'mızı da KUR'ANI KERİMİ DE, ne anlatmak istediğini, çok iyi bilirim. Anlayamayanlar için söylesen daha iyi olur.

Ben ÜLKEMİ en çok seven insanım, dinimi en çok seven insanım. Her ikisini de dil uzatacak olanlar, bir kez daha düşünsün, çünkü benim gibi milyonlarca insan var bu ülkede. Sahipsiz değil bu ülke.

K€LKiTLi;3897399' Alıntı:
Baykal ; bir önceki yerel seçimde DTP ile işbirliği yapan Karayalçın için ozamanlar ne demiş biliyor musunuz

"Karayalçının aday listeleri İmralı dan geliyor"

O gün Karayalçın için bunu söyleyen Baykal bugün onu Ankaraya aday gösteriyor

Varın vatan hainliği neymiş siz düşünün

:clap:clap:clap

yorumsuz

Kardeşim VATAN HAİNLİğinin sağı solu olmaz, siyahı beyazı olmaz. Siz taraf olmuşsunuz direk aynı yöne saldırı yapıyorsunuz. Herkes önce kendi söküğünü diksin sonra başkasının yırtığına baksın.

orda başkalarınında sözleri yani senin deyiminle yırtığı var . neden onlara takılmadın da başbakana takıldın . eğer başbakan diyorsan cumhurbaşkanının söylediklerine neden takılmadın

tayyip erdoğana tuhaf bir hissiyat içindemisin nesin. anlamadık ki . tarafız evet .

işbirlikçi - bopçu - ılmlı islamcı - liboş - hain kim varsa onların karşı tarafıyız . sen onlardan yana olmamımızı bekliyorsan çok beklersin . bu mümkün değil .

başta olan dikkat çeker . önemli olan baş taraf . baş taraf işini yapamadığı için bu hallere geldik . zaten yapacaklarında inanmadığımız için aleyhine çalışıyoruz . sen inanıyorsun diye bunu yapmıcazmı. karışma be kardeşim işine gelmiyorsa bırak biz konusalım . rahat bırak bizi

Söylediğin iddia edilen bir demeç ya da açıklama için ilk bakılacak yer, kişiye ait web sitesidir.

kim neyi nasıl yapacağını iyi bilir senden de akıl alcak değil kimse .

kişi web sitesine ben hainim yada böyleyim şöyleyim diye yazarmı . olumsuz şeylerini yazarmı

mesela tayyip erdoğan bu zamana kadar nerde ne konustuysa harfi harfine sitesine ekletmişmi . yada siteye tam eklendiğini nerden biliyorsun . bence harfi harfine eklenmiyor tabiki .

mesela şehide kelle apoya sayın demişti . ses kaydı bile var . hadi git kendi sitesinde bul bakalım . ben bulamadım bide sen bak bakalım .

demekki sadece kendi sitesine bakmıcakmışsın ....

sonuç olarak önce kendin biseyleri öğren millete ders verceğine

kürsat75;3897666' Alıntı:

kişi web sitesine ben hainim yada böyleyim şöyleyim diye yazarmı . olumsuz şeylerini yazarmı

mesela tayyip erdoğan bu zamana kadar nerde ne konustuysa harfi harfine sitesine ekletmişmi . yada siteye tam eklendiğini nerden biliyorsun . bence harfi harfine eklenmiyor tabiki .

mesela şehide kelle apoya sayın demişti . ses kaydı bile var . hadi git kendi sitesinde bul bakalım . ben bulamadım bide sen bak bakalım .sonuç olarak önce kendin biseyleri öğren millete ders verceğine

Kürşat bu işler böyle. Vatanı bölmek için dağda elinde silah ile dolaşan hainleri savunanlar bile işlerine gelmeyince insan hakları diye yaygara kopartmıyormu. İşlerine gelince yasalara sığınırlar, işlerine gelmeyince yasaları ab ye şikayet ederler..

orda başkalarınında sözleri yani senin deyiminle yırtığı var . neden onlara takılmadın da başbakana takıldın . eğer başbakan diyorsan cumhurbaşkanının söylediklerine neden takıldın .

tayyip erdoğana tuhaf bir hissiyat içindemisin nesin. anlamadık ki . tarafız evet .

işbirlikçi - bopçu - ılmlı islamcı - liboş - hain kim varsa onların karşı tarafıyız . sen onlardan yana olmamımızı bekliyorsan çok beklersin . bu mümkün değil .

başta olan dikkat çeker . önemli olan baş taraf . baş taraf işini yapamadığı için bu hallere geldik . zaten yapacaklarında inanmadığımız için aleyhine çalışıyoruz . sen inanıyorsun diye bunu yapmıcazmı. karışma be kardeşim işine gelmiyorsa bırak biz konusalım . rahat bırak bizi

Kardeş sen tarafsan ben de tarafım tabiki, ama senin tarafın değil, ben doğrudan yanayım, yalandan yana değil. bende hergün haber izliyorum, gazete okuyorum, ve internetin nimetlerinden faydalanıyorum, yeri geldiğinde ben de eleştiriyorum. ama asıp kesmiyorum, vatan hainliği ile suçlamıyorum. Herkes elindeki silahı 2009 Mart seçimlerinde kullanacak. Bu kadar.

Kardeş sen tarafsan ben de tarafım tabiki, ama senin tarafın değil, ben doğrudan yanayım, yalandan yana değil. bende hergün haber izliyorum, gazete okuyorum, ve internetin nimetlerinden faydalanıyorum, yeri geldiğinde ben de eleştiriyorum. ama asıp kesmiyorum, vatan hainliği ile suçlamıyorum. Herkes elindeki silahı 2009 Mart seçimlerinde kullanacak. Bu kadar.

tamam kardeş sen vatan haini dememişsin . olabilir. bu ülke demokratik bir ülke değilmi . isteyen istediğini söyleyemezmi . bende vatan haini demedim farkındaysan ama onada sanada karşı çıkmıyorum . bunlar sizin görüşleriniz .

kimse asıp kesmiyor . konu içindeki sözler yalanmı değilmi . bize onu ispatla o zaman kimse bişey demesin . herkes senin dediğini demek zorunda değil biliyorsun değilmi ?

o zaman sorun ne anlamadım .

(ülke bölünmeli diyenlere kimse bisey demez gelir bizemi diyorlar anlamadım ki ? )

tamam kardeş sen vatan haini dememişsin . olabilir. bu ülke demokratik bir ülke değilmi . isteyen istediğini söyleyemezmi . bende vatan haini demedim farkındaysan ama onada sanada karşı çıkmıyorum . bunlar sizin görüşleriniz .

kimse asıp kesmiyor . konu içindeki sözler yalanmı değilmi . bize onu ispatla o zaman kimse bişey demesin . herkes senin dediğini demek zorunda değil biliyorsun değilmi ?

o zaman sorun ne anlamadım .

(ülke bölünmeli diyenlere kimse bisey demez gelir bizemi diyorlar anlamadım ki ? )

yanlış anlaşılmak istemem, sizinle aynı renkleri sevmediğimiz ortada, ben siyahı seviyorsam tabiki herkes siyahı sevmek zorunda değil. benim diğer renklere de saygım var. Ama ortak payda Ülkemiz. Ayrıca şu an hala zoruma gidiyor. koskoca başbakana Vatan haini denmesi beni ürküttüyor, bende otomatikmen savunmaya geçiyorum. Herkes istediğini tabiki söyleyecek, aynı şeyleri konuşmadığımızdan zaten bu tartışma sürüp gidiyor.

ilgili konuyu senden cok once ben acmistim.yonetime bildirdim.gorevli mod arkadasda iki konuyu birlestirdigi icin boylegorunuyor

Ayıp sana böyle bir şey varsa o zman benim konuyu kapatırsınız olur biter. Ayrıca açtığın konu varsa linkini koy görelim.

Ayıp sana böyle bir şey varsa o zman benim konuyu kapatırsınız olur biter. Ayrıca açtığın konu varsa linkini koy görelim.

anlamadin heralde
ben yonetme konulari birlestirin demedim sadece linkleri verdim senin konunun kapatilmasini soyledim ama smod arkadas birlestirmeyi daha uygun gormus.

anlatabilmisimdir umarim.
ayrica kullandigin kelimelerde biraz secici olursan sewinirim.:goz:

edit:konunun acilis tarihine bakarsan goreceksin.31.12.08 de acilmis.2.sayfadan itibarende senin konun gorunuyor

Beyler siz konunun kime ait olduğunu tartışmaya devam edin. güzel paylaşımlardı, hepinizin eline sağlık, iyi geceler.

anlamadin heralde
ben yonetme konulari birlestirin demedim sadece linkleri verdim senin konunun kapatilmasini soyledim ama smod arkadas birlestirmeyi daha uygun gormus.

anlatabilmisimdir umarim.
ayrica kullandigin kelimelerde biraz secici olursan sewinirim.:goz:

edit:konunun acilis tarihine bakarsan goreceksin.31.12.08 de acilmis.2.sayfadan itibarende senin konun gorunuyor

Canın sağolsun modsunya sana ne diyebiliriz. Öyle uygun görmişsünüz öyle olsun.
Birde kullandığım kelimelerde ne var seçici olmamı gerektiren onuda söylesende saygıda kusur etmezsek

mesela şehide kelle apoya sayın demişti . ses kaydı bile var . hadi git kendi sitesinde bul bakalım . ben bulamadım bide sen bak bakalım .

demekki sadece kendi sitesine bakmıcakmışsın ....

sonuç olarak önce kendin biseyleri öğren millete ders verceğine

Derse ihtiyacımız yok demişsin ama, dersten de öte çok daha fazlasına ihtiyacınız var sizin. Şimdi sana farklı bir açıdan anlatıcam. Ben burada birçok kişiye kardeşim, efendi, sayın, bey gibi kelimelerle hitab ediyorum. Ama bunlardan çoğu nüktedir. Yani “anlamıyor musun kardeşim” derken o kişiyi kardeşim gibi gördüğümden kullanmam buradaki kelimeyi. Biraz tatlı sert sitem vardır mananın altında yatan. Edebiyatın iyi midir? Buraya kadar olanını anladın mı? Kelle kelimesini ilk kullanan apo ve çapulcuları olduğundan kişinin ağzından çıkan sözü aynen aktararak ifadeye devam etmek, bunu tamı tamına kabullenme anlamı taşımaz. Tıpkı “kendine gel falanca bey” derken kişiyi gerçek manada bey sınıfında görmediğin gibi. Al sana örnek;
Birisiyle çok önemli bir mesele için sabah 8’ de buluşman gerekiyor, kişi 10 da geliyor. Nerede kaldın diye soruyorsun uyuya kaldığını söylüyor. Ne diyorsun? Ohooo, işi kaçırmayalım diye biz sabahın 6 sında yollara düşüyoruz, beyefendi 10 da geliyor. Kapiş?
Sana şimdi “kelle” ve “sayın” gibi kelimeleri de bu yönü itibarı ile değerlendir diyecem ama biliyorum boşa söylemiş olacam. Siz ve sizin gibiler, ağzınıza takma diş gibi sabitlediğiniz bu sevdadan hiç vazgeçmeyeceksiniz. Olsun ben yine de açıklamış olayım. Tamam mı Kürşat efendi.

Derse ihtiyacımız yok demişsin ama, dersten de öte çok daha fazlasına ihtiyacınız var sizin. Şimdi sana farklı bir açıdan anlatıcam. Ben burada birçok kişiye kardeşim, efendi, sayın, bey gibi kelimelerle hitab ediyorum. Ama bunlardan çoğu nüktedir. Yani “anlamıyor musun kardeşim” derken o kişiyi kardeşim gibi gördüğümden kullanmam buradaki kelimeyi. Biraz tatlı sert sitem vardır mananın altında yatan. Edebiyatın iyi midir? Buraya kadar olanını anladın mı? Kelle kelimesini ilk kullanan apo ve çapulcuları olduğundan kişinin ağzından çıkan sözü aynen aktararak ifadeye devam etmek, bunu tamı tamına kabullenme anlamı taşımaz. Tıpkı “kendine gel falanca bey” derken kişiyi gerçek manada bey sınıfında görmediğin gibi. Al sana örnek;
Birisiyle çok önemli bir mesele için sabah 8’ de buluşman gerekiyor, kişi 10 da geliyor. Nerede kaldın diye soruyorsun uyuya kaldığını söylüyor. Ne diyorsun? Ohooo, işi kaçırmayalım diye biz sabahın 6 sında yollara düşüyoruz, beyefendi 10 da geliyor. Kapiş?
Sana şimdi “kelle” ve “sayın” gibi kelimeleri de bu yönü itibarı ile değerlendir diyecem ama biliyorum boşa söylemiş olacam. Siz ve sizin gibiler, ağzınıza takma diş gibi sabitlediğiniz bu sevdadan hiç vazgeçmeyeceksiniz. Olsun ben yine de açıklamış olayım. Tamam mı Kürşat efendi.

ya neden kendini izahat makamı olarak görüyorsun ve alakasız şeylerle durumu izah etmeye çalışıyorsun .

kişilerin web sitesine bakın demişsin beyanları için . bende diyorum ki kendi sitesine kim işine gelmeyen şeyi koyar . bana git şehit kelle konusmasının videsonu bul kendi sitesinde dedim ama yaptığınız tek şey edebiyat . ve gecenin bu saatinde hiiç çekilmiyorsun .

neyse sana iyi geceler

Geri