Vatan hainimi arıyorsunuz. Buyurun size bir kaçtanesi

arkadaşım hain dediğin kişilerin arasında bir başbakan var sözlerine dikkat et.bu arada modlar uyuyormu yahu yasak değilmi bu?

'''Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu kürdüm der sözünü;
Tayyip Erdoğan değil Necmettin Erbakan söyledi diye biliyorum''
Ayrıca pkk yi meclise sokan SHP'yi...
Genel Af makyajı altında binlerce vatan hainini hapislerden salıveren Rahşan Eceviti...
Seçim bölgelerinde DTP ile ittifak yapan CHP'yi de ekleseydin o listene, daha tarafsız ve inandırıcı görünürdün diye düşünüyorum...

Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir.'
M.Ali Birand Bu ne demek ya ...

Bunların alayı deyyus..

ben kürşatı tanımam etmem... sadece neden banlandığını merak ettim ?
biri bunun açıklamasını yapabilirmi aydınlanmam için ...

kürsat75;3897479' Alıntı:
herhalde kaale almıyolar sizi ondan yazmıyo olabilirler . hemen sevinmeyin çocuk gibi yaw :D

=) bu konudaki en güzel yorum..

bakıyorum hemen ergenokona sataşma başlamış bile..

bu konuda bir kişi erkenokonu savundumu şimdi =) onlara vatan haini terörist demeyen varmı armızda =)

Aktug kardesim çok güzel önünüzdeki b.ku göstermis..bi ata sözünün dedigi gibi

önce önündeki b.ku temizle sonra etrafındaki kokudan şikayet et =)

ya diğerleri bellide şu tayyibi bi karar verin daha geçen gün ya sev ya terket gibi sözler sarfettiği için bu formda faşo ilan edilmedimi? bi gün siyonist bi gün irancı bi gün hizbullahçı bi gün talabanici bi gün amerikancı bi gün şeyhçi bi gün mason bugünde bölücü olmuş... bi karar verin artık... gerçi oda doğru atatürkün partisi dediğiniz parti kara çarşaflıları partine davet edebildiğine göre burada hayli hayli normal böyle tutarsızlıklar muhalefete böyle iktidar...! çok normal:)

hackell 'da açıklama yetkisi olna arkadaşlar.. bana bir üyenin niçin banlanabileceği gerekçelerini gösteren bir açıklamayı özelimden bana ulaştırabilirmi..
teşk...

liste kısa kalmış

sadece ordumuza güveniyoruz bozulmayan tek kurum...

eee a.q çocukları sıkıyosa yapın lan abd iti olmaya mahkumsunuz lan siz ben olsam asarım sizi lan bu ülkede
ark özür dilerim ama çok sinir bozucu bi durum

zaten bir kac tanesin de m.a.b anladınız siz onu ermeni kanı seziyorum

ağzımı fena halde bozucam ya , ulan ne yapmış ki başımızdakiler ??? apoyu mu almışlar ??? amerika kucağına aldığı apoyu işi bitince resmen kendi elleriyle bize verdi. dönemin hükümetinde ecevit , ve muhalefette bulunan bahçeli ve yılmaz bilmem ne yapa yapa imza attılar apoyu asmamak için. sonra da gelmiş bahçeli ip sallandırıyor hava atıyor. anıra anıra adamların yüzüne hakaret ediyor şu zana iti. ve demokratik ülkeyiz ya ona da hak tanıyoruz adamdan sayıyoruz... apoyu özel hücresinde tutup aylık 200 000 tl lik masraf ediyorz niye ??? itin canına bişey gelmesin uzun uzun yaşasın sempatizanlar olay çıkarmasın diye. yok arkadaşım canlı yayında asarsın iti ardından yaparsın darbeni hepsi kuyruğunu kıstırıp çekilir yuvasına. göreyim bi apo lehine pankart açıldığını adamı mg3 ün üstüne oturturlar öttürürler daha sonra... yazık yazık ya hunlar çin karıları yüzünden yıkıldı. tc de istikrarlı biçimde ilerleyen 100 senelik avrupa , amerika oyunları yüzünden yıkılıyor

AKP ne iş yapar

isteyince 411 el buluyorda

sıra apoyu asmaya gelince niye kıvırıyor

buyur as

adamın olmaz diyecek halimi var

yiyiyorsa as,ABD den izin al as

geçmiş hükümetlerin yemedi

sen buyur

K€LKiTLi;3897399' Alıntı:
Baykal ; bir önceki yerel seçimde DTP ile işbirliği yapan Karayalçın için ozamanlar ne demiş biliyor musunuz

"Karayalçının aday listeleri İmralı dan geliyor"

O gün Karayalçın için bunu söyleyen Baykal bugün onu Ankaraya aday gösteriyor

Varın vatan hainliği neymiş siz düşünün

:clap:clap:clap

Karayalçının aday yapılma fikrinin imralıdan gelmedini nerden biliyoruz

Geri