Vatan hainimi arıyorsunuz. Buyurun size bir kaçtanesi

bence

ağzınla konuşsan daha net anlaşılır

sanırım Bykal abinde karayalçın için söylediklerini ağzıyla konuyordu

hadi ben ağzımla konuşuyorum da sen nerenle konuşuyorsun

bak ortada belge var.

hemde Baykal abinizin ağzından Karayalçın için söyledikleri

sen neresiyle konuşulması tavsiyesini önce Baykal abinize söyleyim

hadi bakim

AKP ne iş yapar

isteyince 411 el buluyorda

sıra apoyu asmaya gelince niye kıvırıyor

buyur as

adamın olmaz diyecek halimi var

yiyiyorsa as,ABD den izin al as

geçmiş hükümetlerin yemedi

sen buyur

O 411 elin sahibi akepe değil, abd. ABD, apo iti yaşadığı müddetçe apo itini astırmaz. Apo iti gebersin görürsünüz, ABD' nin eli olan bu hükümet mezarını bile Diyarbakır' da kabristana çevirir.

O 411 elin sahibi akepe değil, abd. ABD, apo iti yaşadığı müddetçe apo itini astırmaz. Apo iti gebersin görürsünüz, ABD' nin eli olan bu hükümet mezarını bile Diyarbakır' da kabristana çevirir.

Merak ediyom hükümet apoyu astırsa bu sefer hükümete destek çıkacak mısınız..Hiç sanmıyorum buna ilk CHP karşı çıkar ve sizlerde burda üzerine basmadan kıvırırsınız..Siz adamı dereye götürür susuz getirirsiniz bu yüzden hükümetten radikal bi karar beklemeyin..

Konuyu Acan Arkadasa Helal Olsun Dİyorum Cimbiz Meselesİne Gelİncede Cimbizla Alİnacak Laflarİ Almamİs Bence Dogrularİ SÖylemİs Bİzİm Askeİrmİzİ Bİzİm Yurdumuzun İnsanİ Kİmse SÖmÜremez Bİzİm Askerİmeze Kİmse Dokunamaz Allah Belalarİnİ Versİn SÖylencek O Kadar Kelİme Varkİİİ ..... İyİ GÜnler...emegİne Saglİk Babam

haLen daha da bunLarı izLeyerek dinLeyerek oy vererek onLarı makam mevki sahibi yapan kör zihniyete yazıkLar oLsun!

80 YIL ÖNCE
'Ne mutlu Türküm diyene'
M.K. ATATÜRK

80 YIL SONRA

'Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu kürdüm der. Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir.'
Tayyip Erdoğan

'Cumhuriyetin ilanı İstanbul un tarihi değerini ve saygınlığını düşürmüştür.'
Kadir Topbaş

Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir.'
Leyla Zana

Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor. APO Türklere Allahın bir lütfüdür.
İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir.'
Ahmet Altan

Atatürk öldüğünden beri hala zenginlik ve özgürlük üretemiyorsak sebebi Kemalizm'dir. '
Ahmet Altan

Memleketi bir çift kadın memesine satarım.'
Ahmet Altan

Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir.'
M.Ali Birand

Vatan sevgisi nedir ki? Vatanı seveceğinize gidin evde karınızı sevin.'
Çetin Altan

Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim. Türkiye'de 1 milyon Ermeniyle 30 bin Kürt katledildi.'
Orhan Pamuk

Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz.'
Fetullah Gülen

Boğazlar milletler arası bir komisyona devredilmelidir. '
Rahmi Koç

Alinti...

noktaa.......:clap:clap:clap

benim dedem bunlar içinmi çanakkalede canını verdi:(((((

işte vatan hainleri ile NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cümlesini inanarak söyleyebilen ile türkiyelilik lafını dilinden düşürmeyenler arasındaki fark
çiftliğinde krallar gibi beslenen fetoş ile gerçek müslüman arasındaki fark
göremeyenlere anlayamayanlara yazık

bir hacı olsa temizlenecek adam

ama arabistan almıyor içeri

lozanda verdiğimiz topraklardamı vatan sevgisinden verildi

Yazılardan cımbızla çekilen cümlelerle bir yere varılamaz.
Buradaki bazı cümleler cımbızla çekilmiş tek amacı galeyan yaratmak.[/QUO

bana kürtlügü savunmayın lann türküm kelle avcısıyımm vatanımın bi damla topragına göz dikmiş insanların sülasesini yakarımm herkes bunu bilsin !!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİENEEEE

vatan haini diye tabir edilenlerin içinde pkk lı var dindar var solcusu var aydını var
Cıkarılan sonuç ise demek ki herkes vatan haini olabılıyormuş......

lozan antlaşması ile bu günkü sınırlarımz çizilmiştir

http://tr.wikipedia.org/wiki/Lozan_Antlaşması

Şimdiki sınırlar Kasrı Şirinde çizilmiştir.

İnönü 12 adayı ,kerkük musulu verirken çok cömert davranmıştır bunu söyleyecek kadar gururunuz yok.Hükümete atıp tutarken önüne geçeni vatan haini ilan ederken bunları görmezden gelen zihniyetin içine edeyim.Sizin gibi börtü böcekler her zaman parazit olarak kalacaksınız.Halkta biliyor neyin ne olduğunu denize(baykal) düşen yılana sarılır misali..

Siz Adnan menderesi astırırken salyalarınızı akıtıyordunuz koskoca bi devrin adamını astırdınız bununla gurur duydunuz ama millete fenalıktan başka faydası olmayan demirelleri baykalları ecevitleri baş tacı ettiniz.Eee devran döndü artık Doğan medyasıda ne b.k olduğunu açıktan ilan etti sarılacak dalınız kalmadı saldırırsınız artık millete hükümete.

Sizin gibi türk olmaz olsun .

Geri