Ben Türkü. hh in 16. üyesi, eski programlar moduyum. Kendime göre haklı nedenlerle hh den ayrıldım. Hala kırgın olduğum insanlarda vardır hh de. Sevgili dostum reactore (ki ben sorunlu adını daha çok seviyorum) yazdıklarından ötürü tşkr ederim. Ayrıca diğer msjlardada hakkımda teveccühte bulunan uzun zamandır görmediğim dostlarada teşekkür ederim.
sıpa nın msjını gördüm şimdi. Kendisini tanımam, yazdıklarından onunda beni tanımadığı belli, artık birinden 1 şeyler mi duymuş birilerine mi benzetmiş bilmiyorum, yazdıkları yıldızlarına ve başlığın açılış amacına yakışmamış ve gerçekten uzak diyebilirim ancak.
hh e şunu yaptım bunu yaptım edebiyatına girecek değilim, kırgınlıkları ya da sorunları da dile getirecek değilim, her zaman için dostça ayrılma taraftarı olmuşumdur, hh de ne kadar gerçekleştirebildim ya da ortam buna ne kadar uygundu bilmiyorum ama hh dostum olmasa da dostlarımın olduğu 1 yer bunu 1 kez daha hatırlatanlara tşkr ederim.
Forum işlerinden kendimi emekli ettim, artık 1 şey lazımsa giriyorum, böyle 1 başlık olduğunuda silver söyledi neyse hepinizin yolu açık olsun...
Sürç-i lisan ettiysek affola...