Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

Ben Türkü. hh in 16. üyesi, eski programlar moduyum. Kendime göre haklı nedenlerle hh den ayrıldım. Hala kırgın olduğum insanlarda vardır hh de. Sevgili dostum reactore (ki ben sorunlu adını daha çok seviyorum) yazdıklarından ötürü tşkr ederim. Ayrıca diğer msjlardada hakkımda teveccühte bulunan uzun zamandır görmediğim dostlarada teşekkür ederim.

sıpa nın msjını gördüm şimdi. Kendisini tanımam, yazdıklarından onunda beni tanımadığı belli, artık birinden 1 şeyler mi duymuş birilerine mi benzetmiş bilmiyorum, yazdıkları yıldızlarına ve başlığın açılış amacına yakışmamış ve gerçekten uzak diyebilirim ancak.

hh e şunu yaptım bunu yaptım edebiyatına girecek değilim, kırgınlıkları ya da sorunları da dile getirecek değilim, her zaman için dostça ayrılma taraftarı olmuşumdur, hh de ne kadar gerçekleştirebildim ya da ortam buna ne kadar uygundu bilmiyorum ama hh dostum olmasa da dostlarımın olduğu 1 yer bunu 1 kez daha hatırlatanlara tşkr ederim.

Forum işlerinden kendimi emekli ettim, artık 1 şey lazımsa giriyorum, böyle 1 başlık olduğunuda silver söyledi neyse hepinizin yolu açık olsun...

Sürç-i lisan ettiysek affola...

Çağrı dai hatırladık bak =)

burdayimm Burdayimmmmmmm :D

nasiL özLemişimmmmm Burayiiiiiii Hayatim boyunca unutamayacigim bir yer haline geldi..

çok mu çok şey öğrendim burda herkese minnetarimm cok teşekkür ederim yöneticilerimize ve üyelerimize...

görüşmek üzere.

ErdemLiyiz kankamın buralarda olmasını isterdim :( eskisi gibi.

Emeği olan herkeze çok teşekkürler.

Sevencloves , Maverick , Monalizayicizenkisi , Darkangel ,Kuzey hepsi iyi insanlardi farkli sebeblerden dolayi ayrildilar hatta reactorle ilginc bi tartismaya girmistik ozamnlar .. :blink:

dipnot : ozamn 15 yasindaydim:D

bazen HH'deki eski muhabbetleri gerçekten özlüyoo insan

ErdemLiyiz, TurK_HarD, SickDreTh bu arkadaşlarda uzun zamandır yok çok özledim valla.

JackSonEs ve MystOri vardı sonra hayta hepsi uploaderdı onları neden anmıyorsunuz

Doğru dürüst foruma giremiyorum, bugün vakit buldum gecenin bi vakti bu konu tekrar gözüme çarptı rahat bi 20 sayfasını okudum konunun tekrardan.. ne çabuk geçmiş zaman yahu, bütün günüm bilgisayar başında, hackhell'de birşeyler bakarak geçerken şimdi sınavı işi gücü derken zor girer oldum bende..15 yaşındaydım üye olduğumda, şimdi ise 20 olduk..vay be 5 sene..dün gibi :)

emeği geçenleri unutmadık, unutmuyoruz..

şaka maka bizde unutulduk ben kendı kendıme soledıgım birşeydir :D burada olamasakta işten güçten ruhumuz yeter :D tabiki unutulan cok emektar kankalarım geldı gectı aktuğ gibi nerdesin aktuğğğğğğ

Pek gideceğe benzemiyorum ama biliyorum ki gitsemde beni hatırlayan kimse olmaz

Geri