Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

Bi cok esKi uye terk eyledi bir Coguda BanLanmis Hatri deger onlarca uye gozume carpdi hizmet etmis hachhell icin calismis cabaLamis sonundada banLanmis
bana biraz OyLe geLiyor Biraz KoLay adam harcaniyorrr
eger yanLissa duzeltin !!!!

öl veya öldür muhabbeti gibi bir şey galiba rulet

Ya eskileri özlememek mümkünmü ne yapıyorlar neredeler bilmiyoruz ama gerçekten çok özledik ne güzel günlerdi o günler

SevenCLoves La Acun_Karo bizim yurttaydı.. Çocuk qibi hack mack işLerine merak sardıqımda onLarı qörmüştüm. Ben başka sitede takıLıyordum baktım HaLiL (SevenCLoves) Acun_Karo burdaLar qireyim ekmek yerim dedim ama siteyi bana qöstermediLer çoLuk çocuk qirmesin diye o zaman 17 faLanım. BunLar yurtta cafeden qitti hemen son qiriLenLere baktım qirdim :D O qün buqündür burdayım ya. Eski nick sifresini unuttum bunu açtım epey bi süredir burdayım. HaLiL yurttan ayrıLdı ist dan da qitmis oLabiLir Acun u bi ara qörüyordum sonra 2si birden habersizce kayboLdu. Yurtta ve civarda da HaLiL e çok sayqı duyarLardı herkese yardım ederdi biLqisiyLe..

hatırLatayım dedim ..

fatunuun emeği yokmuydu.bence oda müzcadele veriordu ares gibi
areside mi hatırlamadınızz
yazıkk özellikle sevencloves a yapılanlar.ada gei geldiindce ona tahammül edilemedi bile.yine yolalr ayrılmştı.gidenler varsa hell gibilerdendir

kimin emeği var kimin yok tartışmasına girecek bir insan değiim...başkaları adına konuşacak biri olduğunuda zannetmiyorum...bana yapılan bir şey yoktu...yeri gelir aynı çatı altında yaşadığın insanlarla bile anlaşamazken bir forumda aynı amaç için hizmet ettiğin insanlarlada anlaşamayabilir yolunu ayırabilirsin...geri geldin diye bir olay yokki geldiğimde tahamulsuzluk olsun

sen kimsin arkadaşım :) hatırlananlar hatırlanmıştır elbette sen niye celallendin?
sen şimdi bi askersin... er sin.. ama vatana ihanet ettin mesela, sonra kalkıp biz seni ah ne iyi askerdi, askerdi en azından diyebilirmiyiz sence?

kulandığın kelimelere dikkat et..o laf belki bana söylenmemiş olabilir ama ismimin geçtiği bir yerde cevap olarak kulanılmış...

Clone olmasın arkadaş :durdurun

yukardaki cevap senin içinde aynen geçerli...ne methedilmekten nede acındırılmaktan hoşlanırımki kalkıpki bunu başka bir nick altında yapacak en son insanım...

SevenCLoves La Acun_Karo bizim yurttaydı.. Çocuk qibi hack mack işLerine merak sardıqımda onLarı qörmüştüm. Ben başka sitede takıLıyordum baktım HaLiL (SevenCLoves) Acun_Karo burdaLar qireyim ekmek yerim dedim ama siteyi bana qöstermediLer çoLuk çocuk qirmesin diye o zaman 17 faLanım. BunLar yurtta cafeden qitti hemen son qiriLenLere baktım qirdim :D O qün buqündür burdayım ya. Eski nick sifresini unuttum bunu açtım epey bi süredir burdayım. HaLiL yurttan ayrıLdı ist dan da qitmis oLabiLir Acun u bi ara qörüyordum sonra 2si birden habersizce kayboLdu. Yurtta ve civarda da HaLiL e çok sayqı duyarLardı herkese yardım ederdi biLqisiyLe..

hatırLatayım dedim ..

ismini bana bağışlasanda bende seni tanısam :)

"photoshopc" abi seni hala bekliyoruz =)

reactor hakkaten helal olsun ya bilsem ve evimde netim olsa emin ol o efsaneler arasında bende olurdum şu anda anılmak bile güzel birşey keşke geri gelseler bizde onların tecrübelerinden fayadalanabilsek ...

şöyle bir baktımda başlığa.. hakikaten uzun süre olmuş başından beri burada olmak olanları gidenleri gelenleri görmek yeni dostluklar kurmak..
farklı bi duygu hackhell.. bu yüzden bırakamıyorum ya.

rebel chuckies ve byCaptain farklı bir forum sitesindeler.
hepsine buradan selam olsun 3unude kardeşim gibi severim..

mMUSTANGg vardı

güncel ve İslam ve insan müdavimlerinden.O da bıraktı bizi,
Allah selamet versin,inşallah iyidir..

şöyle bir baktımda başlığa.. hakikaten uzun süre olmuş başından beri burada olmak olanları gidenleri gelenleri görmek yeni dostluklar kurmak..
farklı bi duygu hackhell.. bu yüzden bırakamıyorum ya.

rebel chuckies ve byCaptain farklı bir forum sitesindeler.
hepsine buradan selam olsun 3unude kardeşim gibi severim..

chuck'La Captain'in aşkLarı.. ßiri ALkoLik Yazar ßiri DumanLı Yazar :)

RebeL'in MerakLa ßekLediğimiz YorumLarı.. :)

Aynen SeLam OLsun :)

elllerine sağlık kaptan harika bi konuya parmak bastın geçmişini bilmeyenin geleceğide olmaz
onlar bu siteyi yüceltenler, yükseltenler onları unutmayalım ve unutturmayalım

photoshopc yok ya arada konuşuyoduk telefonda bi ara sonradan telefon kurcalamaya meyilli ben tüm sim bilgimi silince bütün insanlar silinmişti ama sitede tel nosu olanlar mevcut numaradan ulaşamadıklarını söylemişlerdi inş hayattadır bi ses verse de duysak keşke ya neredesin sen kaybettirdin kendini abicim çık ortaya artık çok özledim ben seni olmuyo böyle :S

onca yorum okudum ve gerçekten inanılmaz bi ortam
açıkçası forumda çok fazla kişiyle tanışma imkanım olmadı ama insanlara dostluğa arkadaşlığa bu kadar önem veren bunca insanla beraber olmak benim için büyük sevinç büyük gurur...
Hackhell'in bugüne gelmesinde emeği geçen bugün burda bulunmama ve bunca kaliteli insanı tanımama ortam sağlıyan herkese foruma bir mesaj dahi katkıda bulunanlara sonsuz teşekkürler...

bjkemal Vardı Hiç Uğramıyor Artık.

ifrit var dı birde :D
ha bi de ben:D

hatırlamaz olurmuyum :)
Cimicimihumuhumulukulukuapua!

Geri