Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

Vay be bu kadar zaman geçtikten sonra unutulup buraya yazıcam aklıma gelmezdi. Yıllar ne çabuk geçiyor.. __________________
Doğrudur, mümkündür,uygundur.

yorum yapma panelimde alıntı codunu tıklayamıorum kusura bakmayın seneler gectıkce eskıdık heralde bızımde bır tesekkur butonumuz cıkmıyor tıklayamıyoruz yorum yaparken veya alıntı yaparkende ...sana gelırsek kanka eskı gunlerı ozledım ama ımkansız olası zaman gerı gelmez..anılarda kaldık ...hatıralarda..herkeze selamlar haa birde memom vardı mehmet onuda ozledım ...

Mayhoş ve Ata Kızı diyorum ben de

Burada Olacağım Aklımın Ucuna Gelmezdi Unutulduk Bizde :) Dostlara Selam Olsun..

sayilacak insanlarin sayisi hergecen gun artiyor gibi :)
adimi daha once burda gormustum bir kere daha gordum herseyin hayirlisi..

eskilere oncelikli olmak uzere yenilerede selam olsun ..

heeeyyy benim ismimi aradım bulamadım :S

UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR MERHABA HH AİLEM =))

Fringe sen konuşma olem :D alem özlemiş zaten hepimizi :D sizleri görmek güzeL Selamlar tekrardan..hepinize ..memom nerde memom..

sagol abı senı gordum daha ıyı oldum ...

bu konuya yazacagım hıc aklıma gelmezdı ama bızde unutulduk =))

Monarchie
Aktug
Country
Ethnic
Madness
Fare
Realist
Helldevil
Kırmızı Kız
Qapris
Kedicix
infatuate
revolation
Kaçan Aşık
derbederin

daha nıceleri selam olsun sizlere ....

MAJESTE (İslam ve İnsan bölümünün ilk moderatorü)
freemitnick (Kaliteli adamlardandı.)
photoshopc (Neredesin be abi çok özledik seni... İslam'ın yaşayan efsanesi. O bir modern çağ uleması. Benim bu günlere gelmemde büyük payı olan bir abimdir. Canım abim. Gerçekten sofistike, sofu ve samimi bir adam =). Hakiki müslüman. İkna ve büyük yorum kabiliyetiyle sitedeki tevhidin beşiği, sitedeki ümmeti muhammedin abisi kadir abi =)...İnşallah iyisindir abi. Allah yar ve yardımcın olsun her daim.),
.:CHECHEN (İsmi gibi çeçen bir kardeşimiz mehmed. Nerededir şimdi bilmiyorum.)
innuendo (O İslam bölümünün dayısı. Büyük emekdar. Bölümde en uzun süre moderatorlük ünvanı ve en çok emek ona aittir zannımca. Çok fazla ismi var. Rivayetlere göre 500'ün üzerindeymiş :biggrin:. bkz. eiffel hakkındaki dipnotum.)
DayWalkerr (Adı Gökçe. Kız değil erkektir :p. İslam insan değerli yöneticilerinden. Nerede bilmiyorum. bkz. eiffel hakkındaki dipnotum.)
Prenses (Göremiyorum bu günlerde. Çok hanım bir insandır. Sitede değer verdiğim 10 kişiden birisidir =)...)
sonsuzluğa (işte bir değer verilecek insan da burada. Onu anlatmaya kelimeler yetmez :biggrin:. Çok büyük hayranıyımdır ablamın. Bu kız hep yardım eder hiç istemez, dost aranıyorsa en büyük dostlardan birisidir. Ona yanlış yapanı yamuldurum :biggrin:. Çok kıymet verdiğim birisidir. Herşeyin onun gönlünce olmasını istiyorum ve onu çok seviyorum.)
KıRmızıKız (ben hala konuşabiliyorum arada bu zatla :biggrin:),
ASİL_1 (İslam insan mudavimlerindendi.)
ŤêΧ⊠(Milliyetçi çizgideydi kerata. Nerede acaba? :biggrin:)
İncubus (neredesin be müslümcü insan? Özledik seni haha..)
eiffel (İslam İnsan modlarından. innuendo dayı, eiffel, DayWalkerr ve bölümün ilk moderatörü MAJESTE bölümün en büyük emektarlarıdır.)
Siara (hauhah Nerede bu insan?)
SEYDİALİ (Bu mu? Doğunun kaplanı diyebiliriz kısaca :biggrin:)
Tears of Heaven (Sitenin Kimyageri. Kendisi çok çalışkandır. 10 kaplan gücünde konu açar. :p. Yani bir bakıma 10 SEYDİALİ gücündedir.( Laf ola beri gele. Aslın astarı yok :p) Hauhah. Ben mi? Ben kediyim :biggrin:)
ANGEL (Yeni iş ortağım. Eski maliye bakanı kemal derviş gibi büyük atılımlar gerçekleştireceğini destekler yorumlar yaptı. İş ciddiye binince kaçtı. :biggrin:)

Daha çok var da unuttuklarımız kusura bakmasın =)...

MAJESTE (İslam ve İnsan bölümünün ilk moderatorü)
freemitnick (Kaliteli adamlardandı.)
photoshopc (Neredesin be abi çok özledik seni... İslam'ın yaşayan efsanesi. O bir modern çağ uleması. Benim bu günlere gelmemde büyük payı olan bir abimdir. Canım abim. Gerçekten sofistike, sofu ve samimi bir adam =). Hakiki müslüman. İkna ve büyük yorum kabiliyetiyle sitedeki tevhidin beşiği, sitedeki ümmeti muhammedin abisi kadir abi =)...İnşallah iyisindir abi. Allah yar ve yardımcın olsun her daim.),
.:CHECHEN (İsmi gibi çeçen bir kardeşimiz mehmed. Nerededir şimdi bilmiyorum.)
innuendo (O İslam bölümünün dayısı. Büyük emekdar. Bölümde en uzun süre moderatorlük ünvanı ve en çok emek ona aittir zannımca. Çok fazla ismi var. Rivayetlere göre 500'ün üzerindeymiş :biggrin:. bkz. eiffel hakkındaki dipnotum.)
DayWalkerr (Adı Gökçe. Kız değil erkektir :p. İslam insan değerli yöneticilerinden. Nerede bilmiyorum. bkz. eiffel hakkındaki dipnotum.)
Prenses (Göremiyorum bu günlerde. Çok hanım bir insandır. Sitede değer verdiğim 10 kişiden birisidir =)...)
sonsuzluğa (işte bir değer verilecek insan da burada. Onu anlatmaya kelimeler yetmez :biggrin:. Çok büyük hayranıyımdır ablamın. Bu kız hep yardım eder hiç istemez, dost aranıyorsa en büyük dostlardan birisidir. Ona yanlış yapanı yamuldurum :biggrin:. Çok kıymet verdiğim birisidir. Herşeyin onun gönlünce olmasını istiyorum ve onu çok seviyorum.)
KıRmızıKız (ben hala konuşabiliyorum arada bu zatla :biggrin:),
ASİL_1 (İslam insan mudavimlerindendi.)
ŤêΧ⊠(Milliyetçi çizgideydi kerata. Nerede acaba? :biggrin:)
İncubus (neredesin be müslümcü insan? Özledik seni haha..)
eiffel (İslam İnsan modlarından. innuendo dayı, eiffel, DayWalkerr ve bölümün ilk moderatörü MAJESTE bölümün en büyük emektarlarıdır.)
Siara (hauhah Nerede bu insan?)
SEYDİALİ (Bu mu? Doğunun kaplanı diyebiliriz kısaca :biggrin:)
Tears of Heaven (Sitenin Kimyageri. Kendisi çok çalışkandır. 10 kaplan gücünde konu açar. :p. Yani bir bakıma 10 SEYDİALİ gücündedir.( Laf ola beri gele. Aslın astarı yok :p) Hauhah. Ben mi? Ben kediyim :biggrin:)
ANGEL (Yeni iş ortağım. Eski maliye bakanı kemal derviş gibi büyük atılımlar gerçekleştireceğini destekler yorumlar yaptı. İş ciddiye binince kaçtı. :biggrin:)

Daha çok var da unuttuklarımız kusura bakmasın =)...

sonsuzluğa diyorum unutmayalım diyorum

ve sayın deli torunto fatihi sanada ne yazıkki katılıyorum yazıkalrındna ötürü :p

Bırde unutulanları unutanlar hakkında konu açsak dıyorum ben deşifre edelim:biggrin:

ata kızı

sonsuzluğa

eftalya

k@rdelen

Geri