Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

onun katacagı guce ...... ben
necatıyı alana kadar gıt verdıgın forvet burak yılmazı gerı al okuz sınan

ya arkadaşlar ben bıktım bu fener g.sarayın çöplerini BEŞİKTAŞda görmekten yeter ya... bunlarda utanma sıkılma damı yok...BEŞİKTAŞı ne hale getirdiler.

Delgado'ya Yol Göründü

29f77ye.jpg

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Espanyol kulübü talip oldu. İspanya'nın Sport gazetesine göre, De La Pena'dan istediği verimi alamayan Espanyol, bu futbolcunun yerine düşündüğü Delgado için 5 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Adios Matias

Geçen sezon Arsenal'in istediği Delgado için şimdi de Espanyol kulübü 5 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Beşiktaş'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Delgado'ya talip çıktı. Geçtiğimiz sezon yıldız futbolcuyu renklerine katmak için büyük uğraş veren Arsenal'in ardından, şimdi de İspanya'nın önemli takımlarından Espanyol devreye girdi. İspanya basınında yer alan habere göre, geçen sezon De La Pena'dan istediği verimi alamayan Espanyol'un ilk hedefinin
Matias Delgado olduğu ifade edildi.

İSPANYA'YI ÇOK İSTİYOR
Beşiktaş'ın geçen sezon Arsenal'den gelen 5 milyon euro'luk teklifi kabul etmemesine rağmen, Delgado'nun sözleşmesinin bitmesine bir yıl kaldığı için Beşiktaş yönetiminin yapılan teklife bu kez sıcak baktığı belirtildi. Sport gazetesindeki haberde "Delgado, futbol yaşantısını İspanya'da sürdürmek istiyor. Bu nedenle Espanyol'un bu transferde şansı çok yüksek" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Fotomaç

ßen GalataSarayLıyım.. ama ßu adamIn ßjk'den qitmesini istemem acıkcası..tekniqi ßi cok oyuncudan daha üstün.. ßjk qönderirse ßu oyuncuyu cok ßüyük hata yapar..kolay kolayda yerini dolduramaz..

ßilqi icin saqoL..

eet Bu adamın yeri doldurulmas :vur

ama gönderirsede 5 m euro alıcaklar oda var :)

Mert Nobre ayrılıyor...

9qd0so.jpg

Beşiktaş'ın yerli sambacısı Nobre için Bundesliga ekiplerinden Frankfurt teklif yaptı. Almanlar golcü oyuncuya 3 milyon euro önerdiler.

Kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Beşiktaş, elindeki oyuncuları tutmak için de büyük çaba harcıyor. Siyah-beyazlı ekiple bir senelik daha sözleşmesi bulunan Mert Nobre'ye, Bundesliga takımlarından Frankfurt'un talip olduğu öğrenildi. Alman ekibi, golcü yıldız için 3 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Türk statüsünde oynadığı için Mert Nobre'yi
bırakmak istemeyen Beşiktaş yönetimi ise bu futbolcu için 7 milyon euro değer biçti. Alman ekibi rakamı çok yüksek bulduğunu açıklarken, Mert Nobre ise menajeri aracılığıyla siyahbeyazlı yönetime, "Uygun bir rakamda anlaşırsanız, gidebilirim" haberini yolladı.

Kaynak:Fotomaç

Eger beşiktaş bu adamı gondersin Buyuk konusuyorum
Pascal gonderıldı bırakmadım...
Hersene ortalama 15 maca gıderım kombınemde var,ama eger bunu yollasınlar,
BEN BU TAKIMI BIRAKIRIM ARKADAS VALLAHI BILLAHI BIRAKIRIM

Yeter yani onun bunun evladı zaten uzecegın kadar uzdun bızı yeter...

Uğur İnceman Beşiktaş'ta!!!

8842_sondakika002.jpg

Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Uğur İnceman'ı renklerine bağladı. Manisasporlu orta saha oyuncusu Uğur İnceman, şu anda Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampına katılmak üzere yolda. DHA'nın üyelerine servis ettiği habere göre, edinilen bilgilere göre İnceman ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı, kulübü Manisasporla da bonservisi bedeli konusunda uzlaşıldığı öğrenildi.

SporX
2db5d3p.gif

Gndermesin yeter artık dur be baskan bas qit nasıl bi insansın anlamıorum :S
Haysiyeti ayaklar altına aldırıosn yine bırakmıosn
Kaç tane oyuncu geldi gecti yine basarı yok
Sozunu tut baskan az da olsa gercek besiktaslı ol bırak git
Biraz Besiktaslı olan sozunun arkasında durur ve birakır gider
Verdigin vaatlerini tut tek bi tane soyluorum
Rıza Benimle Birlikte Gider Dedin
Hadi ARTIK GİT GERÇEKTEN BİZİ ÜZME !
Azda Olsa Besiktaslıysan...

DeLgado gibisi varmı be Be$ikta$'ta =)