Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

takımdaki en eli ayağı düzgün dolayısıyla 10 milyon dolar gözden çıkarılası bir adam.. elde tutmak gerçekten zor olacak

zaten ne zamandır gündemimizdeydi basının çok nadir görülen isabetli sallamalarından birisi...umarım Beşiktaş için hayırlı olur

Bundan sonraki tüm transfer haberlerini buraya verelim arkadaslar.Böylelikle bölüm daha düzenli olucaktır.

Espanyol bastırıyor !..

news_manset_resim_jx_Delgado007.jpg

Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu'nun "Kesinlikle satmayacağız" açıklamasına rağmen İspanyol ekibi Espanyol'un Delgado ısrarı sürüyor.
Siyah beyazlı kulübe resmi teklifi yapan ve ret cevabı alan İspanyol ekibinin, Arjantinli oyuncunun aynı zamanda menajeri olan babası Eduardo Emilio Delgado ile de görüştüğü ve Delgado'ya oldukça iyi bir teklif sunduğu öğrenildi.

Bu gelişme üzerine hafta içinde İstanbul'a gelecek olan Eduardo Delgado'nun Beşiktaş yönetimiyle masaya oturacağı ve oğlunun transferi için izin isteyeceği belirtildi. Eduardo Delgado'nun siyah beyazlı yönetimden izin alamaması durumunda, Delgado'nun yıllık ücretinde zam talep edeceği ve kontratının uzatılmasını isteyeceği ifade edildi.

Kaynak:Ligtv

kış git ya espanyol, adama kaptanlık da verdik,almış gazı da daha vermeyiz..

eli ayağı düzgün bi delgado var zaten demiröreni istese ya şu espanyol

Ali Cansun Azerbaycan'da!

Türk futbolcular Ali Cansun Begeçaslan, Levent Kartop ve Suat Usta, yeni sezonda Azerbaycan Birinci Ligi'nde mücadele eden Neftchi Bakü takımında forma giyecek.
Ali Cansun, Levent ve Suat'ın menajeri Haluk Canatar, 3 futbolcunun da Azerbaycan'ın Neftchi Bakü takımı ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Canatar, futbolcuların yeni takımlarıyla dün ilk antrenmanlarına çıktıklarını ve yeni sezonda Azerbaycan Ligi'nde mücadele edeceklerini kaydetti.

Flaş !!!! Beşiktaş'tan süper Bomba ! Vieira İddiası !

Patrick Vieira Bombası !!

Beşiktaşlı yöneticiler yılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Uzun süredir taraftarlar tarafından “yıldız istiyoruz” diye eleştirilen yönetimin, Guiza, Kewell gibi transferleri gölgede bırakabilecek bir süperstarla görüştüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta Ertuğrul Sağlam’ın ön liberoda sıkıntı yaşadığını yönetime bildirmesi üzerine Beşiktaş’ın rotasını Fransız yıldız Patrick Vierira’ya çevirdiği konuşuluyor.

“Edouard Cissé Yetersiz, Takviye Şart”

Ertuğrul Sağlam’ın yönetime verdiği raporda orta saha sıkıntısını işte bu sözlerle ifade etti. Yönetim de harekete geçti ve geldiği günden beri bekleneni veremeyen Cissé ile yolları ayırıp, Inter’de mutsuz günler geçiren bir başka Fransız yıldız Patrick Vieira ile ilgilenme kararı aldı.

“İtalya bana göre değil”

Öte yandan Patrick Vieira’nın da yaklaşık 2 hafta önce ülkesinin spor gazetesi L’Equipe’e verdiği demeçte “Arsenal’deki günlerimi mumla arıyorum. İtalya’da mutlu değilim, Premier League’ye göre çok faul çalınıyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. Futbolumu Seria A’da yeterince yansıtamadığımı söyleyebilirim. Öyle ki İngiltere’de Roy Keane’yi bile özledim” dediği belirtildi. Patrick’in bu sözleri her ne kadar şakayla karışık Goal dergisinde yayınlansa da, kulislerde konuşulan ismin Vieira olması ihtimalini güçlendiriyor.

“Bonservis bedeli düşük”

Vieira, 2005 yılında 20 milyon euro karşılığında Juventus'a transfer olmuş, şike skandallarından sonra 12.2 milyon dolara Inter’e gitmişti. Fakat yaşı ilerleyen futbolcu Mourinho tarafından ilk 11de düşünülmüyor. 32 yaşında olması nedeniyle Beşiktaş’ın bonservis konusunda fazla sıkıntı çekmeyeceği ve yaklaşık 7 milyon euro civarında bir bedelle transferin bitirilebileceği iddia ediliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı –Spor

PATRICK VIEIRA KİMDİR?

Tam adı: Patrick Donalé Vieira
Doğum tarihi: 23 Haziran 1976
Doğum yeri: Dakar, Senegal
Boyu: 1.93 Cm
Mevkii: ön libero
Bulunduğu kulüp: İnter Milan
Numarası: 14
Sırasıyla Oynadığı Kulüpler: Cannes, Milan, Arsneal, Juventus, Inter (halen)

zaaaa bastonunuda werceklermi:D onunla 32 yasındaki adamın neyini alıolar ya :saskin

Geri