Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

hayırlısı olsun

hiç tanımıyorum ama bundesligada küme düşen bir takım dahi olsa 10 numaralı forma teslim edilen ve daha 22 yaşında olan bir adam kesinlikle belirli bir potansiyele sahiptir

Ankara Seneye Kume Duser =)

bu sene kanaL1'de fransa'da yapıLan bi ümit miLLi takım turnuvası vardı.. orada izLemiştim beğenmiştim..

"Kulübüm izin verdiği takdirde Beşiktaş'ta seve seve oynarım"

6edvlc.jpg

Siyah-beyazlıların talip olduğu Necati Ateş, "Kulübüm izin verirse severek gelirim" dedi..

Rota yine yerli

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, listesine Necati Ateş'i de ekledi. Bobo'nun takımdan ayrılmak istememesi üzerine yabancı kontenjan konusunda sorun yaşamamak için rotasını yerli oyunculara çeviren siyah-beyazlıların, tecrübeli futbolcu ile temasa geçtiği belirtildi. G.Saray ile iki senelik daha sözleşmesi olduğunu ifade eden Necati, "Kulübüm izin verdiği takdirde Beşiktaş'ta seve seve oynarım" diye konuştu.

Gurur duyarım

Öncelikli tercihinin İngiltere olduğunu, Almanya, Fransa ve Rusya'dan da birçok teklif aldığını söyleyen yıldız futbolcu şöyle devam etti: "Avrupa'da oynamayı isterim tabii ki. Ancak benim için önemli olan giydiğim formanın hakkını vermektir. Beşiktaş gibi büyük bir camiada yer almak onur verir. Benim açımdan bu transferde herhangi bir sorun yaşanmaz, yeter ki G.Saray yönetimi gitmeme izin versin."

Sabah

Beşiktaşlıyım ama Beşiktaştan nefret ediyorum başkan istifa ettikten sonra maddi manevi klubümü desteklemeye devam edecem artık toplamaktan vazgeçelim artık lanet olsun size

böyle bi durum olursa tansiyonum fırlar cinnet geçiririm galiba. böyle bi adamın bizim takımda ne işi var ?

Я@SmUsSعN ™;3113860' Alıntı:
Öncelikli tercihinin İngiltere olduğunu, Almanya, Fransa ve Rusya'dan da birçok teklif aldığını söyleyen yıldız futbolcu

kimmiş necatiyi isteyen alman fransız ve rus takımları çok merak ettim doğrusu..

yazık oldu ankaraspora kümeye düşmeyi garantileyen ilk takım oldu daha sene başında...

millet güiza,eto'o,cisse peşinde koşuyo bizim peşinde koştuğumuz adamlara bak biz böle sağdan soldan eskileri toplamaya dewam edersek 2050 de şampiyon oluruz...

Fatih Tekke Beşiktaşımıza Doğru

2ajb02.jpg

Beşiktaş yönetimi, daha önce resmen istediği Fatih Tekke için Zenit kulübü ile bir kez daha masaya oturmaya karar verdi. Çok büyük transferler yapmaya hazırlanan Rus kulübü, Fatih konusundaki katı tutumundan vazgeçti.

Fatih Israrı

Beşiktaş, Rus ekibinin 6 milyon euro bonservis bedeli istediği Fatih Tekke için yeniden harekete geçti. Zenit'e 4.5 milyon euro önerilecek.

Bobo'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakan siyah-beyazlılar, forvet arayışlarını dört koldan sürdürüyor. Birçok yabancı ile temasa geçen ancak anlaşmaya varamayan Beşiktaş yönetimi, daha önce de talip olduğu Fatih Tekke için yeniden Rus ekibinin kapısını çaldı. Zenit'in önce 7 milyon euro istediği, ardından 6 milyon euro'ya kadar indiği tecrübeli forvet için siyah-beyazlıların, 4.5 milyon euro'yu gözden çıkardıkları ifade edildi.

Kampa Yetiştirilecek

Büyük paralar ödeyerek ünlü yıldızları kadrosuna katan Zenit'in, bu sezon da aynı tutumu sergilemesi Beşiktaş yönetiminin şansını artırıyor. Geçen sezon Rus ekibinde 39 maçta 13 [COLOR=Black">gol[/COLOR"> atan Fatih için "kesinlikle satmayacağız" diyen Zenit, Beşiktaş'ın ısrarlı teklifi ve 31 yaşındaki forvetin "Rusya'da mutlu değilim" açıklaması üzerine bu katı tutumundan vazgeçti. Siyahbeyazlılar, Fatih Tekke'yi Avusturya'daki yeni sezon kampına yetiştirmeyi planlıyor.

Fatih Tekke kimdir?

İsim: Fatih Tekke
Doğum tarihi: 9 Eylül 1977
Doğum yeri: Trabzon
Boy: 1.78 m
Kilo: 75 kg
Takma adı: Fatih Sultan Tekke
Mevki: Forvet
Oynadığı kulüp: Zenit
Forma no: 9
Sözleşme bitiş tarihi: 01.08.2010
Milli Takım kariyeri: (25 maç / 12 gol)
Kişisel başarıları: 2007-08 UEFA Kupası Şampiyonluğu, 2007 Rusya Ligi Şampiyonluğu, 2004-2005 Turkcell Süper Lig Gol Kralı (31 gol), 2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu, A Milli Takım'ın tarihindeki 500. golünü attı. 2005 yılında 'Dünyada en çok gol atan ikinci futbolcu' ödülünü aldı.

Forza Beşiktaş[/CENTER]​

gelmesını cok ısterımmm

Geri