anakinrick
1.618
dun vıeıra haberını fenerbahce ıcın okumustum =))
zaaaa bastonunuda werceklermi onunla 32 yasındaki adamın neyini alıolar ya :saskin
ßĻάςЌ ξάģĻę;3366385' Alıntı:Fenerbahce 32lik Senna İcin Salya Sümük Aglıyorda Alamıyor --- Buna Ne Dersın Bro ??? Ayrıca Viera İle Sennayı Aynı Tutmak Bile Bence Ahmaklık =)
Arkadaslar bizim oyuncu alanında sıkıntımız yok.Türkiyede ki en kaliteli oyunculara sahibiz.Bizde disiplinsizlik var.Gördük işte dünyaca ünlü Brezilyalı golcü Ailton geldi ,Beşiktaşta yapamadı.Manchaster United den transfer ettiğimiz ünlü orta saha oyuncusu ve Brezilya milli takımında oynamıs Kleberson'u aldık oda Beşiktaş'ta yapamadı.Büyük umutlarla transfer ettiğimiz John Carew de Beşiktaşta yapamadı.Neden bu oyuncular başka takımlarda cok güzel futbol oynayıp milli takım forması bile giyiyorlarken Beşiktaşta vasatın üstüne çıkamıyorlar ?
Çünkü Beşiktaşta forma savaşı yok.Eğer trasfer edilen oyuncu ünlüyse vasatta oynasa kötüde oynasa o ilk 11 'in içine dahil olacak.Oyuncu bunun farkında.Zaten istediği kadar parayıda oyununu oynasada oynamasada alıyor.Dolayısyla Beşiktaşa gelen oyuncu,Beşiktaşta tembeliği öğreniyor.
O yüzden Beşiktaşa kimi alırsanız alın Beşiktaşın sorunları bitmeyecekdir.Beşiktaşın sorunu oyuncularla değil oyuncuları tembeliğe alıştıran yönetimledir.
Saygılarımla,,,
haklısın.. ama bu sene beşiktaşın kadrosunun pek de yeterli olduğunu söyleyebileceğmizi sanmıyorum.. bu yönetim olduğu sürece beşiktaş geriye gitmeye devam eder.