Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

artık bu senede patlama beklemiyorum açıkçası beşiktaştan çünkü bu kadar hezimete rağmen hala transferde olay yapalım ! derdindeler..burak gibi yeteneklerin kıymeti bilinmemesi! bobo'yu hiç kimse istememesine rağmen sürekli gönderme planlarıyla beşiktaş yönetimi anlaşılmıyor...bu ve bunun gibi isimlerle uğraşılcağına paf takımla çıksın daha iyi!! ki bu senede anlayışın değişmemesi gelecek sezon neler yapabileceğini kestirmek zor gözükmüyor???neyse bu duruma tabiki galatasaraylı olarak sevinmiyorum....sadece benim gördüklerim bunlar !!Sanmayın ki bu olaylara seviniyorum!!

geçen senelere nazaren bjk nin durumu çok iyi kasasına bayağı para girdi bu sene

Arkadaşlar fakirlik sadece maddi yönle olmaz beşiktaş yürek olarak beyin olarak fakir galatasaray gibi birlik yok yani oyüzden öyle yazdım ben...

ђєάVєηśįś;3078404' Alıntı:
Arkadaşlar fakirlik sadece maddi yönle olmaz beşiktaş yürek olarak beyin olarak fakir galatasaray gibi birlik yok yani oyüzden öyle yazdım ben...

biz ruhumuzu 100. yıldan sora kaybettik daha da bulamıorz :S

Oliç bombası

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız, bir yandan Bobo’yu satmanın yollarını ararken diğer yandan da Brezilyalı forvetin yerini dolduracak bir isim arayışına girdi. Kara Kartalımızın transfer gündemindeki isim ise Bundesliga ekiplerinden Hamburg’un Hırvat golcüsü Ivıca Oliç.

Bu sezon Bundesliga’da oynadığı 32 maçta 14 gole imza atan Oliç, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da 2 gol kaydetti. 29 yaşındaki İvica Oliç’in 8 milyon euroluk maliyeti ise Bobo’nun satışından elde edilecek gelir ile karşılanacak. Yönetimimiz, Brezilyalı golcüyü 8 ila 10 milyon arası bir bonservis bedeli ile satmayı planlıyor.

Bu arada Beşiktaşımız, altyapıda görev yapan Necdet Ergün’ü işbirliğine gitme kararı aldığı TFF 3. Lig takımlarından Yalovaspor’a teknik direktör olarak gönderdi. Kulübümüzün Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın da görüşü doğrultusunda Ergün’ün yanı sıra altyapıda oynayan dört futbolcuyu da Yalovaspor’a vereceği belirtildi. Söz konusu futbolcularla gerekli anlaşmalara varıldığı, önümüzdeki birkaç gün içinde imza töreni düzenleneceği ifade idildi.

wty7hu.jpg

Kaynak: Akşam

Gordon ve Higuain Gidici

Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, özellikle Higuain'in bonservisiyle birlikte satılmasını istemiyor. Türkiye'ye uyum sorunu yaşadığı için kiralık verilmesinden yana olan Sağlam, belirledikleri şartları oluşturan bir kulüple anlaşabileceklerini belirtiyor. Beşiktaşımızın iki futbolcusuna talip olan takımlar içinde en ciddi teklifi Kocaelispor getirdi.

Süper Lig'e yeni çıkan Körfez ekibi güçlü bir takım kurmak için takımımızın iki yabancısına talip oldu. Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu Muammer Çelik, Gordon ve Higuain'i istediklerini kaydederek "Beşiktaş bu futbolcuları bize kiralık olarak vermeyi düşünüyor. Biz ise bonservisleriyle birlikte almak istiyoruz. Bunun dışında bir alternatif de sadece Higuain'i almak var. Bir de yabancı hakkını Gordon'dan yana kullanalım mı kullanmayalım mı diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. Beşiktaş yönetimi, bu oyuncular için birkaç kulüple daha görüşüyor.

Zaman

Higuain gitmedi mi ya ? Ben geçen sezon devre arasında gönderiLdi diye biLiyorum ..

Bobo'yu eLden çıkarmak güç gibi görünüyor.GazeteLerde onca haber var speküLasyon var ama icraat yok =) Be$ikta$'ta zamanında geLen tekLifLeri değerLendirmedi ..

Oliç hiç de bombaya benzemiyor....bence bu transfer yönetimin ipini çeker, çünkü Oliç tam bir santrfor değil.

bjk de iş yok parada yok:D

bakalm ya bence tutmazdı zaten besiktasta holosko nobre var boboyuda stmıolar transfere falan gerek yok bence forvete

baroş çok iyi bence beş tane kalitesiz yabancı alacağına iki tane kaliteli yabancı al daha faydalı olur !

bobo satıldı onun parası ile bence brezilyadan yeni bir genç golcü alınmalı

Başkan, Klasnic'i reddetti

Başkan, Klasnic'i reddetti
Demirören, forvet konusunda kararın Ertuğrul Sağlam'da olduğunu söyledi

2lk5kt2.jpg

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaşımızın kapısını menajerler aşındırırken, Hırvatistan’ın golcüsü Ivan Klasnic yeniden gündeme geldi. A Milli Takımımız’ın Hırvatistan ile oynadığı maç için Viyana’ya giden Beşiktaşımızın Başkanı Yıldırım Demirören, burada menajerlerle bir görüşme yaptı. Hilton Oteli’ndeki görüşmelerde bonservisi elinde olan Klasnic, Demirören’e önerildi. Dinamo Kiev ile görüşen Bobo’nun takımdan her an ayrılabilme ihtimaline karşılık alternatif arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yöneticilerle görüşen menajer Anıl Çil, "Şu anda Avrupa’da birçok golcü boşta. Klasnic’in bonservisi elinde. Werder Bremen’den ayrılmak istiyor. Beşiktaş’a transferi gerçekleşirse, siyah beyazlılar mükemmel bir golcüye kavuşur" dedi.
Klasnic: "Rüya görüyorum sandım"

Demirören ise Çil’e teşekkür ederek, "Klasnic çok önemli bir oyuncu. Fakat takımımızı tamamen Ertuğrul Sağlam oluşturuyor. Sinan Engin’in de konuyla ilgili bilgileri var. Teknik direktörümüzün İspanya ve Almanya’da bazı golcülerle temasta olduğunu biliyorum. İstediği oyuncuyu tercih ettiğinde gerekli çalışmalara başlayacağız. Klasnic’e kapımız şu an için kapalı" diye konuştu.

Öte yandan milli maçta Hırvatistan’ın golünü kaydeden Ivan Klasnic, karşılaşmayla ilgili, "Topu kalemizde gördüğümde rüya görüyorum sandım. Maçta iyi oynayan taraf bizdik ama şans Türklerden yana idi. Yukarlarda birileri bizim yarı finale çıkmamızı istemedi" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Geri