Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

si. e .nin yeni mi aklına gelmiş sen bilirsin demek?adam başından beri gelmeyecem dedi

beceriksizliğin adı sen bilirsin olmuş.. sıcak bakmadığını biliyorduk zaten..

sezon başlayana kadar hiç bir habere inanmıyorum herkes öle yapsın en güzeli öle oluyor ;)
[imkb da haber olarak çıkması haricinde tabi]

bu adam için iyi futbolcu ama düzensiz yaşamıyla tam bir problem çocuk diyorlar.umarım başımıza yeni bir bela almamışızdır

İnsallah Beşiktaş a hayırlı olur

bu adam için iyi futbolcu ama düzensiz yaşamıyla tam bir problem çocuk diyorlar.umarım başımıza yeni bir bela almamışızdır

İnsallah almamışızdır, haklısın

Uğur İnceman'ın aklı Beşiktaş'da

Aklı Beşiktaş'da!

Beşiktaş'ın uzun süredir renklerine bağlamak için emek verdiği Uğur, kulübü Manisa’ya rest çekti. Tecrübeli oyuncu, “Süper Lig’de kalmak, Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamak istiyorum. Aklımda Beşiktaş var ve anlayış bekliyorum” dedi. Siyah-Beyazlılar, Manisa’ya 2 futbolcu ve 500 bin Euro teklifte bulunmuştu.

Kaynak: Fanatik

yok artık ii sıkmaslar ha eto turkiye anca 35 yasında ugrar

Kartal'a pahalı geldi!

EURO 2008 Avrupa Şampiyonası´ndan elenerek turnuvaya veda eden Çek Cumhuriyeti´nin tecrübeli golcülerinden Milan Baros´un, menajerleri tarafından Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi.

263hffc.jpg

İngiltere’nin Portsmouth takımında oynayan 27 yaşındaki golcü için kendilerine gelen öneriyi değerlendiren Sinan Engin’in, bu oyuncunun bonservisini pahalı bulduğu belirtildi. Engin, Çek futbolcunun menajerleriyle yaptığı görüşmede herhangi bir olumlu sonuç alamadığı vurgulandı. Beşiktaş Brezilyalı futbolcusu Bobo’nun satılma ihtimaline karşın alternatif isimleri listeleyen Genel Menajer Sinan Engin Milan, Baros’un yanı sıra İspanya’nın Real Betis takımında top koşturan Edu’yu da listesinde bulundurduğu belirtildi.

kaynak: fanatik

ђєάVєηśįś;3074155' Alıntı:
eWt en fakir takıma önermişler herifi :)

En fakır takım GS...Oyuncularının ödemesini yapsınLar.
Bız Gs gıbı bole konularla gundeme gelmeyız.

gs fakir olsa bile bjkden zengin orası var bide atma istersen

Geri