Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

hedefleri küçük krallığımızın kayıp kralı bu olmalu galiba

Dinamo Kiev’in Bobo aşkı

Ukrayna takımı Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü için 7 milyon Euro teklif yaptı. Siyah beyazlı yönetim ise bu parayı az bularak kabul etmedi.

UKRAYNA’nın Dinamo Kiev takımı ısrarla peşinde olduğu Bobo için en son 7 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Önceki gün başkan Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Levent Erdoğan, menajer Sinan Engin ile toplantı yaparak başta Ukrayna’nın D.Kiev takımı olmak üzere, İspanya, Portekiz, Fransa takımlarının bu oyuncu için yapılan teklifleri değerlendirdi. Demirören, Bobo’nun siyah beyazlı takım için önemli bir yıldız olduğuna değinerek "Bobo için birçok takım teklif veriyor. D.Kiev takımı çok ısrarcı fakat önerdiği ücreti kabul etmedik. Çünkü Bobo şu anda sadece Türkiye değil Avrupa’nın önemli golcülerinden biri. Gerekirse satmayabiliriz" dedi.

Siyah beyazlı takımın başarısı için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a tam yetki verdiklerini vurgulayan Yıldırım Demirören, şöyle konuştu: "Beşiktaş’ta teknik patron Ertuğrul Sağlam’dır. Bu nedenle istediği transfer listesindeki tüm oyuncuları bir bir renklerimize bağlıyoruz.

Teklif cazip değil

Siyah beyazlı takımın başarısı ve menfaatleri için hareket ediyoruz. Bobo için önerilen teklif cazip değil. Beşiktaş futbol takımının önemli oyuncusu olan Bobo ile konuşacağız. Kulübün menfaatleri her şeyin üstünde geliyor. Bobo için D.Kiev takımı, yönetimi ve başkanı fiyat arttıracaklarını vurguladılar. Beklemedeyiz."

Menajerlerle konuşuldu

Bobo’nun gitmesi halinde B planlarının hazır olduğunu vurgulayan Demirören konuşmasını şöyle tamamladı: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın daha önceden izleyip takibe aldığı Portekiz, İspanya, İngiliz liginden golcüler var. Bu oyuncuların menajerleri ile her konuda konuştuk. Şu anda asbaşkanımız Levent Erdoğan 2008 Avrupa Şampiyonası’nda oynayan önemli golcüler ile fikir alış verişinde bulundu. Beşiktaş’ta forvet sorunu olmamıştır, olmayacaktır. Taraftarlarımızın yeni sezonda yüzünü güldüreceğiz."

Hürriyet

demirören golcü sorunu demiş ama bence çok ciddi bi golcü sorunu var ben beşiktaş ın bi maçı rahat kazandını görmedim hep şansa bi gol atıyoruz maç kazanıyoruz hucumda çok eksik bence beşiktaş şu anda

kimin geldiği önemli diil bence önemli olan kadroyu oturtmak her sene hem oyuncular hem sistem değişiyo bu şekilde olmaz ki biraz sabretmek ve sistemi oturtmak lazım önce aynı oyuncularla

gelirlerse çok iyi ikisi de iyi oyuncular bence ama ben hiç zannetmiyorum bu işin olcağını

Bobo attığı çok kritik goLLerLe Be$ikta$'a çok önemLi gaLibiyetLer kazandırdı.Tüm takım pasif haLdeyken o ayaktaydı ve kurtarıcıydı bence Be$ikta$ boboyu satmamaLı

genç olduğunu da unutmamak lazım ama bobo kalsa bile yine söylüyorum tek başına bişey yapamaz beşiktaş a forvet lazım

bence beşiktaş ın aradığı oyuncu diil çünkü o adam o lige adapte olmuş ve oynuyo bizimkiler ona izin vermez ki bi sene şampiyon olmıyalım veya yeterli olmasın hemen yolluyolar

Bence Kesinlikle Satıp Yerine Adam Gibi Birini Almamız Lazım Boboyla Böyle Tek Başına Olmayacak Bu İş..Şöyle Bize Eskilerdeki Gibi Bi Amokachi Stili Bi Adam Gerekli Aklı Başında Karşı Defansı Yıpratacak Bi Zenci...

Kartal'da Cem Atan'a 4 yıllık sözleşme

Siyah-beyazlıların 3+1 yıllık teklif yaptığı Cem Atan, "Beşiktaş gerçek bir aile, kalıcı olmak istiyorum" dedi

Atan hazır!

Beşiktaş, transfer listesindeki isimlerden biri olan Cem Atan ile her konuda anlaştı. Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen 23 yaşındaki gurbetçi oyuncu, "Beşiktaş bana 3+1 yıllık sözleşme önerdi. Benim de tek hayalim Türkiye'ye gelmek ve siyah-beyazlı formayı giymek" yorumunu yaptı. Transfer dönemi başladığından bu yana Avusturya kulübüyle
genç yıldızın bonservisi konusunda görüşmelerde bulunan ancak bir türlü ortak bir rakamda buluşamayan siyah-beyazlılar sona geldi.

Kaliteli bir hocası var
maraton.com.tr'ye konuşan Cem Atan, transferiyle ilgili şu yorumu yaptı: "Sinan Engin beni izlemeye geldi. Benim açımdan bir sorun olmadığını, kulübümü ikna etmeleri gerektiğini söyledim. Sanırım 1.5 milyon euro gibi bir bonservis bedeline bu iş biter. Beşiktaş büyük bir caima, kaliteli bir hocası var ve tam bir aile yapısındalar. Ben de bu camiada kalıcı olmak istiyorum."

Cem Atan kimdir?

Doğum tarihi: 30 Haziran 1985
Doğum yeri: Wiener
Boyu: 1.84 m
Kilosu: 74 kg
Mevki: Sağ açık, forvet
Kariyeri: 82 maç / 9 gol
Kulübü: Mattersburg

Kaynak:Fotomaç

Nuri Şahin Gelmiyor

Beşiktaş'ın ısrarla istediği genç yıldız, Sinan Engin'i arayarak, "Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum" yanıtını verdi.

Siyah-beyazlılarda Nuri Şahin şoku yaşanıyor. Sezon bittiğinden bu yana genç oyuncuyu ikna etmeye çalışan Beşiktaş'ın tüm çabaları sonuçsuz kaldı. Geçtiğimiz hafta Nuri'nin kulübü Dortmund ile her konuda anlaşan ve yıldız oyuncuya "Senden haber bekliyoruz" diyen Kara Kartal, olumsuz yanıt aldı.
Önceki gün menajer Sinan Engin'i arayan Nuri'nin,
"Teklifiniz için teşekkür ederim. Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamak bana gurur verir. Ancak futbol yaşantımı Avrupa'da sürdürmek istiyorum" dediği öğrenildi. Nuri'ye "Sen bilirsin" diyen Engin, bu transfer defterini kapattıklarını ifade etti.

Kaynak:Fotomaç

zuaaaaa
zati gelmeyecekti

Geri