Transfer Haberleri Buraya [Tek Başlık]

sinan engin sen futboldan anlaniyorsun konusmanı duzelt biraz ve istifa et boynumuz herzaman bukuk senin ve başkanın yuzunden

Bobo'nun yerine Edu

Bobo'yu Dinamo Kiev'e satma kararı alan takımımız, Real Betis'te forma giyen Edu'yu kadrosuna katacak. Kartal, 29 yaşındaki futbolcu ile 1.5 milyon eurodan 3 yıllık anlaşma sağladı. Beşiktaşımız, Real Betis'te forma giyen Edu'yu transfer etme hazırlığında. Brezilyalı golcüsü Bobo'yu hem maddi kaynak yaratmak hem de yabancı kontenjanını boşaltmak için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e satma kararı alan siyah-beyazlılar, onun yerine yine bir Brezilyalı olan Edu'yu alacak. Tam adı Luiz Eduardo Schmidt olan tecrübeli oyuncu ile yıllık 1.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, Real Betis ile de pazarlıklarını sürdürüyor.
FABİO AURELİO'NUN KARDEŞİ
Bonservis bedeli olarak 5 milyon euro isteyen İspanyol ekibine, 3 milyon euro teklif eden ancak gerekirse bu teklifini 4 milyon euroya kadar çıkarmayı planlayan Beşiktaş'ta yönetimin bu transfere bitti gözüyle baktığı öğrenildi. Liverpool'un yıldızı Fabio Aurelio'nun kardeşi olan 29 yaşındaki forvet oyuncusu, geçen sezon İspanya'da forma giydiği 31 maçta toplam 11 gole imza attı.

BOBO İKNA OLDU
Bu arada Beşiktaş, gitmemek için direnen Bobo'yu da ikna etmeyi başardı. Uzun bir süredir soğuk bir ülkede oynamak istemediğini, ancak İspanya ve İtalya'dan gelecek teklifleri değerlendireceğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, Ukrayna kulübü Dinamo Kiev'in teklifini kabul etti. Eğer siyah-beyazlılar aradaki menajer sorununu da hallederse bu transferden siyah-beyazlı kulübün kasasına 7 milyon euro girecek

inşallah fb deki edu gibi gol kralı olmaz vede rekor kırmaz yawwwww

istatistikleri iide elemanın hic duymadm adını

Fatih Tekke Geliyor Mu?

2wdomxl.jpg

47398_1_080616103506.jpg

Futbol yaşantısını Rusya'da sürdüren Fatih Tekke, Türkiye'ye dönmek istediğini söylerken, adının Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Fanatik Gazetesi'nde yer alan haber...

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Fatih Tekke, Fanatik'e konuştu: Bonservisim pahalı, ancak Türkiye'ye dönmeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Kulübümle anlaşılsın, ona göre davranırım.

Mostar Köftecisi’ne gitti

Futbol yaşamını Zenit’te sürdüren ve ismi Beşiktaş ile anılan Fatih Tekke, Türkiye’ye geldi. İstanbul’a iner-inmez ayağının tozuyla arkadaşının sahibi olduğu Mostar Köftecisi’ne uğrayan yıldız oyuncu, muhabirimiz Ahmet Demirtaş’ın sorularını yanıtladı. Söz, Fatih Tekke’de: UEFA Kupası’nı kaldıran bir oyuncu olarak kendimle gurur duyuyorum. Transferimle ilgili net bir durum yok. Beşiktaş’ın beni istediğini duydum. Bonservisim çok yüksek. Kulübümle anlaşılırsa, ona göre davranırım...

‘Milli takımı hak etmiştim’
“Rusya'ya ayak uydurduğumu söyleyebilirim. Bazı yemeklerimi hâlâ Türkiye’den getirtiyorum. Tek sıkıntım Rus mutfağı... Milli takım konusuna gelince. Kadroya alınmadığım için çok üzgünüm. UEFA Kupası’nı kazandığım bir sezonda şampiyonada yer almayı hak ettiğimi düşünüyorum. Ancak milli takıma kırgınlık olmaz. Ay-Yıldızlı ekibimizin başarısıyla gurur duyacağım. Eski kulübüm Trabzonspor’un Gökhan Ünal transferini de son derece yerinde buluyorum.”

Maraton
:clap

Beşiktaş'tan Nuri Şahin için son teklif

Beşiktaş, ikna etmek istediği Nuri Şahin'e son teklifini sundu. Siyah - Beyazlılar'ın kulübü Borussia Dortmund'la anlaştığı Nuri'ye 1 yıl kiralık gelmesini önerdiği, memmun kalması durumunda sözleşmeyi uzatma teklifini yaptığı öğrenildi. Nuri'ye ayrılmak istemesi halinde de yine Borussia Dortmund'a gidebileceği de bildirildi.

Beşiktaş'ın Alman ekibine de bir yıl kiralık parası ödeyeceği ancak sözleşemeye, "Nuri isterse bonservisini alırız" ifadesini koyacağı öğrenildi.

Nuri'nin de bu teklif karşısında düşünmek için bir kez daha süre istediği ve en geç bu hafta sonuna kadar cevap vereceği ifade edildi.
İsviçre'de bulunan Menajer Sinan Engin'in de bir diğer gurbetçi oyuncu Eren Derdiyok'un kulübü Basel'le bir kez daha masaya oturduğu ve Siyah - Beyazlılar'ın önerdiği 1, 5 milyon Euro'luk teklifi 2 milyon Euro'ya çıkarttığı iddia edildi.

Sinan Engin git artık başımızdan. Gölge etme yeter...

Kartala genç kral!

Beşiktaş Emre Aktaş'a talip

Türkiye'yi önümüzdeki sezon UEFA Kupası'nda temsil edecek olan Beşiktaş'ın, Adanaspor'un golcü oyuncusu Emre Aktaş'ı kadrosuna katmak istediği açıklandı.

resim525.jpg

Beşiktaş'ın Adanaspor'un genç golcü futbolcusu Emre Aktaş'a talip olduğu dile getirildi.

Emre'nin menajeri Efgan Erciyas, yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı kulübün Emre ile yakından ilgilendiğini, bu konuyu görüşmek üzere İstanbul'a gittiklerini söyledi.

Adanaspor ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan, ancak kulübünden ayrılmak isteyen Emre'ye Beşiktaş'ın dışında Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor ile geçen sezonun flaş ekiplerinden Sivaspor'un da talip olduğunu belirten Erciyas, ''Geçen yıl TFF 2. Lig'de gol kralı olan Emre ile ilgili daha önce söz verdiğimiz için önce Beşiktaş ile görüşeceğiz'' dedi.

Öte yandan yeni transferler Zapatocny, Seriç ve Sivok'un kadroya katılmasıyla yabancı sayısı 10'a çıkan Beşiktaş, yabancı kontenjanında yer açmaya çalışıyor.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezon için kadroda düşünmediği Higuain ve Schildenfeld'e Süper Lig'in yeni takımı Kocaelispor talip oldu. Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan iki futbolcuyla anlaştıklarını, taraflar arasındaki ufak pürüzlerin giderilmesi halinde, Higuain ve Schildenfeld ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

İki futbolcunun takımdan ayrılmasının ardından, Beşiktaş 6+2 kuralı uyarınca yeni transferleriyle resmi sözleşme imzalayabilecek.
ntvspor

Beşiktaş Real Betis'ten 'edu'yu Istiyor

İspanyol Basını, Beşiktaş Kulübü'nün, Real Betis Takımında Oynayan Brezilyalı 'Edu' Lakaplı Luis Eduardo Schmidt'i Transfer Etmek İstediğini İddia Etti.

İspanyol basını, Beşiktaş Kulübü'nün, Real Betis takımında oynayan Brezilyalı ''Edu'' lakaplı Luis Eduardo Schmidt'i transfer etmek istediğini iddia etti.

Real Betis'in geçen sezon ligde kalmasını sağlayan ve en etkili futbolcularından biri olarak göze çarpan 29 yaşındaki forvet oyuncusu Edu, transfer pazarınında da adından sıkça söz ettiriyor.

İlk olarak Yunanistan'ın Olympiakos takımı Edu'ya teklif yaparak Real Betis'e 3 milyon avro bonservis önerirken, Beşiktaş'ın bunun üzerine 5 milyon avroluk bir teklifle fiyatı yükselttiği iddia edildi.

Real Betis ile 2009 yılında sözleşmesi bitecek Edu için Beşiktaş'ın, Real Betis Kulübü Başkanı Lopera'yı ikna etmesi halinde transferin gerçekleşebileceği ileri sürüldü.

Haberler

edu olurmu bilmem ama bence olmasın ben istemiom

2.ligde kral olmuşta 1. ligde BEŞİKTAŞ forması giymek çocuk işi deil...!!!!

Geri