Tercih Soru(n)Larınız?

tercihLeri puana göre değiL de isteğe göre sıraLandırman iyi oLmuş,biraz kısmet işi bu saatten sonra inş en çok istediğin oLur.. :goz:

eyvallah saol lazish valla bu tercih döneminde emeğin çok geçti hakkını helal et ya ben bu ekonometriden çekiniyorum biraz okutulan derslerin içeriğine baktım tek problem matematik diğerlerini yapabilirim herhalde ama olan oldu artık hayırlısı demekten başka bişi yapılmaz artık

eyvallah saol lazish valla bu tercih döneminde emeğin çok geçti hakkını helal et ya ben bu ekonometriden çekiniyorum biraz okutulan derslerin içeriğine baktım tek problem matematik diğerlerini yapabilirim herhalde ama olan oldu artık hayırlısı demekten başka bişi yapılmaz artık

hiç bişe olmaz takma kafana
ders kalkar hoca değişir
çanı aşağı çekerler
öğrenci işlerini ayarlarsın veya hocaya hatun ayarlarsın
geçersin yani bi şekilde
kalırsan da tek kalan sen olmazsın ...

ekonometri zor bir bölümdür iibf.deki en sayısal ağırlıklı bölümdür... matematiğine güvenmiyorsan yazmandan önce ders içeriklerini iyice bir araştırmanı tavsiye ederim..... ama doğru şekilde çalışırsan yapacağından eminim :goz:

eğerki çok fazla sayısal olmasın istiyorsan işletmeyi tavsiye ederim........

bu arada işletme bölümü okumak isteyen arkadaşlar varsa soru(n)ları için yardımcı olabilirim

samco daha iyi biLir,ekonometri onLarın faküLtede.. =)
gerçi benim de ev arkadaşı ekonometri 1'e başLıcak bu sene ama benim de biLdiğim çok zor çok sayısaL bi böLüm oLduğu..

BEN SÖZEL-2 DEN 306 PUAN ALDIM BAŞARI SIRALAMAM 35,430 sizce coğrafya bölümünemi gitmeliyim yoksa sosyal bilgiler öğretmenliğimi?

BEN SÖZEL-2 DEN 306 PUAN ALDIM BAŞARI SIRALAMAM 35,430 sizce coğrafya bölümünemi gitmeliyim yoksa sosyal bilgiler öğretmenliğimi?

O biraz da sana kalmış birşey.Ağırlık bakımından bu iki bölüm arasında pek bir fark yok diye biliyorum.

bölümden ziyade öğretmenliği tercih etmeni öneririm... bölümde özellikle de coğrafya tarih gibi bölümdelerde öğretmenlik için formasyon almak çok sıkıntılı oluyor....

samco daha iyi biLir,ekonometri onLarın faküLtede.. =)
gerçi benim de ev arkadaşı ekonometri 1'e başLıcak bu sene ama benim de biLdiğim çok zor çok sayısaL bi böLüm oLduğu..

ev arkadaşına Allah kolaylık versin :D:D:D:D ekonometri 2'den 3e geçen arkadaşlarım var ne çektiklerini ben biliyorum :):):):) arkadaşına da yardımcı olabileceğim konu varsa her zaman yardımcı olmaya çalışırım :goz:

ev arkadaşına Allah kolaylık versin :D:D:D:D ekonometri 2'den 3e geçen arkadaşlarım var ne çektiklerini ben biliyorum :):):):) arkadaşına da yardımcı olabileceğim konu varsa her zaman yardımcı olmaya çalışırım :goz:

çaLışacak artık yapcak bişi yok =)
iLetirim kendisine nasıL oLsa aynı yerdeyiz hatta bi ara sizin kampüste tanışırız..

Arkadaşlar Ben Bursa'da Oturuyorum...Ovaakça Şarık Tara Tek.ve End.Meslek Lisesin'den Makine Teknoloji Alanını Kazandım.Yalnız İstediğim Alan Bilişim Teknolojileriydi.Lise 9 Hazırlık Okunduğu İçin,Ben Lise 10'da Endistüri Meslek Lisesi Bileşim Teknolojileri Alanına Geçebilirmiyim....CEVAPLARINIZI BEKLİYORUMM...........................???????????? ????

basım yayın ve teknolojileri bölümü hakkında bilgisi olan varmı

bi fikrim yok üzgünüm.. :D ama korsancıLıkta ii para var.. :hhdil

hehe:D peki bişi sorcam bu bölüm yeni açıldı(2yıllık)(7 bölümüğn birleşimi olan bi bölüm) bakıyorum ünv lerin sitelerine her ünv de de farklı ders programları var.böle bişi mümkünmü?yani aynı bölüm olup farklı dersler görmek?

ya kafayı yicem biri yardımcı olsun 2 yıllık yazcam bölüm ea ham 232 0.3 lü puanım 258...çoğu bölüme gidebilirm ama nereye gideyim biri fikir versin allah aşkına:(

ya kafayı yicem biri yardımcı olsun 2 yıllık yazcam bölüm ea ham 232 0.3 lü puanım 258...çoğu bölüme gidebilirm ama nereye gideyim biri fikir versin allah aşkına:(

Usta rastgeLe böLüm mü yazıLır.
Hangi böLümLere iLgin war onLarı yaz.AraLarından bir secme yapaLım.
BiLdiğimiz kadarıyLa bişiLer söyLeyeLim. . .

Geri