eyvallah saol lazish valla bu tercih döneminde emeğin çok geçti hakkını helal et ya ben bu ekonometriden çekiniyorum biraz okutulan derslerin içeriğine baktım tek problem matematik diğerlerini yapabilirim herhalde ama olan oldu artık hayırlısı demekten başka bişi yapılmaz artık
eyvallah saol lazish valla bu tercih döneminde emeğin çok geçti hakkını helal et ya ben bu ekonometriden çekiniyorum biraz okutulan derslerin içeriğine baktım tek problem matematik diğerlerini yapabilirim herhalde ama olan oldu artık hayırlısı demekten başka bişi yapılmaz artık
BEN SÖZEL-2 DEN 306 PUAN ALDIM BAŞARI SIRALAMAM 35,430 sizce coğrafya bölümünemi gitmeliyim yoksa sosyal bilgiler öğretmenliğimi?
BEN SÖZEL-2 DEN 306 PUAN ALDIM BAŞARI SIRALAMAM 35,430 sizce coğrafya bölümünemi gitmeliyim yoksa sosyal bilgiler öğretmenliğimi?
samco daha iyi biLir,ekonometri onLarın faküLtede.. =)
gerçi benim de ev arkadaşı ekonometri 1'e başLıcak bu sene ama benim de biLdiğim çok zor çok sayısaL bi böLüm oLduğu..
ev arkadaşına Allah kolaylık versin ekonometri 2'den 3e geçen arkadaşlarım var ne çektiklerini ben biliyorum arkadaşına da yardımcı olabileceğim konu varsa her zaman yardımcı olmaya çalışırım :goz:
çaLışacak artık yapcak bişi yok =)
iLetirim kendisine nasıL oLsa aynı yerdeyiz hatta bi ara sizin kampüste tanışırız..
onur kardeşim o konuda bi biLgim yok,
basım yayınsa modern matbaacıLık oLsa gerek.. =S
bi fikrim yok üzgünüm.. ama korsancıLıkta ii para var.. :hhdil
ya kafayı yicem biri yardımcı olsun 2 yıllık yazcam bölüm ea ham 232 0.3 lü puanım 258...çoğu bölüme gidebilirm ama nereye gideyim biri fikir versin allah aşkına