Tercih Soru(n)Larınız?

bandırmayı dusunen arkadaslara herkonuda yardımcı olabılırım...

slm LaZiSH sana çok teşekkür ederim böyle bir konuyla ilgilendiğin için şimdi soruma geçeyim

benim şehirdışında okuma problemim yok saolsun ailem bu konuda illa istanbul olcak demiyo şimdi tercih kılavuzuna sakarya üni. kamu yönetimi mi? yazim ya da çanakkale 18 mart üni. kamu yönetimi mi? yazim ikiside kendini kanıtlamış kaliteli üniversiteler mi? şimdiden teşekkürler

yani eğer puanın ikisine de yetiyorsa gözüm kapaLı Sakarya derim.. =)
Sakarya-KocaeLi ÜniversiteLeri kendiLerini kanıtLamış üniLer hem de İstanbuL'a yakın,rahat edersin..

çok saol lazish bzim arkadaşın sıralamasına göre çanakkaleye yetiyo benim sakarya-kocaelinede yetiyo arkadaş gel beraber gidelim ev filan tutarız dedide o yüzden böyle bi ikilemde kaldım

slm yine ben aklımda mesleklerle ilgili bazı sorular var cevaplandırırsanız sevinirim

aslında ben araştırdım ama somut birşey bulamadım

1)(siyaset bilimi ve kamu yönetimi) ile (kamu yönetimi) arasındaki farklar neler?Çalışma alanları benzer mi? ya da çalışma alanları neler?

2)ekonometri,maliye,kamu yönetimi bölümlerinden mezun olursam hangi mesleklerde çalışırım bu bölümler güzel okunacak bölümler midir?

3)tercih formuna 10 tane tercih yapmayı düşünüyorum bu dezavantaj mıdır? kusura bakmayın çok oldu sorularım ama napalım sizin gibi tecrübe sahibi kişilerden yardım istiyorum umarım cevaplarsınız

slm yine ben aklımda mesleklerle ilgili bazı sorular var cevaplandırırsanız sevinirim

aslında ben araştırdım ama somut birşey bulamadım

1)(siyaset bilimi ve kamu yönetimi) ile (kamu yönetimi) arasındaki farklar neler?Çalışma alanları benzer mi? ya da çalışma alanları neler?

2)ekonometri,maliye,kamu yönetimi bölümlerinden mezun olursam hangi mesleklerde çalışırım bu bölümler güzel okunacak bölümler midir?

3)tercih formuna 10 tane tercih yapmayı düşünüyorum bu dezavantaj mıdır? kusura bakmayın çok oldu sorularım ama napalım sizin gibi tecrübe sahibi kişilerden yardım istiyorum umarım cevaplarsınız

1) ismi yani aLanı uzun oLan böLümLer tabiki iş oLarak tercih oLarak farkLı aLternatifLere sahiptir..

2) dostum ekonometri cidden çok zor bi böLüm örneğin 80 kişi giriyorsa 8 kişi mezun oLuyor böLümden,çünkü gerçekten çok zormuş arkadaş var o böLümden o söyLedi,ama maLiye kamu yönetimi daha koLay ve zaten mezun sayısı da çok fazLa.. kendine güveniyorsan ekonometri oku derim çünkü mezun oLunca da hakkını aLırsın.. ;)

3) tercih formuna sadece istediğin ve gerçekten gitmek istediğin yerLeri yaz sayısı önemLi değiL.. ;)

valla lazish ben teknik egitim fakultesi teknik öğretmenlik mezunuyum ama göztepe kampusu ile ilgili arkadaşlara yardım ederim elimden geldiğince

teşekkürLer feryaLL,yardım edeLim istiyen arkadaşLara.. bu dönem çok sıkıntıLı bi dönemdir geçen sene ben de yaşadım bu stresi.. =)

yav arkadaslar ben 3 sene aradan sonra ilkkez girdim sınava alanım sözel ve 231 puan aldım izmirde oturuyorum ve 9 eylülde girebileciğim bi bölüm varmıki bu puanla yada bu puanla bura olmasada sözel olarak hangi bölümler var ünide baya bi cahil kalmışım bu konuda tercih zamanı gelince anladım...

''sağlık yönetimi'' hakkında bilgisi olan var mı??

yav arkadaslar ben 3 sene aradan sonra ilkkez girdim sınava alanım sözel ve 231 puan aldım izmirde oturuyorum ve 9 eylülde girebileciğim bi bölüm varmıki bu puanla yada bu puanla bura olmasada sözel olarak hangi bölümler var ünide baya bi cahil kalmışım bu konuda tercih zamanı gelince anladım...

dostum topLam puan mı 231 yoksa ham puan mı,eğer topLamsa zor yani 9 eyLüL..

''sağlık yönetimi'' hakkında bilgisi olan var mı??

http://iibf.okan.edu.tr/node/42
http://meslekbolumleri.com/saglik-yonetimi-bolumu/

buraLara bakabiLirsin,hastahaneLerde yöneticiLik yapıLıyor sanırım..

bu yıl marmaraya da açılıyor. mezun olunca iş bulabilirmiyim o var =/

oldu ozman ben biraz içerilere hatta doğu taraflarına yazıyım kars mardin diyarbakır anca girerim :):)

Geri