lazzuri53
"LazigoL"
ben de marmara universitesi ile ilgili konularda yardm ederim arkadaşlara elimden geldiğince
1.sayfaya ekLedim marmara'yı.. =)
hangi böLüm?
ben de marmara universitesi ile ilgili konularda yardm ederim arkadaşlara elimden geldiğince
bandırmayı dusunen arkadaslara herkonuda yardımcı olabılırım...
tercihin 2 yıLLık mı 4 yıLLık mı,eğer 2 yıLLık ise aLanına dahiL oLan böLümLere girebiLirsin ama EA-1'den İşLetme'ye giremezsin..
Peki 4 yıllıkta girebilme şansım var mı??
Yerleştirme benim puandan 283'e göre mi yapılacak....
1.sayfaya ekLedim marmara'yı.. =)
hangi böLüm?
slm yine ben aklımda mesleklerle ilgili bazı sorular var cevaplandırırsanız sevinirim
aslında ben araştırdım ama somut birşey bulamadım
1)(siyaset bilimi ve kamu yönetimi) ile (kamu yönetimi) arasındaki farklar neler?Çalışma alanları benzer mi? ya da çalışma alanları neler?
2)ekonometri,maliye,kamu yönetimi bölümlerinden mezun olursam hangi mesleklerde çalışırım bu bölümler güzel okunacak bölümler midir?
3)tercih formuna 10 tane tercih yapmayı düşünüyorum bu dezavantaj mıdır? kusura bakmayın çok oldu sorularım ama napalım sizin gibi tecrübe sahibi kişilerden yardım istiyorum umarım cevaplarsınız
valla lazish ben teknik egitim fakultesi teknik öğretmenlik mezunuyum ama göztepe kampusu ile ilgili arkadaşlara yardım ederim elimden geldiğince
yav arkadaslar ben 3 sene aradan sonra ilkkez girdim sınava alanım sözel ve 231 puan aldım izmirde oturuyorum ve 9 eylülde girebileciğim bi bölüm varmıki bu puanla yada bu puanla bura olmasada sözel olarak hangi bölümler var ünide baya bi cahil kalmışım bu konuda tercih zamanı gelince anladım...
''sağlık yönetimi'' hakkında bilgisi olan var mı??
dostum topLam puan mı 231 yoksa ham puan mı,eğer topLamsa zor yani 9 eyLüL..
0.8AOBP'Lİ yazan yerdeki puan öyle toplamı ordaki yazan oluyosa tabi...
bu yıl marmaraya da açılıyor. mezun olunca iş bulabilirmiyim o var =/