Tercih Soru(n)Larınız?

benim puan düşük gelir,manisa düşünüyorm ben orası hakkında bilgsi olan var mı?

Merkez'e GeLeceksen Manisa'da İİBF Var Diğer FaküLteLer İLçeLerine DağıLmış Durumda, Hangi BöLümü İstiyorsun?

ya bana 4 senelik gelmez 2 senelik internet gazeteciliği ve yayınclığı düşünüyorum.bu bölüm hakkında bilgisi olan varmı? yada cumhuriyet ünv bankacılık ve sigortacılık yazcam.sizce hangisini yazayım?

böLüm hakkında pek bi biLgim yok ama 2 yıLLık okuyanLarın çoğu 4 yıLLığa geçmeyi düşünüyor,o yüzden o böLüme girersen daha sonra hangi böLümLere geçiş yapabiLirsin onu öğren.. bunu direk okuLu arayarak da öğrenebiLirsin sanırım..

sonuçlar cuma açıklancakmış

öff hakikaten ne kadar da gıcık bi dönemdir
su tercihlerin oldugu dönem. pfff !!!

evet şu anda 1.Ler açıkLanıyor,
10.30'da da öss sonuçLarı açıkLanıcak..
herkese hayırLı uğurLu oLsun..

yaa çok acil öss taban puanları ve üniversitelere giriş sıraları lazım yardımcı olabilir misiniz lütfen?

bu sene meslek liseliler sınawsız geçiş yapamıyomuş doğrumu?

slm arkadaşlar ben bu sene sınava girdim ve puanım okul puanıyla beraber
ea-2=307,200
sıralamam ea-2 türünde 61064

şu an kamu yönetimi,maliye,iktisat,bankacılık,sınıf öğretmenliği düşünüyorum ama sizce iyi bir üniversitede eğitim görebilir miyim bu istediğim yerlerden? Birde bu bölümlerin iş sorunları hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar ben bu sene sınava girdim ve puanım okul puanıyla beraber
ea-2=307,200
sıralamam ea-2 türünde 61064

şu an kamu yönetimi,maliye,iktisat,bankacılık,sınıf öğretmenliği düşünüyorum ama sizce iyi bir üniversitede eğitim görebilir miyim bu istediğim yerlerden? Birde bu bölümlerin iş sorunları hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

meseLa dokuz eyLüL gibi orta ayar üniLerin iibfLeri oLabiLir,işLetme-iktisat beLki kamu yönetimi tam sınırdasın..
şöyLe söyLiyim her yıL binLerce işLetme iktisat öğrencisi mezun oLuyor artık Türkiye'nin dört bir yanından.. bi farkının oLması şart,yani iş sende bitiyor..

Peki sınıf öğretmenliği nolur benim için???

ama bu sene kontenjan arttı diyolar bide ikinci öğretim geçen seneki puanlara tutan yerler var 2 puan üstte 309 ama olur bence şansımı denesem mi

bi fikriniz yok mu arkadaşlar???
sinop üni. sınıf öğretmenliğini düşünüyorum şu an tabanpuanı 309 civarında geçen sene sizce olur mu benim puan 307,200

doğru asLında ikinci öğretimLeri hesaba kattım oLabiLir ve sınıf öğretmenLiğinin de önü açık diye duymuştum.. =)

Mrb. Ben Ticaret Meslek Lisesinde okuyorum. Ben bu puanlamadan birşey anlamadım. Şimdi ben bu aşağıdaki puanlardan hangisine göre yerleştirilme yapılacağım. Alanım EA-1. Birde bu puanla İşletme, muhasebe bölümlerine (İkinci Öğretim) girebilme şansım var mı?

Yardım ederseniz sevinirim....?_?

wukv2a.jpg

tercihin 2 yıLLık mı 4 yıLLık mı,eğer 2 yıLLık ise aLanına dahiL oLan böLümLere girebiLirsin ama EA-1'den İşLetme'ye giremezsin..

Geri