Temel Fıkaraları Buraya

Tmele Ve Maymun

Temel ve Maymun

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

Bir gün Temel Mike Tayson ile ünvan maçına çıkmış.
Daha ilk yumrukta Temel nakavt olmuş.
Hakem bir, iki, üç dört.. sayarken menejeri Temel'in kulağına;
- Sakın dokuzdan önce kalkma.
Temel hafifden gözlerini aralayarak menejerine;
- Saat kaç?

İçkici temel...:)

Temel'in kötü bir aliskanligi vardir, sürekli içki içer.

Birgun bir bara girip barmenden 3 bira ister ve hepsini
içer.

Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar;

"Niye hep üç
tane bira içiyorsunuz?

Temel cevap
verir;
"Ben, Dursun ve
Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz.
Hepimizde bara girdigimizde

birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi

o yüzden içiyorum"
der.

Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve 2 bira ister,
barmen verir.

Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar;

"Allah rahmet eylesin
efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel
cevap verir;

Hayir ben içkiyi biraktim

sabit başlıkta temel konuları war konu birleştirildi.

70 yaşındaki temel karısına seslenmiş -uyyyy fadime içim bi hoş olayyy çabuk suyu koy ateşe
bişe olmassa çay demleruzz daaa.......

UnReaL' Alıntı:
70 yaşındaki temel karısına seslenmiş -uyyyy fadime içim bi hoş olayyy çabuk suyu koy ateşe
bişe olmassa çay demleruzz daaa.......

kısa ama güzelmiş:D

Temel sahilde oturan idris'i ağlar halde görür ve yanına gider:
-ne oldi idris?
İdris "anlatamam" der. temel de "anlat" der. idris sonunda anlatmaya başlar:
-haturlar misun temel? pen geçen yıl safariye çıkmüştum. ayı avına çıktuk. baktum pir ayı. tüfeği doğrulttum ama ateş almadu ve ayı beni kovaladı, kaçtum, uçurumdan düştum, yaralandım. ayı beni aldı, mağaraya götürdü, yaralarumu yaladu, iyileştirdu ve penu her cun *ikti. ben iyileunce celdum memlekete.
Temel atılır:
-e iyi ya, işte kimse bunu bilmiyorve ayı orada kaldı, taa afrikalarda, sen puradasun. idris:
-kötüsü de bu ya, o orda, ben burada, çekilmezki pu hayat. yaaaa.

Temel birgün sır saklama yarışmasına girer.
Yarışmanın sonunda büyük ödül vadır.
3 kişi ile yarışma başlar 2 si elenir sıra Temel'e gelir.
Temel'e her türlü işkence yapılır.
Fakat Temel konuşmaz yarışma sahipleri bu işin için de iş var diyerek
Temeli bir odaya kapatılar ve bir kamera koyarlar.
Temel kafasını duvara vurarak şu sözleri mırıldanır :
-Hatırla oni Hatırla öni!

On üç çocuklu Temel dört yüz ağaç dikmiş, sadece yüz tanesi tutmuş.

"Herhalde uşaklarına baktuğun gibi ağaçlara bakmaysun" demişler.

"Pizum tiktiklerumuz değil şaaptuklarımuz tutay" demiş.

Genç Temel çok çapkınmış, her milletten kızlarla birlikte oluyormuş.Arkadaşı Fadime sormuş;

-Sen lisan pilmezsun, pu kızlarla nasul anlaşaysun?

Temel gülümseyerek;

-Penum tercümanım var. Demiş

Otuz yıl sonra Temel ile Fadime yine karşılaşmışlar.Fadime sormuş;

-Senin tercüman nasul?

-Ana dilini pile unutti…

Temel’e kaç tip orgazm olduğunu sormuşlar…

" Tört tip vardur " demiş

• Birincisi olumlu: oh oh evet evet

• İkincisi olumsuz: oh oh hayır hayır

• Üçüncüsü dini: oh oh tanrım tanrım

• Dördüncüsü sahte: oh oh Temelum Temelum

Temel Ingiltere'de lüks bir otele yerlesmis.
Oda servisini açip:
"TU Tİ TU TU TU " demis.
Oteldekiler telasa kapilmis bu mesaji çözmek için.
Oraya buraya haber salmislar...
Sonunda konsolosluktan bir çevirmen bulmuslar ve Temel'in ne dedigi

anlasilmis:

"2 çay, 222'ye !"

BOSANMA DAVASI :
TEMEL FADIMEYE BOSANMA DAVASI ACMIS VE HAKIME, SAYUN HACUM BEY, KARIM UC YILDUR EVDE NE BULURSA USTUME FIRLATIYU. NE OLUR BIZU BOSAT! HAKIM SORMUS, PEKI EVLADIM NIYE BUNUN ICIN UC YIL BEKLEDIN? TEMEL: YENU YENU ISABET ETTURMEYE BASLADUDA!

İLK GECE :
TEMEL KARISI NATASAYA GERDEK GECESI SORMUS: " ILK UYUDUGUN ERKEK BEN MIYUM?" NATASA: "UYURSAN EVET!

PİYANGO :
BUYUK IKRAMIYE CIKAN TEMELI UC AY SONRA BAKKAL,KASAP VE BORCLU OLDUGU DIGER ESNAF YOLDA CEVIRMIS VE ULA TEMEL SANA IKRAMIYE CIKTUGU HALDE UC AYDIR NIYE BORCUNU ODEMIYOSUN? DIYE SORMUSLAR. ZENCUN OLDI DEGISTU DEMESUNLAR DIYE, DEMIS.

IDAM MAHKUMU :
IDAMA MAHKUM OLAN TEMELE SON ARZUSUNU SORMUSLAR; BENU OGLUMIN YANUNA GOMIN DEMIS. OGLUNUN YASADIGI ORTAYA CIKINCA, BEN BEKLERUM DEMIS.

CEHENNEM :
TEMEL ÖLMÜS , CEHENNEME GİTMİS , KAPİDA SİLLE TOKAT KARSİLAMİSLAR.PÖYLE YAPARSANUZ HİÇ ÇİMSE CELMEZ DEMİS.

DÖNME :
TEMEL İLE İDRUS EVE 2 KADIN ATMIŞLAR. YATMADAN ÖNCE KADINLAR : "SÖYLEMEDİLER DEMEYİN BİZ DÖNMEYİZ" DEMİSLER - HA PURA BİZİMDİR, İSTEDİGUNUZ KADAR KALABİLURSUNUZ DEMİŞ BİZİM İDRİS VE TEMEL ...

MÜESSESE :
TEMEL'IN ECZANESINE GENÇ VE GÜZEL BIR KADIN GIRMIS. TARTININ ÜZERINE ÇIKIP PARAYI ATMIS. BEGENMEMIS, MANTO VE CEKETINI ÇIKARMIS VE PARA ATIP TEKRAR TARTILMIS.... YINE SIKILMIS ETEGİNİ ÇIKARINCA, TEMEL ATILMIS,PARAYI ATMIS, TEVAM EDIN PUNTAN SONRASI MÜESSESETENDİR DAAA....

OKUL KIRMA :
ÖGRETMEN TELEFONDA, -DEMEK TEMEL HASTA,OKULA GELMEYECEK, PEKI BEN SIMDI KIMINLE KONUSUYORUM ? PABAMLA.

ÇATISMA :
TEMEL SAVASTA BÜYÜK ÇATISMADAN SONRA,GECE SESSIZLIK SIRASINDA BIR NEFES ALIYOR,BIR SIGARA ÇIKARIYOR , KIBRITLE YAKIYOR,ARKADISI ATILIYOR -HEYY ! DELI MISIN ? BU ÇOK TEHLIKELI. TEMEL SAKIN : YOK CANIM,IÇIME ÇEKMEYRUM.

SARAP :
TEMEL ÇOK PARA KAZANMIS.AILECE EN LÜKS LOKANTAYA GITMISLER EN PAHALI SARABI SEÇIP ISMARLAMIS. GARSON : -HANGI YIL TERCIH EDERDINIZ,DIYE SORUNCA ,-PI MAHZURU YOKSA HEMEN ISTEYRUM.

SHAKESPEARE:
TEMEL KÜTÜPHANEYE GIDER.SHAKESPEARE'NIN BIR KITABINI ÖDÜNÇ ALMAK STER. MEMUR SORAR: HANGISINI ? BIR SÜRE SESSIZLIKTEN SONRA -VILYUM.

INTIHAR :
BIR FRANSIZ , BIR AMERIKALI VE TEMEL UÇAKTALAR. FRANSIZ KALKIYOR: -AÇIN KAPILARI,BEN INTIHAR EDECEGIM ...ANNEM GENELEVDE ÇALISIYOR.
IKNA EDIP OTURTUYORLAR.

BIRAZ SONRA AMERIKALI INTIHAR ETMEYE KALKIYOR: -ANNEM ARKADASLARIMLA YASIYOR.

ONU DA IKNA EDIYORLAR BUNUN ÜZERINE TEMEL KALKIYOR:

-İNMEÇ ISTEYRUM , DAAA PU KATAR O......... ÇOCUGUNUN ARASUNTA PENUM ISUM NEDUR DAAA.

Golf
İngiliz, Fransız ve Laz gene beraberler.. İngiliz - Golf için bir sopa, bir
top ve bir delik gerekir, bende bir sopa var. Fransız: - Bende de bir top
var. Temel: - Ben oynamayrım.

Temel ve Dursun kahvede çay içiyorlar.
Dursun: " Ula Temel dün garip bir rüya cördüm"
Temel: Anlat bakayım ne cördun
Dursun: ula sen rüyamda ölümüşun. Sonra mezarında bir çiçek açay. İneğin biri gelip o çiçeği yiy. Sonra arkadan çıkariy. Ben de çıkardığına bakip "ula Temel çok hiç değişmişsin deyrum"

Temel: Ula pen de bir cordüm
Dursu: Sen anlat bakaym ne cordün
Temel: ula sen rüyamda ölümüşun. Sonra mezarında bir çiçek açay. İneğin biri gelip o çiçeği yiy. Sonra arkadan çıkariy. Ben de çıkardığına bakip "ula Dursun hiç değişmişmemişsin deyrum"

:p :p

Temele Sormuslar:
Aptal Mi Güzel Mi Olmak Istersin?..güzellik Gecicidur, Daaa Demis....:)

Tuvalet Kagidi :
Fadime Ile Temel Buyuk Adada Dolasiyorlarmis. Bir Marti Temel'in Kafasina Pislemis. Fadime: Temel Git Su Tuvaletten Tuvalet Kagidi Al! Temel: Gerek Yoktir Kus, çoktan Ucup Gittu...

Bosanma Davasi :
Temel Fadimeye Bosanma Davasi Acmis Ve Hakime, Sayun Hacum Bey, Karim Uc Yildur Evde Ne Bulursa Ustume Firlatiyu. Ne Olur Bizu Bosat! Hakim Sormus, Peki Evladim Niye Bunun Icin Uc Yil Bekledin? Temel: Yenu Yenu Isabet Etturmeye Basladuda!

Ilk Gece :
Temel Karisi Natasaya Gerdek Gecesi Sormus: " Ilk Uyudugun Erkek Ben Miyum?" Natasa: "uyursan Evet!

Piyango :
Buyuk Ikramiye Cikan Temeli Uc Ay Sonra Bakkal,kasap Ve Borclu Oldugu Diger Esnaf Yolda Cevirmis Ve Ula Temel Sana Ikramiye Ciktugu Halde Uc Aydir Niye Borcunu Odemiyosun? Diye Sormuslar. Zencun Oldi Degistu Demesunlar Diye, Demis.

Idam Mahkumu :
Idama Mahkum Olan Temele Son Arzusunu Sormuslar; Benu Oglumin Yanuna Gomin Demis. Oglunun Yasadigi Ortaya Cikinca, Ben Beklerum Demis.

Cehennem :
Temel ölmüs , Cehenneme Gitmis , Kapida Sille Tokat Karsilamislar.pöyle Yaparsanuz Hiç çimse Celmez Demis.

Dönme :
Temel Ile Idrus Eve 2 Kadin Atmislar. Yatmadan önce Kadinlar : "söylemediler Demeyin Biz Dönmeyiz" Demisler - Ha Pura Bizimdir, Istedigunuz Kadar Kalabilursunuz Demis Bizim Idris Ve Temel ...

Müessese :
Temel'in Eczanesine Genç Ve Güzel Bir Kadin Girmis. Tartinin üzerine çikip Parayi Atmis. Begenmemis, Manto Ve Ceketini çikarmis Ve Para Atip Tekrar Tartilmis.... Yine Sikilmis Etegini çikarinca, Temel Atilmis,parayi Atmis, Tevam Edin Puntan Sonrasi Müessesetendir Daaa....

Okul Kirma :
ögretmen Telefonda, -demek Temel Hasta,okula Gelmeyecek, Peki Ben Simdi Kiminle Konusuyorum ? Pabamla.

çatisma :
Temel Savasta Büyük çatismadan Sonra,gece Sessizlik Sirasinda Bir Nefes Aliyor,bir Sigara çikariyor , Kibritle Yakiyor,arkadisi Atiliyor -heyy ! Deli Misin ? Bu çok Tehlikeli. Temel Sakin : Yok Canim,içime çekmeyrum.

Sarap :
Temel çok Para Kazanmis.ailece En Lüks Lokantaya Gitmisler En Pahali Sarabi Seçip Ismarlamis. Garson : -hangi Yil Tercih Ederdiniz,diye Sorunca ,-pi Mahzuru Yoksa Hemen Isteyrum.

Shakespeare:
Temel Kütüphaneye Gider.shakespeare'nin Bir Kitabini ödünç Almak Ster. Memur Sorar: Hangisini ? Bir Süre Sessizlikten Sonra -vilyum.

Intihar :
Bir Fransiz , Bir Amerikali Ve Temel Uçaktalar. Fransiz Kalkiyor: -açin Kapilari,ben Intihar Edecegim ...annem Genelevde çalisiyor.
Ikna Edip Oturtuyorlar.
Biraz Sonra Amerikali Intihar Etmeye Kalkiyor: -annem Arkadaslarimla Yasiyor.
Onu Da Ikna Ediyorlar Bunun üzerine Temel Kalkiyor:
-inmeç Isteyrum , Daaa Pu Katar O......... çocugunun Arasunta Penum Isum Nedur Daaa.

Temelin İneği

Temel'in ineği hastalanmış.. Hangi veterinere götürmüsşe bir türlü iyileşmemiş. Temel biçare bir şekilde düşünürken ellerini açıp ALLAH'a yalvarmış..

-''Yarabbi sen ineğimi iyi et, iyi edersen 15 gün oruç tutarım... ".

Bu hayvan iki günden fazla yaşamaz diyen veterinerlere rağmen inek iyileşmiş.. Bizim Temel 15 gün oruç tutmuş. 16.gün inek ölmüş. Temel ne yapacağını şaşırmış. İnek ölü, havadan 15 gün tutulan oruç.. Ellerini açmış;

-"Yarabbi sen sanıyorsun ki Temel aptaldır, hiç itiraz kabul etmem, ineği kurbana sayar, tuttuğum oruçları da Ramazan'dan düşerim hiç kusura bakma..'

buna koptum kısa we öz :p

Temel duş almaya girer, şampuanı saçlarına boşaltıp ovalamaya başlar. Sırtını keselemeye gelen annesi sorar :
- Oğlum kafanı ıslatmayacak mısın ?..
- Temel cevap verir : “ Yok anne bu şampuan kuru saçlar içinmiş...!! “

Temelin Gazı
Temel'in kötü huylarından biri de her sabah uyanır uyanmaz, gök gürültüsü kadar yüksek sesle gaz çikartmakmis. Karisi Fadime de bu densizliğe pek içerler;

"Cözü çikasu heruf, ha pir sabah poyle fosururken, tüm pagursaklarun donuna dökülsun da cör cünunu" dermiş.

Derken, Kurban bayramının ikinci sabahı, Fadime mutfakta kurban etlerini ayıklarken ve Temel hâlâ uyurken, Temel'i yola getirme niyetiyle, bir gün önce kurban olarak kestikleri koçun barsaklarını toparlayıp bir güzelce Temel'in donunun içine koymuş! Az sonra Temel uyanınca, adeti üzere, keyifle ve gök gümbürtüsü timsali, gaz atınca bir de bakmış ki tüm barsakları donunun içinde. Şaşkınlık ve korku ile rengi benzi atmış akli uçup gitmiş. Temel, Bir müddet sonra kendine gelmiş kalkıp tuvalete gitmiş epey zaman sonra, sararmış yüzünden soğuk terler damlayarak bitap yorgun bir halde mutfağa gelen Temel;
-"Haçan dedigun oldi be Fadime, fosururken tüm pagirsaklarum donuma döküldu da" dediğinde, Fadime:
-"Oh olsun, ama pagirsaklarun çikarken canun da pek yanmistur be Temel'im." diyerekten gönlünü almaya çalisirken;
Temel yanıtlamış hemen :
-"Yok be Fadime, ha çikarken acumadi da, geri sokarken az kalsun ceberiydum

> ÇUKUR İŞİ
>
> Temel bir grup arkadasiyla çukur açıyormus. Bir başka grup da gelip
> çukurları kapıyomuş. Adamın biri çok merak etmiş ve ne yaptıklarını
> sormuş. Temel :
> -Aslında bir grup daha fardu, onlarda fidan dikeydu, bucün
gelmeduler,
> piz de pizim isler geri kalmasin diye çalisayruz...

İYİLİK
>
> Temel tarlada çalısırken çişi gelmiş, çıkarmış oraya çişini yaparken
> baslamiş bağırmaya
> -"uyy yandum!..".
> Fatime kosmus yanina
> -"Ula ne oldi?"
> Temel:
> -"Ari sokti şeyimi daa."
> Hemen kasabaya doktora giderler. Doktor Temelin aletini eline alır
evire çevire incelerken Fadime de yandan onlara bakmaktadir. Fadime
doktorun
> kulagina egilir ve der ki:
> -"Toktor bey acisini al ama şişluk kalsun..."

DAVET
>
> Temel Fadimeye demiş ki;
> "Fadime, bu akşam bize gel. Evde kimse olmayacak."
> Fadime akşam gelmiş kapıyı çalmış çalmış kimse açmamış...

> ÇAY
>
> Temel uzun yoldan gelir ve yol boyunca da eşini hayal eder durur.
> Ama eve geldiginde çok yorgundur ve bu yüzden performansı ile ilgili
> tereddütleri vardır... Ya yorgunluktan birsey olmazsa, ya yapamazsam
> rezil olurum diye düşünür. Sonunda ne yapacagina karar verir ve
Fadimeye
> seslenir...
> - Fadime suyu ocaga koy! Olmazsa çay demleruz!

Geri