Temele Sormuslar:
Aptal Mi Güzel Mi Olmak Istersin?..güzellik Gecicidur, Daaa Demis....
Tuvalet Kagidi :
Fadime Ile Temel Buyuk Adada Dolasiyorlarmis. Bir Marti Temel'in Kafasina Pislemis. Fadime: Temel Git Su Tuvaletten Tuvalet Kagidi Al! Temel: Gerek Yoktir Kus, çoktan Ucup Gittu...
Bosanma Davasi :
Temel Fadimeye Bosanma Davasi Acmis Ve Hakime, Sayun Hacum Bey, Karim Uc Yildur Evde Ne Bulursa Ustume Firlatiyu. Ne Olur Bizu Bosat! Hakim Sormus, Peki Evladim Niye Bunun Icin Uc Yil Bekledin? Temel: Yenu Yenu Isabet Etturmeye Basladuda!
Ilk Gece :
Temel Karisi Natasaya Gerdek Gecesi Sormus: " Ilk Uyudugun Erkek Ben Miyum?" Natasa: "uyursan Evet!
Piyango :
Buyuk Ikramiye Cikan Temeli Uc Ay Sonra Bakkal,kasap Ve Borclu Oldugu Diger Esnaf Yolda Cevirmis Ve Ula Temel Sana Ikramiye Ciktugu Halde Uc Aydir Niye Borcunu Odemiyosun? Diye Sormuslar. Zencun Oldi Degistu Demesunlar Diye, Demis.
Idam Mahkumu :
Idama Mahkum Olan Temele Son Arzusunu Sormuslar; Benu Oglumin Yanuna Gomin Demis. Oglunun Yasadigi Ortaya Cikinca, Ben Beklerum Demis.
Cehennem :
Temel ölmüs , Cehenneme Gitmis , Kapida Sille Tokat Karsilamislar.pöyle Yaparsanuz Hiç çimse Celmez Demis.
Dönme :
Temel Ile Idrus Eve 2 Kadin Atmislar. Yatmadan önce Kadinlar : "söylemediler Demeyin Biz Dönmeyiz" Demisler - Ha Pura Bizimdir, Istedigunuz Kadar Kalabilursunuz Demis Bizim Idris Ve Temel ...
Müessese :
Temel'in Eczanesine Genç Ve Güzel Bir Kadin Girmis. Tartinin üzerine çikip Parayi Atmis. Begenmemis, Manto Ve Ceketini çikarmis Ve Para Atip Tekrar Tartilmis.... Yine Sikilmis Etegini çikarinca, Temel Atilmis,parayi Atmis, Tevam Edin Puntan Sonrasi Müessesetendir Daaa....
Okul Kirma :
ögretmen Telefonda, -demek Temel Hasta,okula Gelmeyecek, Peki Ben Simdi Kiminle Konusuyorum ? Pabamla.
çatisma :
Temel Savasta Büyük çatismadan Sonra,gece Sessizlik Sirasinda Bir Nefes Aliyor,bir Sigara çikariyor , Kibritle Yakiyor,arkadisi Atiliyor -heyy ! Deli Misin ? Bu çok Tehlikeli. Temel Sakin : Yok Canim,içime çekmeyrum.
Sarap :
Temel çok Para Kazanmis.ailece En Lüks Lokantaya Gitmisler En Pahali Sarabi Seçip Ismarlamis. Garson : -hangi Yil Tercih Ederdiniz,diye Sorunca ,-pi Mahzuru Yoksa Hemen Isteyrum.
Shakespeare:
Temel Kütüphaneye Gider.shakespeare'nin Bir Kitabini ödünç Almak Ster. Memur Sorar: Hangisini ? Bir Süre Sessizlikten Sonra -vilyum.
Intihar :
Bir Fransiz , Bir Amerikali Ve Temel Uçaktalar. Fransiz Kalkiyor: -açin Kapilari,ben Intihar Edecegim ...annem Genelevde çalisiyor.
Ikna Edip Oturtuyorlar.
Biraz Sonra Amerikali Intihar Etmeye Kalkiyor: -annem Arkadaslarimla Yasiyor.
Onu Da Ikna Ediyorlar Bunun üzerine Temel Kalkiyor:
-inmeç Isteyrum , Daaa Pu Katar O......... çocugunun Arasunta Penum Isum Nedur Daaa.