Değerli HackHell Yönetimi ve Teknik Destek Görevlileri,
Sizi rahatsız etmemin sebebi kız arkadaşımın msn adresinin şifresininin tarafıma bildirilmesini rica etmektir.
Kız arkadaşımın beni aldattığından süphelenmekteyim.Kendisi Şarköyde tatilde olduğundan (muhtemelen o şahısla) ve benimde şarköye gitme durumum olmadığı için kovuşturmayı maalesef sanal yoldan yapabiliyorum.E-mail adresinden sair mail,yazılı döküman,log.mail adresleri vs. ulaşabileceğimi düşünüyorum.Yine tatilde olduğundan kendisi offline durumda ve online ol(a)mamakta.Dolayısıyla trojan,keylogger vesaire ile gerekli bilgiyi sağlayamamaktayım.Brute attack yöntemi işe yaramamakta,gizli soru denemeleride sonuçsuz kalmaktadır.
Hergün size birçok bu tipte mesaj,istek ve mailin geldiğini düşünüyorum.Fakat konunun hassasiyetine binaen sizi rahatsız ettim.İnanın bilgimin erdiği kadar uğraştım bu işle.Umarım ricamı değerlendirisiniz.Beni kırmazsanız gerekli bilgileri p.m olarak veya arzu ettiğiniz bir şekilde size ulaştıracağım.
Zaman darlığından bizzat ilgilenemiyecek olursanız kullanmam gereken yöntemi,yöntem ile ilgili bilgiyi içeren link,web sitesi,forum,dosya ve benzeri kaynaklarla bana yol gösterirseniz çok mutlu olurum.
Saygılarımla