Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

maleseff olmadı yaaa :( hepsini denedim ama olmuyor... başka Bir öneriniz var mı acaba ?

yardım etmediin için ve bana inanmadığın için çok teşekkür ederim.ii yardımlar

bana yardımcı olabilmen mümkünmü? sayfa 8'de yazmıştım sorunumu

dooki' Alıntı:
yardım etmediin için ve bana inanmadığın için çok teşekkür ederim.ii yardımlar

Şu anlık discovery kullanmadığımdan vede pc ye kurmam mümkün olmadığından yardımcı olamıyıcam..

ama siz uzantıyı ne amaçla kullnamk istediğiizi yazarsanız yardımcı olabiliriz.

ben o uzantılarınn içindeki kullanıcılara felan bakmak için sormuştum.yinede saol yardımların için. yapmış olduğum sitem içinse özür :)

SchiZofR3N' Alıntı:
Mrb Msnim bütün gün 80072efd hatasi verdi ve ne yaptiysam düzelmedi.. Cok acil yardima ihtiyacim var!! eger bu sorunumu cözebilirseniz cok sevinirim... Kafayi yemek üzereyim.. :mad:

MSN Messenger'da oturum açamazsanız,
MSN Messenger'daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne bağlanmanızı önlüyor olabilir.
MSN Messenger Bağlantısı Sorun Gidericisi çoğu kez sorunları bulabilir ve düzeltebilir.
MSN Messenger bir bağlantı sorunuyla karşılaşırsa, Bağlantı Sorun Gidericisi otomatik olarak başlatılır.
Bağlantı Sorun Gidericisi'ni kullanmamayı seçerseniz veya Sorun Giderici bağlantı sorununuzu çözmezse, aşağıdakileri deneyin:
Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın.
Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz,
Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin.

Hell kardeşim birde benim derdime derman olursan sevınırım.

Msn Plus kullanıyorum kişisel ileti kayıtlarımı şifrelemiştim yani logları.ama şifremi unuttum ve loglarımı acamıyorum.dosya uzantıları .ple bu msn plus şifrelemesını kırabılecegım bır program varmı acaba veya log dosyalarını açabıleceğim.şimdiden teşekkürler.

codec' Alıntı:
Hell kardeşim birde benim derdime derman olursan sevınırım.

Msn Plus kullanıyorum kişisel ileti kayıtlarımı şifrelemiştim yani logları.ama şifremi unuttum ve loglarımı acamıyorum.dosya uzantıları .ple bu msn plus şifrelemesını kırabılecegım bır program varmı acaba veya log dosyalarını açabıleceğim.şimdiden teşekkürler.

Merabalar..

Sorununuzun çözümü için :

mymascreen.jpg

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=101782

Hell hojam ben bu programı yukledım ama msn plusun log uzantısı .ple bu sadece xml uzantılı dosyaları acıyor nasıl yapcaz bı anlatırsan sevınırım....

ya bana msn spacas hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim

birisi kendini çevrimdışı göstermişken msnde onu görmemi sağlayacak live messengerla uyumlu bi program var mı acaba? aradım ama bulamadım.

codec' Alıntı:
Hell hojam ben bu programı yukledım ama msn plusun log uzantısı .ple bu sadece xml uzantılı dosyaları acıyor nasıl yapcaz bı anlatırsan sevınırım....

Afedersiniz Program Şifreli Log kayıtlarını değil yalnız Log kayıtlarını okuma görevi görüyormuş..
programın sitesi ingilizceydi sanırım çeviride sorun yaşadım...
İsteğinize uygun bir program arıyorum....

adsız_genc' Alıntı:
ya bana msn spacas hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=22426

c7ftc' Alıntı:
birisi kendini çevrimdışı göstermişken msnde onu görmemi sağlayacak live messengerla uyumlu bi program var mı acaba? aradım ama bulamadım.

malesef yok En aZından Şu anlık :)

AlexiS_07' Alıntı:
ya abi bu kurbagalar cıktıgında ben dosyayı acamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

arma-geddo' Alıntı:
Slm Arkaaslar Benim Bi Sorum Var Bu Uydu Kanallarinin Sifrelerini Nasil Bulabilirim Yardimci Olurmusunuz

dostum (arma) burdaki sorunlar im hackingle ilgili olması gerekio yani ben öyle biliorum bu soruyu teknelojide falan sor istersen
alexis senin sorun herkezde var imageshackten koyulan resimler gözükmüyo görebilmek için hackhell.com dan çıkış yapıp çerezleri silip hackhell.net yada biribizidurdursun.com dan giriş yapmayı dene yada bnm gibi sağ tıkla özelliklerde resmin linkini alıp bak biraz yorucu oluyo ama alışmışız hackhell.com a :D

msn imden kişi listesi silinmiş?!

anlayamadım nasıl oldu valla)sistemselmi acaba?!

arkadaslar msne bağlanırken anahtar bağlantı noktaları diye bi hata veriyor. bağlanamıyorum kaç gündür msne bunun sebebi ne olabilir. aynı modem üzerinden başka pcler bağlanıyo yardım edin pls :(

messenger 8,0 dan kaynaklanan geçici bir bağlantı proıblemi türktelekomdan da oluşan sorunlar nedeni ile

Sorun giderilene kadar bu süre zarfında 7,5 - 7,0 gibi alt sürümleri kullanabilirisin.z.

Bende Msn 8 Live ile ilginç bir problem yaşıyorum. Nezaman çoklu kişi odalarına girsem msn bağlantısı kopuyor. 4 kişiye kadar herhangi bir problem olmuyor ancak 5.nci kişi odaya girdiği anda msn kopuyor. Denemediğim yöntem kalmadı ama bir çözüm bulamadım. Bu konu hakkında bilgin varsa ve yardımcı olabilirsen memnun olurum.

wraptolga' Alıntı:
anlayamadım nasıl oldu valla)sistemselmi acaba?!

Msn Live 8,0 Dan kaynaklanan bir problem arkadaşlar düzelecektir..

Çözüm olarak size şunları önerebilirim:

Microsoft bazı kullanıcıların karşılaştığı bu sorundan haberdar ve en kısa sürede giderebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu noktada aşağıdaki yöntemi deneyerek; kişisel ayarlarınızın, kişisel ifadelerinizin, göz kırpmalarınızın vb. kaybı pahasına kişi listenizi geri alabilirsiniz:

Masaüstündeki 'Bilgisayarım' kısayoluna çift tıklayın.

Açılan pencerede sırasıyla: Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm seçeneklerine tıklayın 'Gizli dosya ve klasörleri göster' seçeneğinin kutucuğunu işaretleyin. 'Tamam'´a tıklayarak pencereyi kapatın.

Windows Live Messenger'ın arka planda çalışmıyor olduğundan emin olmak için CTRL+ALT+DEL kısayollarına aynı anda basın, Görev Yöneticisi'ni çalıştırın, İşlemler listesinde msnmsgr.exe'nin bulunmadığından emin olun.

Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın, saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ve 'Çıkış'´ı seçin.

Aşağıdaki üç klasörü bulun ve üçünü de silin.

C:\Documents and Settings\%OTURUMADINIZ%\Contacts
C:\Documents and Settings\%OTURUMADINIZ%\Local Settings\Temp\MessengerCache
C:\Documents and Settings\%OTURUMADINIZ%\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

%OTURUMADINIZ% bu bölüme windows oturumu açarken girdiğiniz kullanıcı adını girmelisiniz. Kullanıcı adınızın ne olduğunu bilmiyorsanız Başlat tuşuna tıklayın 'xxx Oturumunu Kapat...' yazısındaki 'xxx' sizin kullanıcı adınızdır. Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları bölümünden de kullanıcı adınızı öğrenebilirsiniz.

Örnek:
C:\Documents and Settings\hellboy\Contacts

Windows Live Messenger'ı tekrar başlatıp oturum açtığınızda kişi listeniz doğru bir şekilde yüklenecektir.

Unutmayın, bu işlemi yaptığınızda sonradan eklediğiniz göz kırpmalar, görüntü resimleri vb. silinirler.

Geri