suuat' Alıntı:maleseff olmadı yaaahepsini denedim ama olmuyor... başka Bir öneriniz var mı acaba ?
dooki' Alıntı:yardım etmediin için ve bana inanmadığın için çok teşekkür ederim.ii yardımlar
bana yardımcı olabilmen mümkünmü? sayfa 8'de yazmıştım sorunumu
SchiZofR3N' Alıntı:Mrb Msnim bütün gün 80072efd hatasi verdi ve ne yaptiysam düzelmedi.. Cok acil yardima ihtiyacim var!! eger bu sorunumu cözebilirseniz cok sevinirim... Kafayi yemek üzereyim..![]()
codec' Alıntı:Hell kardeşim birde benim derdime derman olursan sevınırım.
Msn Plus kullanıyorum kişisel ileti kayıtlarımı şifrelemiştim yani logları.ama şifremi unuttum ve loglarımı acamıyorum.dosya uzantıları .ple bu msn plus şifrelemesını kırabılecegım bır program varmı acaba veya log dosyalarını açabıleceğim.şimdiden teşekkürler.
codec' Alıntı:Hell hojam ben bu programı yukledım ama msn plusun log uzantısı .ple bu sadece xml uzantılı dosyaları acıyor nasıl yapcaz bı anlatırsan sevınırım....
adsız_genc' Alıntı:ya bana msn spacas hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim
c7ftc' Alıntı:birisi kendini çevrimdışı göstermişken msnde onu görmemi sağlayacak live messengerla uyumlu bi program var mı acaba? aradım ama bulamadım.
AlexiS_07' Alıntı:ya abi bu kurbagalar cıktıgında ben dosyayı acamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
arma-geddo' Alıntı:Slm Arkaaslar Benim Bi Sorum Var Bu Uydu Kanallarinin Sifrelerini Nasil Bulabilirim Yardimci Olurmusunuz
wraptolga' Alıntı:anlayamadım nasıl oldu valla)sistemselmi acaba?!