Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

PRotype' Alıntı:
Merhaba Hellboy,

Abi Mesela Bir Kişi Beni MSN de Engelledi..Bende Cevrimdısı Gozukuyor ya...Ornegin MSN si Suan Acık veya KapaLı...Bu kişinin Online Olup olmadığını OgrenebiLir miyim? Ve nasıL?

Şimdiden Teşekkürler Abi...

listenizde sizi engelleyenleri gösteren bir program bulunmamaktadır..
Piyasada bulunan programlarıda kulanmanızı tavsiye etmem (Güvenlik) sorunu bulunmaktadır.

Hellboy,

Abi Sen benim sorunumu anlamadın....Hani bazı siteler oluyor kişinin online olup olmadıgını gosteriyor bana o lazım...online mı deil mi diye?

slm

benım ıstegım bıraz ucuk bıse ama varsa lutfen lınk nı koyun karsı taraf kımle ne konusmus gormek ıstıyorum bunu yapabılmenın yolu varmı

Thamior' Alıntı:
benım ıstegım bıraz ucuk bıse ama varsa lutfen lınk nı koyun karsı taraf kımle ne konusmus gormek ıstıyorum bunu yapabılmenın yolu varmı

keylogger ve Trojen Haricinde Böyle bir İşi gerçekleştirmeniz Mümkün değildir..

Ayrıntılı bilgiyi : KEYLOGGER&TROJEN bölümünden edinebilrisiniz..

PRotype' Alıntı:
Hellboy,

Abi Sen benim sorunumu anlamadın....Hani bazı siteler oluyor kişinin online olup olmadıgını gosteriyor bana o lazım...online mı deil mi diye?

http://www.blockstatus.com/msn/stchecker

kardes bu sıteden kısının onlıne olup olmadıgını gorebılırsın ama
bazen sacmalıyor kesın sonuc degıl ama

msn space hack nasıl oluyor acil yardım

ılgaz' Alıntı:
msn space hack nasıl oluyor acil yardım
msn yi alırsan onuda alrısın
ayriytten "space" adına bir hack türü şu anda bulunmamaktadır.

abi ya bende listeme birini ekliyorum msn listeniz dolu diyor siliyorum bazı kişileri yinede dolu diyor anlayacağınız listeye ekleyemiyorum :/ yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşkler

jack2' Alıntı:
abi ya bende listeme birini ekliyorum msn listeniz dolu diyor siliyorum bazı kişileri yinede dolu diyor anlayacağınız listeye ekleyemiyorum :/ yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşkler

msn mesenger Araçlar >Seçenekler >güvenlik e gir burdan açılan yerden silineneler listesini temizle böylece sorunun çözüğlecektir..

ben biri online olunca otomatik mesaj atmak istiyorum öyle bir program vermişsin sen hellboy fakat çalıştıramıyorum? çalıştırıyorum programı ama online olanlara mesaj göndermiyor

bunun gibi bi program yokmu yada değişik versionu olabilir msndekilere toplu mesaj atmam için ne yapmam gerek ne önerirsin?

/all komutu dışında.. çünkü o sadece açık olan pencerelere yazdıgın mesajı gönderiyo.. ben tüm online listime göndermek istiorm..

hellboy tşk ederim saol kardeşim

Msn Space ´ Imin Arka pLanını DüzenLemeye ÇaLışıyorum.. ßir Resim EkLedim Fakat, Arka pLan küçük Görünüyor.. Yardım pLease..

Arkadaşlar benim bir sorunum var aradım ama bulamadım.Bende piranha 2 megapixel (sözde) kamera var.Karşılıklı görüşme yaparken sürekli donma var ve bir yazı yazıyo msn de : ağda görüntü kalitesini düşürecek bir yavaşlama var.sebebini öğrenmek için buraya tıklayın.Tıklasakda bişey çıkmıyor.Napabilirim.Sadece benimki değil karşıdakininde görüntüsü donuyor.Yani kamerada değil pc de bir problem bu sanırım.

ßen de detaylı bi yardım isticem sizden.bakalım yardım edebilecek olan space den anlayan biri olcakmı:
ßen gecen HH de bi arkadaşın space e Shoutbox eklenebilce hakkında aççtıgı konuya baktım.aynen alıntı yapıyorum...:

Ücretsiz Sohbet Platformları (ShoutBox)

İnternet siteniz veya MSN Alanınız (MSN SPace) için ücretsiz sphbet platformuna www.myshoutbox.com adresine girip üye olduktan sonra gerekli ayarlamaları yaparak sahip olabilirsiniz. Bir sayfada görüntülenen satır sayısı, yasaklı kelimeler kullanımının önlemmesi ve sunulan onlarca renk seçeneği ile oldukça esnek çözümler sunan site, size verdiği bir link yardımıyla bu platformu sayfanıza taşımanıza izin veriyor.

bunları söylemiş.ben aynen uyguladım.uyeliğimi aldım.

İlk önce verdiği sitede "code generator" girdim.html kodu olurmak için:

19bd3.jpg

Sonra orda gerekli boyutu ayarları falan yaptım."URL" yazan kısmı işaretleyip benim space in ana sayfasının url sini verdim.:

sonra generate kod deyerek kodu olusturdum:

24sa.jpg

Sonra orda bana verdiği kodları kopyaladım:
39dc1.jpg

Ve space imdeki blog entry kısmında "html" tusuna bi kez tııklayarak.verdiği tagların arasında yapıstırdım bu kodları :

46gr.jpg

publish entry dedikten sonra ben "prewiev" yaptım. Ama ortada Shoutbox felan yok.giriyi kabul etmiş ama hani shoutbox'ın o normaldeki chat sayfası??yok yani:
54jv.jpg

orda ßenim sorunu anlayan ya da bunu yapmıs biri var mı gerçekten...

Soruna çare bulana helal olsun;)

cнøøśÿ' Alıntı:
ßen de detaylı bi yardım isticem sizden.bakalım yardım edebilecek olan space den anlayan biri olcakmı:
ßen gecen HH de bi arkadaşın space e Shoutbox eklenebilce hakkında aççtıgı konuya baktım.aynen alıntı yapıyorum...:

bunları söylemiş.ben aynen uyguladım.uyeliğimi aldım.

İlk önce verdiği sitede "code generator" girdim.html kodu olurmak için:

19bd3.jpg

Sonra orda gerekli boyutu ayarları falan yaptım."URL" yazan kısmı işaretleyip benim space in ana sayfasının url sini verdim.:

sonra generate kod deyerek kodu olusturdum:

24sa.jpg

Sonra orda bana verdiği kodları kopyaladım:
39dc1.jpg

Ve space imdeki blog entry kısmında "html" tusuna bi kez tııklayarak.verdiği tagların arasında yapıstırdım bu kodları :

46gr.jpg

publish entry dedikten sonra ben "prewiev" yaptım. Ama ortada Shoutbox felan yok.giriyi kabul etmiş ama hani shoutbox'ın o normaldeki chat sayfası??yok yani:
54jv.jpg

orda ßenim sorunu anlayan ya da bunu yapmıs biri var mı gerçekten...

Soruna çare bulana helal olsun;)

resimleri tam göremediğimden incileyemedim Ayriyetten taşınma telaşı içinde olduğumdan siteye fazla giremiyorum denemem için minmum 2-3 gün lazım cafeden giriyorum..

ama html kodunu açmadıysan..

MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşağıda sıralacağım adımları takip ederek her türlü HTML kodunu girebileceğiniz bir alan yaratabilirsiniz.

1)Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=sandbox kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
2)Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sağ tarafında bulunan, önceden de aşina olduğunuz Customize tuşuna tıklayın.
3)Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modules butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Custom HTML yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.
4)Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan Save butonuna tıklarsanız aşağıda görmüş olduğunuz, her türlü HTML kodunu girebileceğiniz pencere ana düzenleme sayfanızda belirecektir

ULTRa_ABuZiTTiN' Alıntı:

bağlantı hızında bir yavaşlama olabilir o anda bir dowland uload yapıyorsan bağlantını kulanıyordun bundan kaynaklanabilir...

Arkadaşlar benim merak ettiğim bi msn space adresinin hangi mail adresine ait olduğunu nasıl anlarız?Varmıdır bir yolu,bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşağıda sıralacağım adımları takip ederek her türlü HTML kodunu girebileceğiniz bir alan yaratabilirsiniz.

1)Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=sandbox kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
2)Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sağ tarafında bulunan, önceden de aşina olduğunuz Customize tuşuna tıklayın.
3)Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modules butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Custom HTML yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.
4)Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan Save butonuna tıklarsanız aşağıda görmüş olduğunuz, her türlü HTML kodunu girebileceğiniz pencere ana düzenleme sayfanızda belirecektir

Saol ama zaten ilk olarak html kodu girebileceğim alanı yaptım zaten.orda yazılı olan herşeyi uyguladım ama shoutbox,hava durumu vs... gibi olaylar için yapabileceğimiz söylenen o girileri her nedense yapamıyorum.ve yapan arkadaş varsa bi zahmet burda numune koyuversin de görelim yani.yapabileceğmiz şekli koyuyolar aMA ÖRNEK YOK ORTADA.
her neyse onu da ßi ara ayarlarım.çok da yapmak istediğimden deil sadece yapamamıs olmanın kıllığı var:)

beyler son günlerde herkeste olduğu gibi bende msn space ime giremiyorum
bunun nedeni nedir veya bir çözüm yolu varmıdır??

Geri