Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

çabuk halletsinler şunu yada uykum gelsin hemen:D:goz:

Dai hre türlü fix işini denedim yine banamısın demio hellboyun fixi kurdum olmadı note padde kendim girdim yine açılmıyo allahım neydi günahım yaw :mad:

ben de giremiyorum ama ben de 80072efd hatası veriyor. bu hatayı alan var mı? anahtar bağlantı noktasında bi sorun gözüküyor. yoksa benim ki farklı bi problem mi?? *-)

messenger da genel bir hata arkadaşlar..

şu anlık windows messenger ile idare ediceğiz..

Çözüm yollarını araştırıyorum konusu sabit başlıkla birleştirdim herkese iyi forumlar.

merhaba arkadaslar

ilk önce sizlere tesekkür etmek istiyorum böyle bir thread actiginiz icin

benim sorunum su

windows live messenger'i yükledim ve baglanti kurdum ama contact listem bos gärünüyor halbuki 100'den fazla kisi var listemden!!!

sorun nerden kaynaklanabilir ??

simdiden yardimlariniz icin cok tskler

poyrat' Alıntı:
merhaba arkadaslar

ilk önce sizlere tesekkür etmek istiyorum böyle bir thread actiginiz icin

benim sorunum su

windows live messenger'i yükledim ve baglanti kurdum ama contact listem bos gärünüyor halbuki 100'den fazla kisi var listemden!!!

sorun nerden kaynaklanabilir ??

simdiden yardimlariniz icin cok tskler

kurduğunuz messenger sürümünün son versiyon olup olmadığüını kontrol edin (Son versiyon 8.0.0812.0) eğer değil ise

burdan
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=100009
son versiyonunu inndirip kurunuz ayrıntılı bilgi konuda mevcuttur.

hellboy726' Alıntı:

kurduğunuz messenger sürümünün son versiyon olup olmadığüını kontrol edin (Son versiyon 8.0.0812.0) eğer değil ise

burdan
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=100009
son versiyonunu inndirip kurunuz ayrıntılı bilgi konuda mevcuttur.

evet yükledigim versionu zaten o threade bulmustum :D

ama versionundan oldugunu düsünmüyorum cünkü degisik versionlar denemistim ve gene ayni sorun yasadim

anlık ileti alamıyorum ve gönderemiyorum!!!

anlık ileti alamıyorum ve gönderemiyorum

arkadaşlar. msn live messenger kullanıyorum. 8.0.0812.00. aynı zamanda msglive plus'ı da yükledim. bunun yanında mess patch kullanıyorum. benim sorunum çok sıklıkta anlık iletilerimin karşı tarafa gitmemesi ve karşı tarafın bana yolladığı iletilerin bana gelmemesi. bu çok sıklıkla başıma geliyor. format attım fakat olmadı. messenger'a da format attım yine olmadı.
bağlantım adsl 3 gb. sınırlı.. 1024.. başka bi bağlantı sorunu yaşamıyorum. download ederken vs. bağlantı hızımda bi problem yok.. rapid'den falan indirdiğimde 100kb ile veri indirebiliyorum..
ama maalesef messenger'da bu sorun ile sürekli karşılaşıyorum.
xp işletim sistemi kullanıyorum. sp2..
512 ddr ram'im var. p4 2,66.. 256mb ekran kartı vs..
modemimin markası "GEZZ"
acaba modemden kaynaklanıyor olabilir m?
şöyle bi bilgi de vereyim. modem ile telefon arasındaki mesafe fazla kısa değil. yani uzun denebilecek bi kablo ile modeme bağlantı sağlıyorum. bu bi problem teşkil eder mi?
acaba msn 7.5 falan mı yüklemeliyim..
acil yardıma ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkür ederim. hh.

sorunum...

arkadaşlar böyle bi sonumum war acaba nasıl düzeltirim sebebi nedir? bir daha aynı hataya düşmeyim...

messengerdan kaynaklanan sorun dizisi birazdan yardımcı olucak bir döküman yayınlıyacağım.

Slm benim msn yine problem yaratmaya başladı açılmıyo, hata kodlarına baktım fakat bulamadım. 80072745 hata kodu veriyo. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilgilenirseniz sevinirim.

Hellboy benim pc den msn e bir türlü bağlanamıyorum.Şu anda .Net Messenger'la doğrudan bağlantınız yok diyor ya.Sizin verdiğiniz bir program vardı,onu da kurdum ama olmadı.Ne yapmam lazım?

merhaba
windows live messengerin 98 için olanı var mı?
ben programı msn adresinden indirdim ancak xp istiyor. şimdiden teşekkürler...

Resim de kurbağa görülüyor ama bence virus programı kullanmadığından olabilir. Bilgisayarda virus prog. olmayınca msn hata veriyor. Virus programın varsa resmi www.imagehell.com a yükle. garanti olsun

Geri